Skip to main content

Love Island are voce. Pro TV a „furat” unul dintre DJ-ii de la Virgin Radio

 
Dragoş Răduţă este şi DJ la postul Virgin Radio / foto: Beatrice Pleşa
Dragoş Răduţă este şi DJ la postul Virgin Radio / foto: Beatrice Pleşa

Noul reality-show matrimonial de la Pro TV, Love Island, are parte de un povestitor. Este vorba despre Dragoş Răduţă, unul dintre DJ-ii postului Virgin Radio, care va comenta tot ceea ce se arată în imagini cu cei zece concurenţi.

Publicitate

Noul reality-show de la Pro TV debutează mai devreme cu o zi pe platforma de streaming din „familie”, VOYO. Prima ediţie va fi difuzată mai întâi online, la 1 octombrie.

Din 2 octombrie, show-ul poate fi urmărit şi pe Pro TV.

Dragoş Răduţă, care este numit „vocea Love Island România”, va povesti trăirile participanţilor şi va fi alături de gazda Alina Ceuşan. Dragoş Răduţă, este vocea care va reda cu umor, empatie şi puţină ironie tot ce se întâmplă în casă”, se arată în comunicatul de la pro TV.

Cine este Dragoş Răduţă

Este gazda emisiunii Virgin Radio Dance Chart de la Virgin Radio, unde prezintă cele mai în vogă melodii dance ale momentului.

Este pasionat de social media. Pe TikTok a adunat peste 260.000 de abonaţi.

Dragoş Răduţă: Misiunea mea la Love Island e atât simplă, cât şi complexă. Simplă pentru că am calitatea de povestitor, iar mie dacă e ceva care-mi place mult e să dau din gură.

Complexă pentru că am responsabilitatea de a conecta audienţa la fiecare moment intens, de a-i reda cât mai autentic vibe-ul din interiorul vilei.

Indiferent că e vorba despre flirturi şi replici incendiare, pasiune dusă la extrem şi, bineînţeles, rivalităţi mai mari sau mai mici.

Cu un strop de umor şi unul de empatie, voi fi, practic, un liant între oamenii de acasă şi acţiunea de pe insulă şi voi spune, de multe ori, ceea ce şi publicul gândeşte.

Chiar dacă pentru asta va fi nevoie să mai apelez şi la ironie, că sigur va fi cazul. Toate acestea pentru a transforma Love Island într-o experienţă şi mai interactivă decât este deja. Abia aştept... să ne auzim!”.

Despre Love Island România

  • În Love Island România, 5 fete şi 5 băieţi sunt aduşi împreună de dorinţa de a găsi dragostea adevărată.

 

CITEŞTE ŞI:

VIDEO. Pro TV anunţă premiera Love Island. Când începe? Şi unde poate fi urmărit înainte de debutul la TV

Pro TV anunţă gazda emisiunii Love Island. Este o influenceriţă cu aproape un milion de fani pe Instagram

 

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus