Skip to main content

EXCLUSIV. Ţară, ţară, cine eşti? Mădălina Dobrovolschi, emisiune la TVR. Ce face fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis

 
EXCLUSIV. Ţară, ţară, cine eşti? Mădălina Dobrovolschi, emisiune la TVR. Ce face fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis

EXCLUSIV Paginademedia. Mădălina Dobrovolschi se întoarce în media. Fosta purtătoare de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis va avea o emisiune la postul public TVR 1. Detalii, în continuare:

Publicitate

Ţară, ţară, cine eşti? este numele emisiunii pe care o va prezenta Dobrovolschi. Programul, un talk-show de seară, va fi difuzat în fiecare vineri, de la ora 19.00.

Contactată de Paginademedia.ro, Mădălina Dobrovolschi a detaliat conceptul emisiunii: 

"Emisiunea porneşte de la o informaţie negativă despre România, despre ştirile negative legate de ţara noastră şi aduce în faţa publicului soluţiile. Modul în care comunităţile reacţionează, se mobilizează şi rezolvă punctual pentru comunitate lor acea problemă.

Câteva exemple de teme: abandon şcolar, sărăcia care afectează copiii, analfabetismul fncţional, traficul de persoane, rasismul, migraţia, lipsa forţei de muncă, mortalitate infantilă."

"Emisiunea începe de la această informaţie negativă şi se pune întrebarea: Ţară, ţară, cine eşti? Eşti ţara din topurile negative sau ţara în care oamenii găsesc soluţiile".

Invitaţii?

"Fiecare ediţie aduce în faţa telespectatorilor doi invitaţi: specialişti în domeniile respective, care cunosc problema şi, de cealaltă parte, oameni care sunt implicaţi în rezolvarea problemei: reprezentanţi ai fundaţiilor, voluntari, ONG-uri etc", a adăugat Mădălina Dobrovolschi pentru Paginademedia.ro.

Prima emisiune: vineri, 30 septembrie, de la ora 19.00, pe TVR 1.

Dobrovolschi revine pe TV după doi ani. În 2020, ea pleca de la Realitatea Plus, invocând schimbării politicii editoriale a postului. În primăvara anului trecut, a trecut consultant la stat. Mai exact, consultant al managerului Corina Popescu, CEO al Electrica.

Acolo s-a ocupat, printre altele proiecte precum Fundaţia Electrica, dar şi de traininguri de comunicare pentru angajaţii companiei. A plecat de la Electrica în vara acestui an.

Până în decembrie 2019, Mădălina Dobrovolshi (fostă Puşcalău) a fost purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, funcţie în care a stat peste trei ani (din august 2016).

Până la poziţia de la Cotroceni, a lucrat la televiziuni precum Antena 3, B1 TV şi, pentru scurt timp, la TVR, înainte de a trece în zona comunicării.

Citeşte şi: Mădălina Puşcalău - Dobrovolschi, purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis

Citeşte şi: Mădălina Dobrovolschi s-a făcut consultant la stat. Fosta realizatoare Realitatea lucrează la Electrica

Citeşte şi: Mădălina Dobrovolschi pleacă de la Realitatea Plus: „Postul a decis o schimbare de politică editorială”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • NS NS
    De ce nu l-a intrebat pe Johanis: Ţară, ţară, cine eşti? Vine si duduia pe o poala de bani si cu ifosele aferente la un loc caldut ca deh, "poate"!
  • Alma Mater Alma Mater
    @Livia Pila
    Dl Turturica-Fitness-Pahontu n-are timp de nimic, apare in jurul pranzului pe la biroul in care sta inchis apoi 3-4 ore. Iar cand nu apare, fie e in concediu (are 4-5 pe an), fie e la vreun zaiafet prin strainatate (minimum unul pe luna!) numit pompos conferinta. De la care nu vine cu nimic nou pt TVR, din moment ce angajeaza numai resapati si a distrus toate audientele pe toate tronsoanele.
  • Soby Soby
    @Andrei, de unde știi tu că Emma Zeicescu a fost colegă cu Mădălina Dobrovolschi? Au fost ambele la Realitatea de atunci?
  • Livia Pila Livia Pila
    Numai de ea mai era nevoie. Alta recuperata. Alta propagandista. Tupeul lui Turturica-Fitness-Pahontu, omul SPP, nu are margini.Oare aceste angajări cu cântec nu ar trebui cercetate de DNA? De oamenii acestuia. Doamna Saseanu-Coafura ii poate aștepta cu tort
  • bla bla bla bla
    Speram ca nu ezita sa o ia alaturi si pe distinsa, si deosebita petriana condrut
  • mihai01 mihai01
    Tot la banul public
  • Andrei Andrei
    Prima temă abordată ar putea să fie consumul de ayahuasca. Cu acest prilej ar putea să o invite pe fosta ei colegă, Emma Zeicescu.

Trimite un comentariu

sus