Skip to main content

Apare o nouă agenţie de publicitate. Un concurent America Express, printre fondatori

 
Apare o nouă agenţie de publicitate. Un concurent America Express, printre fondatori

O nouă agenţie de advertising şi brand experience se lansează pe piaţa publicităţii din România. Agenţia se numeşte Show The Agency, iar unul dintre fondatori este un concurent de la emisiunea America Express, difuzată pe Antena 1.

Publicitate

Este vorba despre Joaquin Bonilla care face echipă în emisiune cu Ovidiu Buta. Bonilla s-a născut în Mexic, dar este în România din anul 2002, şi are peste 20 de ani de experienţă în piaţa de publicitate locală şi internaţională.

Show The Agency, care oferă servicii de ATL, BTL şi Digital, este fondată de trei parteneri:

  • Joaquin Bonilla, Managing Partner, care activează de mai bine de 20 de ani pe piaţa locală şi internaţională de publicitate şi brand experience, şi concurent în show-ul America Express
  • Călin Ichim, Executive Director, cu experienţă în comunicare de brand şi account management
  • Evelina Din, Director of Product, cu experienţă în dezvoltarea de produs creativ strategic 

Cine este Joaquin Bonilla?

Originar din Mexic, Joaquin Bonilla şi-a început cariera în cadrul McCann Erickson Mexico City.

Din 2002 s-a mutat în România, unde a activat în cadrul mai multor agenţii precum Mercury 360, Publicis Dialog şi Wunderman, unde a ocupat şi poziţia de Managing Partner. A lucrat pe branduri din zona luxury fashion, HoReCa, tutun şi alcool.

GALERIE FOTO. Joaquin Bonilla şi Ovidiu Buta, la America Express:

Ce spun fondatorii agenţiei?

Joaquin Bonilla, Managing Partner, SHOW The Agency:

"Cei 20+ ani petrecuţi în piaţa de publicitate locală şi internaţională fac din fondarea acestei agenţii următorul pas logic într-o carieră în care pot spune că am avut ocazia să experimentez în toate sectoarele de activitate.

Am fost mereu în căutare de noi provocări şi de a descoperi alte dimensiuni creative, iar 2023 marchează un nou început din toate punctele de vedere. Din culise pot spune că lucrăm la planurile de scalare a agenţiei şi ne aşteptăm la un an plin."

Călin Ichim, Executive Director, SHOW The Agency:

"În relaţia cu clienţii evităm să mergem pe abordarea „agenţia are mereu dreptate” sau „clientul are mereu dreptate”. Ne concentrăm pe capacitatea a două tabere cu expertize diferite de a se pune împreună la masă şi a găsi soluţii strategice, cu sens, atât din punct de vedere al business-ului lor, cât şi al experienţei finale a consumatorilor.

Nu dezvoltăm produs de dragul frumosului sau al premiilor, ci de dragul eficienţei şi încercăm să demonstrăm mereu return-on-investment pentru clienţi.”

Evelina Din, Director of Product, SHOW The Agency:

"Tranzităm o perioadă în care paradigma de consum se schimbă radical. Brandurile nu mai pot să vândă doar o poveste frumoasă intangibilă, au nevoie să se adapteze la nevoile sociale actuale şi să devină parte activă din realitatea consumatorului, să contribuie la viaţa acestora – la un nivel mai superficial sau mai profund, depinde de tipul de serviciu pe care îl oferă.

Pentru noi creativitatea este un proces complex – credem mult în exprimarea artistică, dar nu uităm că la finalul zilei suntem oameni de business şi fiecare act artistic în industria noastră trebuie să aibă o raţiune foarte clară în spate şi rezultate concrete."

Cine sunt ceilalţi doi fondatori ai agenţiei:

Călin Ichim

Cu background în zona de evenimente şi entertainment, Călin activează de 8 ani pe piaţa agenţiilor de comunicare şi publicitate. A ocupat funcţia de Head of Integrated Communications, în cadrul Golin. Are experienţă în industrii precum banking, auto, alcool, HoReCa şi FMCG. 

Evelina Din

Are 10+ ani de experienţă cu un background multidisciplinar în industriile creative - arhitectură, comunicare (PR, CSR) şi publicitate. A ocupat funcţia de Head of Design în cadrul agenţiei Graffiti PR, unde a contribuit la fondarea şi dezvoltarea diviziei de creaţie şi strategie. A activat în industrii precum retail, HoReCa, FMCG, oil&gas, tech, alcool. 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus