Skip to main content

Cătălin Oprişan şi Costin Ştucan, gazdele studioului UEFA Euro 2024 la Pro TV. Cine sunt reporterii care transmit din Germania?

 
Cătălin Oprişan şi Costin Ştucan, gazdele studioului UEFA Euro 2024 la Pro TV. Cine sunt reporterii care transmit din Germania?

Mai sunt câteva zile până la EURO 2024. Din 14 iunie, Pro TV, Pro Arena şi Voyo vor transmite emisiuni speciale dedicate celui mai important eveniment fotbalistic al anului, EURO 2024.

Publicitate

Pe tot parcursul turneului final din Germania, PRO TV vine cu emisiuni speciale şi noutăţi despre echipele participante, dar şi comentarii aduse de specialiştii din domeniu.

Prezentatorii Studioului UEFA EURO 2024, de la PRO TV, vor fi Costin Ştucan, jurnalist sportiv şi de investigaţie, în prezent parte din proiectul iAMsport şi Cătălin Oprişan, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune şi radio.

Despre Costin Ştucan:

Fost redactor şef la Sport.ro şi ProSport, şi fost jurnalist GSP, Costin Ştucan s-a alăturat proiectului iAM Sport la începutul lui 2024, iar de atunci semnează articole de opinie şi investigaţii.

Citeşte şi: Costin Ştucan, fost jurnalist Gazeta Sporturilor, va avea un podcast la publicaţia iAM Sport

Despre Cătălin Oprişan:

În prezent, Cătălin Oprişan poate fi urmărit şi la radio, pe postul KISS FM, unde realizează din septembrie 2022 matinalul intitulat „desKISS dimineaţa”, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00, alături de Ciprian Dinu şi Corina Băcanu.

De asemenea, produce şi un podcast, intitulat „Vreau să ştiu”, pe canal de YouTube cu acelaşi nume.

Cătălin Oprişan rămâne şi cu prezenţele în studioul emisiunii realizate de Cătălin Măruţă. El este invitat în fiecare ediţie de luni a emisiunii La Măruţă.

Citeşte şi: Cătălin Oprişan, proiect pe online în grupul Pro. În ultima vreme a fost constant invitat la Cătălin Măruţă

Matila Popa şi Constantin Toma, reporterii echipei de Sport care vor transmite de la EURO

Pro TV va avea o echipă care le va aduce celor de acasă toate informaţiile în direct, din Germania. Reporterii departamentului de Sport care se pregătesc deja de plecare sunt Matilda Popa şi Constantin Toma.

De asemenea, Pro Arena va avea în grilă o serie de programe speciale. Cristian Pintea va fi moderatorul Studioului UEFA EURO 2024 de la Pro Arena.

Citeşte şi: UPDATE! Tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024 - S-a decis cum joacă echipele + Programul

Costin Ştucan:

”Râzând un pic, sunt ca un antrenor român cunoscut - nu-i dau acum numele - care repetǎ cǎ a trecut prin toate etapele profesiei. Am fost colaborator de ziar, redactor, reporter special, reporter TV de teren, jurnalist de investigaţie, realizator de emisiuni la televiziuni de sport, dar acum e ca şi cum am ajuns la Real Madrid.

Abia aştept Studiourile UEFA EURO 2024 de la PRO TV. O sǎ fie distractiv dacǎ e Cǎtǎlin Oprişan acolo, avem poveşti de nu ne ajung emisiunile. Ne vom distra şi vom vedea împreunǎ mult fotbal. Sǎ nu uit: Hai România.”

Cătălin Oprişan:

 

”Pentru că băieţii sunt profesionişti, Ciprian Marica m-a dus întâi pe  gazon, să vadă ce pot cu mingea. Abia după aceea am primit OK-ul.

Eşti la PRO TV, alături de mari fotbalişti ori antrenori. Ce să-ti doreşti mai mult? Doar ca Naţionala să ne scoată, din nou, în stradă. Cât despre "Bafana" (Costin), ne cunoaştem de mai bine  de 25 de ani, aşa că nici nu-i mai cer pasa: doar plec pe atac şi el îmi dă mingea, fără să se uite, pe poziţie viitoare.”

Constantin Toma:

”În Germania, voi fi reporterul care va aduce telespectatorilor o imagine completă a experienţei EURO 2024.

În fiecare seară, la Ştirile Sportive de la PRO TV, vă voi aduce alături de colegul meu cameraman, Radu Bunescu, interviuri cu cele mai importante personaje din jurul Echipei Naţionale, dar şi poveştile fanilor care vor face galerie pe stadioanele pe care va juca România.

În plus, ne vedem live, la emisiile speciale de la PRO TV şi PRO Arena pentru reacţii înainte şi după meciurile României”.

Constantin Toma şi Matilda Popa

Cristian Pintea:

”La acest EURO o să ne întâlnim destul de des, pentru că în faza grupelor ne puteţi urmări la PRO Arena, în fiecare seară, unde vom analiza tot ce se întâmplă la acest European.

Îi vom avea alături şi pe câţiva din experţii de pe PRO TV, aşa că aveţi toate motivele să ne urmăriţi. Spuneam că ne vom întâlni foarte des, pentru că o să mă auziţi şi la microfonul PRO pentru cele mai tari meciuri din această vară”.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus