Skip to main content

Revenire-surpriză, după 30 de ani de Pro TV. Proiectul secret al jurnalistei Ioana Cosma, exclusiv cu Paginademedia.ro

 
Ioana Cosma, la filmarea pentru primul episod al podcastului realizat împreună cu Paginademedia.ro, SPORT Toc & Talk. Printre primii invitaţi, portarul Florin Niţă / captură: Paginademedia.ro
Ioana Cosma, la filmarea pentru primul episod al podcastului realizat împreună cu Paginademedia.ro, SPORT Toc & Talk. Printre primii invitaţi, portarul Florin Niţă / captură: Paginademedia.ro

După aproape 30 de ani sub aceeaşi siglă, în februarie anul acesta, Ioana Cosma se despărţea de Pro TV. „Da, domne', am fost dată afară! Dar pot din nou să Gândesc liber!”, declara ea, în exclusivitate, pentru Paginademedia.ro. A urmat o scurtă colaborare cu Fanatik, de numai trei luni, timp în care a realizat matinalul Fanatik Superliga. Dar în acest răstimp un gând puternic nu îi dădea pace: să producă propriul podcast, care să îmbine două dintre cele mai mari pasiuni ale sale: cea pentru sport şi cea pentru căţeluşi.

Publicitate

Ioana Cosma va lansa in curand, în colaborare cu şi exclusiv pe Paginademedia.ro, primul ei proiect personal: podcastul SPORT Toc & Talk.

Deocamdată vă prezentăm primele amănunte şi declaraţii despre această emisiune.  

GALERIE FOTO: Ioana Cosma, capturi din proiectul-secret, podcastul SPORT Toc & Talk

Ioana Cosma:E un nou start pentru mine, la care ţin enorm. Podcastul SPORT Toc & Talk, pe care îl fac împreună cu Paginademedia.ro, e rodul unei discuţii pe care am avut-o cu Petrişor Obae. Mi-am spus: «E cazul să te pui pe treabă. Gata cu vacanţa». Aşadar, să ne fie într-un ceas bun.”

„De început, am început bine, am avut doi invitaţi frumoşi. Unul este un necuvântător, pe care l-am şi adoptat. Pe lânga sport, poveşti de viaţă sau vieţi de poveste, încercăm să fim cât mai responsabili în societate.”

„Celălalt invitat este unul dintre cei mai impresionanţi portari pe care îi are România, Florin Niţă.”

Ioana Cosma a povestit şi cum a petrecut scurta vacanţă dintre proiecte.

Ioana Cosma:Pauza nu a fost foarte lungă, doar două luni şi jumătate nu am mai făcut emisiuni. Am energie multă acum.

Între timp, cel mai dor mi-a fost de interacţiunea cu oamenii.

Am fost şi în vacanţă, dar am avut şi alte proiecte, proiecte de care sunt legată afectiv. Spre exemplu, am descoperit motorsportul.”

Ioana Cosma, exclusiv pentru Paginademedia: „Da, domne, am fost dată afară!”

Cu ocazia lansării primului ei podcast, Ioana Cosma a mărturisit care sunt cele mai mari bucurii pe care i le aduce meseria de jurnalist.

Ioana Cosma: „Am început să lucrez în presă în 1994. Ce îmi place? Tot. E cea mai frumoasă meserie din lume.

Am avut poate peste 1.000 de live-uri, fie din teren, fie din diverse studiouri, iar sportul e fascinant, are această dinamică, etapele se succed, apar atâtea şi atâtea lucruri.”

„Bucuriile pot fi mai mici în ultima perioadă, dacă vreţi, dacă ne gândim la medalii sau calificări, dar cele mai mari bucurii vin din oamenii pe care îi cunoşti. Şi am stat de vorbă cu Guardiola, Inzaghi, Figo, Lampard, Falcao, Jardel, Evra, Terry, Roberto Carlos sau Maldini. Dar să nu mai vorbim despre românii noştri excepţionali. Deci, sunt o norocoasă.”

Luni, 21 august, Ioana începe şi un proiect online dedicat exclusiv ştirilor din sport: emisiunea PlaySport, pentru site-ul playsport.ro.

Ioana Cosma: „PlaySport este o emisiune de două ore în online, pe canalul de YouTube PlaySport. Vom trata cele mai importante meciuri ale etapei, ultimele transferuri, cele mai importante evenimente sportive şi vom interacţiona şi cu cei care ne urmăresc. Emisiunea se va difuza în fiecare zi de luni, de la ora 09.30.”

Citeşte şi

Ioana Cosma: „Pro TV m-a definit ca om. Pro TV înseamnă oameni talentaţi”

De ce a plecat Ioana Cosma de la Fanatik după numai 3 luni de colaborare

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus