Skip to main content

EXCLUSIV Paginademedia. Ionuţ Cristache vrea să-şi (re)câştige ora 9 în instanţă. Doina Gradea, declaraţie în cauză

 
EXCLUSIV Paginademedia. Ionuţ Cristache vrea să-şi (re)câştige ora 9 în instanţă. Doina Gradea, declaraţie în cauză

UPDATE / Instanţa a anunţat că decizia legată de mutarea emisiunii Romania9 se va da miercuri, 23 iunie, de la ora 14:00.

Publicitate

EXCLUSIV Paginademedia. Ionuţ Cristache, realizatorul emisiunii România9, încearcă să obţină în instanţă mutarea emisiunii înapoi la ora 21.00.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Cristache a înaintat o acţiune la Judecătoria Sectorului 1 pentru o Ordonanţă Preşedinţială care să anuleze hotărârea Comitetului Director al TVR care-i muta emisiunea de la ora 21.00 la ora 17.00.

Conform aceloraşi surse, Doina Gradea, fostul şef al TVR, a dat declaraţie în dosar în calitate de martor.

Cauza se va judeca mâine, iar în cazul în care Cristache va avea câştig de cauză, emisiune va fi mutată imediat înapoi.

Contactat de Paginademedia.ro, Ionuţ Cristache nu a comentat informaţiile. De asemenea, nici oficialii TVR nu au comentat procesul cu Cristache.

Reamintim faptul că emisiunea România9 va rula pe TVR 1 începând de astăzi la ora 17:00, nu de la 21:00.

Decizia a venit „din motive editoriale” şi a aparţinut Comitetului Director, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Cristache, scos de pe post de trei ori în ultimele săptămâni

După ce i s-a mutat emisiunea la ora 17:00, Cristache nu a mai apărut pe post de trei ori în ultimele săptămâni. Postul public programase ediţii speciale ale unor emisiuni şi a scos din grilă în unele seri producţia România9.

Ca urmare a schimbării orei de difuzare, Cristache a făcut şi haz de necaz pe seama acestei mutări. Emisiunea sa înlocuieşte un serial coreean, fapt pentru care a realizat un promo în care „personaje” sunt preşedintele Iohannis, premierul Florin Cîţu sau fostul realizator Rareş Bogdan. Detalii, AICI 

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. Ionuţ Cristache, mutat cu România 9. Emisiunea va fi la altă oră pe TVR

CITEŞTE ŞI: Ionuţ Cristache, după mutarea emisiunii: "Eu nu ştiu ce trebuie să fac la 17.00. Nu mi-a fost comunicat nimic despre acest tronson"

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV. TVR, reacţie după ce a mutat la altă oră emisiunea lui Cristache. „Decizia a aparţinut Comitetului Director, nu doamnei Ramona Săseanu”

CITEŞTE ŞI: Cristache: „Azi, Romania9 e suspendată”. În loc, TVR a pus o ediţie specială cu Mihai Rădulescu şi Marian Voicu

CITEŞTE ŞI: Din nou! Încă o ediţie România 9 cu Ionuţ Cristache înlocuită. TVR pune în loc o emisiune care să analizeze întâlnirea dintre Putin şi Biden după summit-ul NATO

CITEŞTE ŞI: Şi a treia oară! Cristache, înlocuit şi în această seară! De săptămâna viitoare, va fi de la 17.00

CITEŞTE ŞI: VIDEO. De văzut! Emisiunea lui Cristache ca un serial coreean! Un promo pentru ora 17.00

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marin Marin
    Ghici cine este in spatele lui?Credeti ca se ducea la judecata daca era singur,ori facea acele emisiuni total dezechilibrate.Un cal troian.
  • Nelu Nelu
    Știu rezultatul moderstului, e de fapt cenzura a mafioților politici.
    Am trăit cenzura Comunistă acum trăiesc și cenzura Comunismului Hoțesc PSD.
  • Nelu Nelu
    Ma faceți sa rad, nimicul asta și politețea.
    Vad că vă stă în gât realitatea ca parul dar vreți sa aveți glas made Dan Spătaru.
    Nu vă dați seama ce ridicoli sunteți.
  • Nelu Nelu
    ***
  • B.A.M B.A.M
    Ei bine...? Ce se aude? Ce a decis instanța? Sau tradiția românească de a începe cu o amânare s-a produs și azi?
  • DODO DODO
    nu-i nevoie sa-l inchizi ! curata ecranul cu un alt post dar sa nu dai peste rtv sau a3 ca au virusi
  • buratino buratino
    Unii care scriu aici habar nu au pe ce lume trăiesc. TVR e plin de sinecuristi, implantati de la diverse organizații și servicii, un vest sălbatic autohton. Nu ii interesează performanta, audienta sau transformarea ultimului mastodon comunist într-o instituție modernă și care să servească interesul public. Când ani de zile sunt numiți politic incompetenți și parveniți (cu excepțiile de rigoare) în funcția de PDG nici nu se poate realiza nimic notabil. Ultima numire este cireașa de pe tort.
  • Noni Noni
    E absolut scandalos ca un jurnalist să dicteze ora din grila de program la care să-i fie difuzată emisiunea! Nu cumva vrea să fie și redifuzată, să ocupe tot spațiul de emisie al TVR? Nu e nicio pierdere pentru nimeni altcineva decât pentru pseudo-jurnalist și ghiulelele ori petardele politruce abonate la întreținerea asediului puterii actuale... E penibil!
  • Bunescu Bunescu
    Nimic nou sub Soare.... vin ai noștri, pleacă ai lor, sau invers.... biata Televiziunea Romana (?)....… mi-e lehamite.... chiar nu poate fi un echilibru informațional ptr toată lumea??
  • didi didi
    daca judecatorii aia nu resping plangerea ca inadmisibila, atunci asta nu mai e justitie. daca un tembel isi poate da in judecata seful deoarece nu ii convine ora la care e pus sa vina la munca (si nu e vorba de 3 dimineata sau miezul noptii), inseamna ca traim intr-un ***, nu intr-o tara europeana.
  • Acatrinei Acatrinei
    Pe bani romanilor se livrează circ pe paine,daca tot e asa strălucit sa l angajeze varanul tot pe bani romanilor furati la revolutie.Si asa isi bat joc de bani nostri niste neica nimeni.
  • Un om Un om
    Tuturor comentacilor pnl-isto-usri-ști multă m... !
  • Jakie Jakie
    Hopa ,ce sa supărat holera galbenă și ciuma neagra usr-ista shoroista !!! Adevărul deranjează nu ?
  • DODO DODO
    el vrea dar parerea noastra nu conteaza ? noi NU te vrem !!! nu mai insista Sint banii nostrii si nu mai vrem sa te scalzi in ei
  • Stefan Stefan
    Eu cred ca toata miscarea asta cu mutatul orei de la 21 la 17 n-a facut decat sa puna paie pe foc. Daca eram in locul conducerii TVR, asteptam sa expire contractul si gata.

Trimite un comentariu

sus