Skip to main content

Micutzu vrea să se „corecteze” articolele tendenţioase din presă. Spune ce e greşit, dar nu şi cine a greşit

 
Micutzu vrea să se „corecteze” articolele tendenţioase din presă. Spune ce e greşit, dar nu şi cine a greşit

Cosmin Nedelcu (alias Micutzu) vrea ca titlurile şi conţinuturile articolelor tendenţioase din presă să fie corectate. El face referire la materialele în care s-a vorbit de conflictul în care a fost implicat.

Publicitate

Prin intermediul Casei de Avocatură ONV LAW, Micutzu susţine că mai multe articole din presă au preluat greşit fragmentele din declaraţia sa oficială, care a apărut pe Youtube zilele trecute.

El solicită publicaţiilor online să „modifice titlurile defăimătoare şi conţinutul articolelor publicate (active în mediul online) care nu respectă realitatea şi să redea informaţiile în conformitate cu cele prezentate mai sus.”

De asemenea, Micutzu solicită „tuturor canalelor media (presa scrisă, radio, TV, online) redarea integrală a dreptului la replică”.

Textul care poartă antetul firmei de avocatură ONV LAW este intitulat "Drept la replică", dar este, în fapt, o poziţie care conţine clarificări legate de ce s-a întâmplat, fără a se specifica vreun titlu de site sau publicaţie care le-a prezentat în acest fel.

Ce scriu avocaţii în dreptul la replică?

- „Conflictul nu a fost provocat de Micutzu – Cosmin Nedelcu, asa cum rezulta din titlurile care au in prim-plan numele actorului, ci de o persoana care s-a recomandat drept „judecator militar”

- „Reactiile actorului nu au generat victime, astfel incat titlurile si informatiile potrivit carora Micutzu ar fi „rupt un picior” sau alte afirmatii similare sunt complet false si afecteaza demnitatea si imaginea acestuia.”

- „Conflictul nu a generat pagube materiale provocate de Micutzu – Cosmin Nedelcu, astfel incat titlurile si informatiile din presa potrivit carora acesta „a devastat o terasă”, „a spart vitrine”, etc. sunt de asemenea false.”

- „Actorul a oferit o declaratie politiei, in calitate de martor, nu a fost „retinut” sau „ridicat” de politie, astfel cum este redat in unele dintre materialele de presa.”


Micutzu, implicat într-un scandal în centrul Bucureştiului

Cosmin Nedelcu alias Micutzu a fost implicat într-un scandal, în noaptea de 15 spre 16 august. A fost alertată şi Poliţia, după îmbrâncelile de pe Calea Victoriei.

Oamenii legii au dat patru amenzi în valoarea de 200 de lei şi i-ar fi dus pe cei implicaţi la secţie. În altercaţie a fost spart şi un geam.

Din imaginile postate în online, apar mai mulţi oameni care se ceartă, se îmbrâncesc şi se injură. Printre ei se numără şi comediantul Micutzu.

Micutzu a postat un clip video pe Youtube în care a explicat ce s-a întâmplat: „Nu a fost ceva provocat de mine, ci am fost provocat. Asta e pentru toate televiziunile care abia aşteptau să aibă o ştire, deşi se întâmplă multe lucruri în lume destul de grave”.


Redăm în continuare DREPTUL LA REPLICĂ al avocaţilor comediantului Micutzu:

„Casa de Avocatura ONV LAW, in numele clientului Cosmin Nedelcu - Micutzu, solicita tuturor canalelor media care au publicat / difuzat in ultimele zile titluri, articole si reportaje neadevarate, tendentioase si defaimatoare la adresa actorului cu privire la evenimentele petrecute in seara zilei de duminica, 15.08.2021, corectarea acestora si publicarea prezentului Drept la Replica, in forma integrala.

Facem precizarea ca majoritatea reprezentantilor media nu au verificat acuratetea faptelor sau au prezentat in maniera subiectiva/ selectiv / denaturat fragmente din declaratia oficiala postata pe canalul YouTube de catre Micutzu (Cosmin Nedelcu) si solicitam tuturor rectificarea titlurilor de presa, cat si a informatiilor prezentate publicului larg (care au afectat deja imaginea actorului), dupa cum urmeaza: 

 SOLICITAM PUBLICATIILOR ONLINE  SA MODIFICE TITLURILE DEFAIMATOARE SI CONTINUTUL ARTICOLELOR PUBLICATE (ACTIVE IN MEDIUL ONLINE) CARE NU RESPECTA REALITATEA SI SA REDEA INFORMATIILE IN CONFORMITATE CU CELE PREZENTATE MAI JOS.

 SOLICITAM TUTUROR CANALELOR MEDIA (PRESA SCRISA, TV, RADIO, ONLINE) REDAREA INTEGRALA A PREZENTULUI DREPT LA REPLICA.

Mentiuni privitoare la faptele neadevarate promovate in ultimele zile:

Conflictul nu a fost provocat de Micutzu – Cosmin Nedelcu, asa cum rezulta din titlurile care au in prim-plan numele actorului, ci de o persoana care s-a recomandat drept „judecator militar” - va invitam sa verificati acuratetea datelor in inregistrarea video disponibila aici. Actorul si cele doua persoane apropiate acestuia, care il insoteau in seara de 15.08.2021 au fost cei agresati, asa cum se vede in materialul filmat.

Reactiile actorului nu au generat victime, astfel incat titlurile si informatiile potrivit carora Micutzu ar fi „rupt un picior” sau alte afirmatii similare sunt complet false si afecteaza demnitatea si imaginea acestuia.

Conflictul nu a generat pagube materiale provocate de Micutzu – Cosmin Nedelcu, astfel incat titlurile si informatiile din presa potrivit carora acesta „a devastat o terasă”, „a spart vitrine”, etc. sunt de asemenea false.

Actorul a oferit o declaratie politiei, in calitate de martor, nu a fost „retinut” sau „ridicat” de politie, astfel cum este redat in unele dintre materialele de presa.

Micutzu (Cosmin Nedelcu) intelege ca, prin natura statutului de persoana publica, evenimentele au constituit un subiect de presa. Va solicitam insa, tuturor reprezentantilor media, sa redati evenimentele intr-o maniera obiectiva, respectand adevarul si acuratetea faptelor.

Actorul multumeste pentru toate mesajele de sustinere din partea publicului larg si a unora dintre reprezentantii presei, precum si tuturor jurnalistilor care au redat neutru si obiectiv evenimentele petrecute in seara zilei de duminica sau care au publicat / difuzat deja clarificarile transmise de acesta prin intermediul inregistrarii video de mai sus. ”

 

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Micutzu acuză site-urile şi televiziunile că au „confecţionat” ştiri. Reacţie după incidentul din centrul Capitalei

CITEŞTE ŞI: Micutzu, implicat într-un scandal noaptea trecută. S-a lăsat cu amenzi, după îmbrâncelile din centrul Capitalei

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    cine este acel *** care injura femei
  • Didi Didi
    Drept la replica.

    Va rog sa corectati mesajul micutului deoarece dezinformeaza. In loc de "reactiile micutului nu au provocat victime" trebuie scris: micutul e cel care a lovit primul, loviturile date de el fiind cauza degenerarii conflictului"

    O spune chiar el in filmuletul ala pe care l-a postat. El zice clar ca "a reactionat", in loc sa spuna ca i-a dat un pumn celui cu care se certa.
  • Șerban Șerban
    E la fel de prost la Lana Rhodes când vroia ca toate filmele porno cu ea să fie șterse de pe internet .
  • Daniel Daniel
    Asta se intampla cand orice ghiolban se crede vedeta
  • Rzv Rzv
    @ ion. Asa este scris, sa îl înțelegi si tu. Ca dacă îl scria acad. Graur…
  • Mile Mile
    Este actor disperatule de mare valoare
  • ion ion
    @ Rzv , textul tau contine foarte multe multe greseli gramaticale si de exprimare , sigur nu esti unul dintre protagonistii scandalului ? Mie cam asa imi pare . Nu am mai vazut atatea greseli gramaticale de la Dancila incoace ...
  • Dan Dan
    Mult zgomot pentr-un "nimic"! Chiar merita acest "munte" de mitocanie atâta atenție? Si chiar e "actor"? Oare, sa zicem, Dem Rădulescu, nu se răsucește in mormânt? Iar "stand-up"-ul la noi e doar o înșiruire de obscenități, așa ca reacția acestui "Micutzu" n-ar trebui sa mire pe nimeni si asemenea personaje ar trebui lăsate in bezna anonimatului. Daca sunt cu adevărat talente, sa-si croiască singure drumul, fără publicitate de doi bani.
  • Rzv Rzv
    …Deci, trasabilitatea povestii: duminica pe la 11:30 eream la un vin pe calea victoriei nr 101. La un mom dat trece unu mare, gras și in negru cu o punga in maina, zic bă asta nu e micutzul ăla? El mai merge ceva metrii și “da fraiere eu sunt”. Și îmi arată degetul mare( pe tot parcursul acestor rinduri, sunt camere peste tot, stilpii, magazine, etc). Eu: maestre, mai lasă ciorba ca uite cit te-ai făcut! Corespunzător mom ar fi T0. Versiunea lui este: m-au agresat și ai jignit iubita și au pus maina pe ea! Dar el avea o punga in maina! Deci acesta este prima contradicție, ori cara iubita in punga ori noi am pus maina pe punga deși el trecuse de noi!
    Ne-am văzut de ale noastre. El traversează strada înainte de trecerea de pietoni: eu ii zic “bă grasule și treci ma pe la trecere dacă tot treci”.
    T1. El vine către noi cu… iubita, pictorul cu suflet bun și încă un agarici! Totul este pe camere. Vine: ne înjură, noi ne ridicam in picioare, numai eu am 1.85 și 90 kg, restul un pic m-ai putin dar nu eream de neglijat. Înjură, sare la violenta fizica, geo: “bă grasule tu pt o Cioba de burta sării la omor”. El cu se vede pe camere, omor, scuipa, face circ, dar dintr-odată pictorul ia o masa și o arunca prin usa magazinului. Și grasul apuca o plasa cu niște sticle, ale lui( el zice ca le-a lăsat undeva, vezi T0), și le arunca prin geam. Opinia publica filma de peste tot… vis-a-vis, de peste tot.
    A infrint și au plecat. Același traseu. ( Aici el miorlăie ca vin către magazin sa platesc geamul, deși tot el spune ca nu l-am spart”.
    T3. Vine inapoi cu o ciurda de copii, aia de bun simt se țin mai in spate. Tot pe camere se vede. Ciurda erea sa îl ajute sa “plătească geamul” deși nu la spart? Deci nu avea banii și a venit ad-hoc cu niște unii sa facă cheta…
    Face ca toti dracii, vine Miliția. Îl ia, îl amendează. Noi cu Uber la miliție. Plingere etc.
    Dacă grasul poate explica cum de a trecut el pe la noi de trei ori și s-a întors de doua ori cu doua tipuri de oamenii sa spele rușinea lu prietena, deși aia nu a apărut decit in faza T2, deci noi pe cine am jignit, pus maina pe cur etc? Ca el așa zice! Și la T3 vine cu brigada ca sa plătească un geam spart dar nu de el?
    Dacă lămurește trasabilitatea și Contradicțiile acestea înseamnă ca la Focșani e alta logica. Totul este descris după camere, min cu min!
    In rest o ciorba de burta și niște oamenii au doborit in mit, fals dar mit. Satele lu potemkin ereau un mit! Practic niște oltenii au călcat într-un micutz…
  • me me
    se injura parte in parte, sparg geamuri, dar vrea ca titlurile sa reflecte realitatea. Realitatea cui, Mictzule? A ta sau a adversarilor?
  • Mile Mile
    Pai presa sa fie dreapta nu

Trimite un comentariu

sus