Skip to main content

Lucian Mîndruţă face din nou turul României. Realizatorul este în căutarea poveştilor românilor care nu au plecat din ţară

 
Lucian Mîndruţă face din nou turul României. Realizatorul este în căutarea poveştilor românilor care nu au plecat din ţară

Turul României. Lucian Mîndruţă, realizator de emisiuni la Digi FM, se pregăteşte să facă o nouă călătorie prin România. De data aceasta, jurnalistul va merge în căutarea oamenilor care au rămăs în locul în care s-au născut. 

Publicitate

Sub sloganul Dă-mi un motiv - De ce ai rămas aici, Mîndruţă îşi propune să adune poveştile românilor, care nu au plecat din România.

Realizatorul călătoreşte într-un studio mobil şi vizitează oraşe mici şi mijlocii, de unde strânge poveştile care vor fi prezentate în fiecare seară, de la ora 17.00, la Digi FM.

Lucian Mîndruţă face turul României începând de luni, 9 octombrie.

Lucian Mîndruţă: “Când mulţi din jurul lor au plecat din România, ei au ales să rămână! Şi eu vreau să aflu de ce! Sunt Lucian Mindruta şi caut oameni buni. Oameni care au rămas aici să facă bine. Şi altora. Şi lor…”

Lucian Mîndruţă obişnuieşte să meargă în fiecare an prin România, şi abordează diferite teme. Reazlizatorul este pe post zilnic, de luni până vineri, de la ora 17.00 la 19.00.

Citeşte şi: Lucian Mîndruţă porneşte în „Turul României - Ediţia de primăvară”, campanie de colectare a deşeurilor cu Let’s Do It, Romania! În ce zone va ajunge

Citeşte şi: VIDEO. Cum şi-a început Lucian Mîndruţă cariera? De la paznic de noapte, la SOTI: „Ne eram plătit. Era un hobby”

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus