Skip to main content

Irina Gologan, de la Prima TV la Euronews. „Rutina pe termen lung nu este benefică şi e nevoie să îţi dai un reset şi să mai urci o treaptă” (INTERVIU)

 
Irina Gologan, de la Prima TV la Euronews. „Rutina pe termen lung nu este benefică şi e nevoie să îţi dai un reset şi să mai urci o treaptă” (INTERVIU)

INTERVIU. Irina Gologan, fosta prezentatoare a ştirilor de dimineaţa de la Prima TV, a intrat în echipa postului de televiziune Euronews. De la 1 ianuarie a trecut la pupitrul ştirilor. 

Publicitate
„Îmi doream să simt că evoluez şi am considerat că Euronews România este locul ideal pentru asta în clipa de faţă.
 
Este adevărat că nicio schimbare nu este uşoară, că te ataşezi de oameni, de locuri, dar consider că rutina pe termen lung nu este benefică şi că e nevoie câteodată să îţi dai un reset şi să mai urci o treaptă”, a spus Irina Gologan în exclusivitate pentru Paginademedia.

În urmă cu trei ani, Irina Gologan a intrat în echipa Prima TV şi a prezentat matinalul de la ora 08.00, alături de Daniel Osmanovici, până în septembrie anul trecut, când jurnalistul a renunţat de  la colaborarea cu Grupul Clever. De la începutul lunii octombrie şi până la finalul lui noiembrie 2023, Irina a prezentat singură matinalul Prima TV. 

GALERIE FOTO. Irina Gologan: „Am mare încredere că aici îmi va fi bine, că aici voi învăţa lucruri noi şi că mă voi putea dezvolta într-o direcţie frumoasă.”

Paginademedia.ro: Când ai intrat pe post?
 
Irina Gologan: În echipa Euronews România am intrat la început de Decembrie, chiar în zi aniversară, de Ziua României. M-am acomodat foarte uşor, pentru că noii mei colegi m-au primit cu căldură.
 
La pupitrul ştirilor am intrat în ultima zi a anului, iar pe 1 ianuarie le-am spus telespectatorilor noştri „La mulţi ani”, încă de la prima oră a dimineţii. 
 
Paginademedia.ro: Ce jurnal prezinţi şi de la ce oră?
 
Irina Gologan: Fiind o televiziune de ştiri, voi intra în mai multe momente ale zilei pe post. 
 
Paginademedia.ro: Am vazut ca ai făcut şi reportaje. Faci şi teren şi prezentare de jurnale? 
 
Irina Gologan: Este firesc să fac şi reportaje, eu fiind jurnalist. Lucrurile nu se separă într-o redacţie de ştiri. Terenul este o parte importantă a acestei meserii, pentru ca altfel ai fi un robot care citeşte texte la prima vedere. 
 
Paginademedia.ro: Ce ne poţi spune despre noua schimbare?
 
Irina Gologan: În câteva cuvinte, schimbarea a sosit într-un moment în care aveam nevoie de ceva nou în viaţa mea profesională. Îmi doream să simt că evoluez şi am considerat că Euronews România este locul ideal pentru asta, în clipa de faţă.
 
Este adevărat că nicio schimbare nu este uşoară, că te ataşezi de oameni, de locuri, dar consider că rutina pe termen lung nu este benefică şi că e nevoie câteodată să îţi dai un reset şi să mai urci o treaptă.
 
Am mare încredere că aici îmi va fi bine, că aici voi învăţa lucruri noi şi că mă voi putea dezvolta într-o direcţie frumoasă. 
 
Paginademedia.ro: 12 ani ai lucrat la Pro TV şi 3 ani la Prima TV. Te rugăm să ne spui un scurt storic al activităţii profesionale?
 
Irina Gologan: Am intrat în presă la 20 de ani. 12 ani am fost corespondent al ştirilor Pro TV. După ce au apărut fetiţele în viaţa mea, am considerat că e timpul să iau o pauza de presă şi am ales să lucrez în PR pentru o companie privată.
 
Doi ani am stat departe de ştiri, iar în 2020 am intrat în echipa Prima TV, unde până de curând am fost gazda matinalului.

Citeşte şi: Irina Gologan pleacă de la Prima TV, după trei ani: „Pentru mine începe un nou drum”

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus