Skip to main content

Mihaela Bilic, noul doctor de la Pro TV, după plecarea Oanei Cuzino

 
Foto: Facebook / Mihaela Bilic
Foto: Facebook / Mihaela Bilic

Pro TV are un nou doctor în grilă, după plecarea Oanei Cuzino, care realiza Ce se întâmplă, doctore? Este vorba de medicul nutriţionist Mihaela Bilic, care a mai prezentat la Pro TV emisiunea Arena Bucătarilor.

Publicitate

Noua producţie se va numi Doctor de bine şi va fi programată - cum era şi Ce se întâmplă, doctore, cu Oana Cuzino - în fiecare dimineaţă, la Ştirile Pro TV.

Reamintim că Oana Cuzino s-a despărţit de Pro TV în această vară, după aproape 20 de ani la postul de televiziune. Detalii, pe Paginademedia.ro AICI. Cuzino se ocupă acum de proiectul personal doc.ro.

Citeşte şi: Cum arată grila de toamnă Pro TV? Superstar, programat vinerea şi sâmbăta. Programul emisiunilor

Mihaela Bilic, cinci ani printre bucătari

Mihaela Bilic a prezentat timp de cinci ani emisiunea „Arena Bucătarilor”. La începutul lunii februarie, ea a anunţat că încetează colaborarea cu Pro TV

De asemenea, Bilic s-a implicat într-un proiect online al Mega Image la începutul anului, alături de vloggerul Bogdan Techeş. Cei doi le-au explicat copiilor, într-o serie de clipuri video, cum să îşi formeze un stil de viaţă sănătos.

Bilic a mai prezentat la Gold FM  şi emisiunea „Sănătate şi nutriţie”, în intervalul 22:00-00:00. 

CITEŞTE ŞI: Mihaela Bilic nu va mai apărea în emisiunea „Arena Bucătarilor”, de pe Pro TV

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Cum să mănânci sănătos? Răspunsul vine de la medicul Mihaela Bilic şi de la vloggerul Bogdan Techeş, într-un proiect Mega Image

CITEŞTE ŞI: Ce se întâmplă, doctore? Oana Cuzino se desparte de Pro TV. Anunţul făcut de postul TV

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    didi...e medic diabetolog...logic ca are studii de medicina :))
  • Didi Didi
    Va rog sa nu publicati comentariul anterior, am gresit. Se pare ca bilic chiar a terminat medicina si e medic primar diabetolog. Felicitari, inseamna ca emisiunea ajunge pe maini bune.
  • Didi Didi
    Are studii de medicina? Ma indoiesc. Atunci de ce isi spune medic? Oana cuzino macar avea bun simt si nu isi aroga titluri pe care nu le avea.

Trimite un comentariu

sus