Skip to main content

Ionuţ Cristache, de la TVR la Evenimentul zilei. Ce emisiuni va face şi de la ce oră

 
Ionuţ Cristache, de la TVR la Evenimentul zilei. Ce emisiuni va face şi de la ce oră

Ionuţ Cristache, fostul realizator al emisiunii Ora 9, de la TVR, va avea mai multe producţii pe online, la Evenimentul zilei. Ce va face, de când şi de la ce ore, în continuare.

Publicitate

Cristache va fi LIVE online, pe canalul de youtube al EVZ, dar şi pe platformele sociale ale publicaţiei, aproape zilnic, de luni până joi. 

Ce emisiuni va realiza:

1. Cristache şi Cristoiu. Program cu jurnalistul Ion Cristoiu invitat permanent. Un  "meci informaţional", după cum spune Ionuţ Cristache, o selecţie de ştiri comentate.

Cristache şi Cristoiu va fi live lunea, de la ora 15.00

2. Istorie secretă. O serie de emisiuni de istorie recentă, poveşti şi interviuri cu istorici şi specialişti, subsumate genericului "Istorie secretă" al EVZ.

Emisiunile de istorie recentă vor fi în fiecare marţi şi miercuri.

3. România lui Cristache. Un talk-show de actualitate, pe teme social-politice, cu invitaţi legaţi de evenimentele zilei.

România lui Cristache va fi online Live, de la ora 15.00

Prima emisiune a lui Ionuţ Cristache la Evenimentul zilei va fi luni, 16 mai. 

Ionuţ Cristache a realizat timp de cinci ani emisiunea România9, la postul public TVR 1. 

CONTEXT. Romania9 a fost principalul talk-show de la TVR, difuzat în prime-time, până în vara lui 2021, când  noua conducere a postului public a decis să mute emisiunea la ora 17.00, după cum anunţa paginademedia.ro în exclusivitate AICI.

Decizia venea la scurt timp după demiterea fostei preşedinte a postului, Doina Gradea, şi numirii în locul acesteia a unui şef interimar, Ramona Săseanu. 

Decizia conducerii TVR de a muta emisiunea a fost contestată în instanţă de Cristache (pe larg AICI), iar Doina Gradea a fost unul dintre martorii care au şi dat declaraţii în instanţă în favoarea realizatorului Romania9. 

Cristache n-a avut însă câştig de cauză. Atât Judecătoria Sectorului 1, cât şi Tribunalul Bucureşti (acolo unde a făcut apel) i-au respins solicitarea realizatorului Romania9. 

După ce i-a respins acţiunea pe fond, judecătorii au venit şi cu motivarea. Principalul aspect subliniat în motivare este acela că un aspect esenţial:

„Contractul lui Cristache cu TVR nu conţine o clauză cu privire la ora de difuzare a emisiunii”, după cum relata Paginademedia.ro.

Citeşte şi: DESPĂRŢIRE. Ionuţ Cristache anunţă plecarea de la TVR. „Nu ştiu ce va fi, nu ştiu ce urmează”

Citeşte şi: De ce a pierdut Cristache procesul cu TVR, în care cerea să revină la 9?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    spui ,,poplaca ,,si nu-i greu sa intelegi nivelul intelectual
  • nelu din poplaca nelu din poplaca
    cel mai bun om de televiziune de presa de orice pe care l-a cunoscut Romania pana acum. Abia astept sa-i vad emisiunile. Bravo evz !
  • Liftiera Liftiera
    Livia Serban Iancu are 120 milioane pe luna si o singura emisiune obosita saptamanal. Asta e dreptatea lui Turturica fitness-istul!
  • Paco Paco
    Daca la TVR lua 520 milioane pe luna pentru nimic, la EVZ cu cat e platit?
  • DUROS DUROS
    citi bani a papat cristoiu de la cristache si citi ! acum se intorc favorurile Toti fostii lui invitati pe bani grei de la tvr ar trebui sa-l salveze
  • ILIE TANAU ILIE TANAU
    Nici nu vreau sa aud de asta și de cristoiu!!! Ce duet perfect sărmăluța și limbutul!!!
  • SobySobea SobySobea
    @Livia Pila, stai liniștit că în curând, va apărea și Cristache ca invitat la emisiunile România TV, Antena 3 și Realitatea Plus.
  • Livia Pila Livia Pila
    Doamne păzește și iartă! Sa ne aibă Cel De Sus! Cristoiu și Cristache! Apocalipsa, Armaghedon, Sfârșitul Lumii! MOARTEA PRESEI SI A BUNULUI SIMT IN România! Doar de Livia Șerban Iancu mai era nevoie!
  • B.A.M B.A.M
    Ați putea detalia? Din ce ați scris, emisiunile "Cristache și Cristoiu" și "România lui Cristache" se intersectează și chiar coincid!!!!
  • Dragos Dragos
    Uite-asa s-a scos Cristache de niste sarmalute.
  • SobySobea SobySobea
    Păcat că nu a ajuns la Europa FM!
    L-am văzut pe Cristache ca invitat la emisiunile online de la Evenimentul zilei.

Trimite un comentariu

sus