Skip to main content

Casa de producţie a Untold are în producţie primul său film de comedie. Cătălin Bordea are rolul principal

 
Casa de producţie a Untold are în producţie primul său film de comedie. Cătălin Bordea are rolul principal

 

Publicitate

Untold intră şi pe zona producţiei de film. Magic Maker Media House, casa de producţie a grupului Untold Universe, a început producţia „Mentorii”, un film de comedie ce îl are pe Cătălin Bordea în rol principal şi pe Adrian Tapciuc, regizor.

Comedia ar urma să intr în cinematografe în prima parte a anului 2025

„Am acceptat provocarea de a juca pentru prima dată un rol principal într-un film de lung metraj. O comedie cu un scenariu foarte bun, am râs mult când l-am citit, aşa că m-a convins pe loc să accept provocarea. Nu pot să vă dau mai multe detalii încă, dar la cum arată proiectul şi castul filmului, cred că o să vă surprindem tare de tot”, a declarat Cătălin Bordea.

„Mentorii” spune povestea lui Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, un tip mult prea imatur pentru vârsta lui, întâmplător viitor moştenitor al celui mai mare imperiu financiar din ţară: averea tatălui său, Dorin Baltă.

Acesta nu este mulţumit de superficialitatea fiului său aşa că, după încă un accident de maşină, decide să îl dea afară din casă. În plus, îi solicită ca în maxim 6 luni să-i dovedească că poate deveni un adult responsabil, cu abilităţi de a conduce imperiul financiar. În caz contrar va fi dezmoştenit.

Ajutat de sora sa Magda, Johnny crede că a găsit soluţia care îi va rezolva problema rapid şi uşor: va fi mentorat de cei mai faimoşi trei influenceri de dezvoltare personală din ţară.

Flex Barbarul - mentorul de fitness şi viaţă sănătoasă, Sandra Senzorial - mentorul de wellbeing şi Robby Anonimul - mentorul de business şi finanţe.

Chiar dacă cei trei mentori se bucură popularitate imensă, realitatea este că sunt şi ei oameni care se confruntă cu probleme de zi cu zi.

Astfel răsplata de 1 milion de euro, pusă la bătaie în film, este mai mult decât apetisantă pentru cei trei influencers. Fiecare se va zbate să fie principalul mentor al lui Johnny, împărtăşind din teoriile sale sau, de cele mai multe ori, încercând să le demonteze pe cele ale concurenţei.

De aici se vor naşte cele mai comice şi neaşteptate momente ale filmului. Finalul filmului vă arata dacă Johnny se dovedeşte a fi un personaj cu totul schimbat, fie datorită sfaturilor primite de la nişte influenceri de pe internet, fie datorită propriilor lecţii pe care le învaţă în cele 6 luni.

Adrian Tapciuc:

„Mentorii va fi un film pe cât de amuzant, pe atât de adevărat. Un film cu personaje bine conturate, situaţii neprevăzute, limbaj curat şi amuzant, adică un film relaxant dedicat întregii familii. Personajul principal, interpretat de Cătălin Bordea, trece de la agonie la extaz, se îndrăgosteşte, pierde bani şi câştigă prieteni. Cred că mulţi tineri se vor regăsi în acest personaj şi vor învaţă cum să-şi alcătuiască propriul sistem de valori şi cum să ia cele mai bune decizii pentru o viaţă împlinită.”

Ideea filmului precum şi scenariul aparţin Magic Maker Media House, casa de producţie ce face parte din grupul Untold Universe.

Producător-asociat este Headline Management Agency, cel mai mare label de stand-up comedy din România, care are în componenţă nume precum Cătălin Bordea, Micutzu, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Adrian Nicolae, Ioana State, Dan Frinculescu, Teodora Nedelcu.

Edy Chereji, Co-Fondator Untold Universe:

„Sunt un iubitor al filmelor româneşti şi m-am uitat de fiecare dată cu plăcere dar şi cu admiraţie la toate comediile lansate în ultimii ani.

N-ai cum să nu apreciezi curajul unor oameni de a investi într-o idee, de a face un film după propria poftă, cu speranţa că la final, rezultatul îi vă face şi pe alţii să râdă! Ideea filmului MENTORII a venit natural, scrolând pe reţele de socializare, unde zilnic cineva iţi promite ceva.

Am lucrat şi am râs pe scenariu alături de Adi Tapciuc şi echipa mai bine de 6 luni, avem un cast fabulos, aşa că pentru mine e clar că în 2025, Mentorii va fi un concurent redutabil la titlul de comedia românească a anului!”


 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus