Skip to main content

După National Geographic, s-a închis şi revista Harper's Bazaar editată de fosta Burda

 
După National Geographic, s-a închis şi revista Harper's Bazaar editată de fosta Burda

Încă un titlu editat de City Publishing (fosta Burda) se închide, Harper's Bazaar. Decizia vine în contextul numeroaselor probleme financiare prin care trece compania. În urmă cu o lună, City Publishing a cerut intrarea în insolvenţă. Iar la scurt timp după aceea, National Geographic, un alt titlu din portofoliu, a anunţat că se închide

Publicitate

Anunţul despre dispariţia Bazaar, revistă lansată în România în urmă cu 15 ani, a fost făcut de Mara Coman, redactorul-şef al publicaţiei. 

„Ultima revistă a fost Bazaar, ediţia trimisă la tipar în decembrie 2021. În ianuarie, compania în care lucram a decis că nu va mai publica Bazaar în România.

N-a fost chiar o surpriză, având în vedere că mai mult ne târam, iar în ultima vreme totul devenise foarte dificil. Nu mai era loc de pasiune, ci mai degrabă un fel de „cum o scoatem la capăt şi luna asta”.”

Mara Coman trece prin a doua închidere a unei reviste. la sfârşitul lui 2019, revista Marie Claire, pe care o conducea tot din funcţia de redactor-şef, şi-a încetat apariţia după ce licenţa pentru acest titlu nu a mai fost prelungită, după cum scria Paginademedia.ro la momentul respectiv.

City Publishing deţine şi licenţa pentru Cosmopolitan România, de asemenea pe prag de închidere.

Citeşte şi: 

OFICIAL. Revista National Geographic România se închide după 20 de ani. Editorul, în insolvenţă

 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Negruțu Negruțu
    @Boro, am o revistă de la Practic Integrame (nu știu cum se numește dacă am numit corect sau nu) și fac reclamă la Sănătatea de azi că a apărut ultimul număr, deci revista Sănătatea de azi încă există.

    Poate urmează să se închidă următoarele reviste: Cosmopolitan, Revista Ioana (include și celelalte reviste care include Ioana Sudoku), Beau Monde Style, Beau Monde Mirese, National Geographic Traveler și altele.
  • Boro Boro
    Ce se mai aude de revista " Sănătatea de azi" ?
  • Ciocolatu Ciocolatu
    Ce se mai aude despre Cosmopolitan? Se va închide sau se va vinde?

Trimite un comentariu

sus