Skip to main content

Fără Acces Direct la Antena 1, din 2022? Se discută mutarea emisiunii la un alt post

 
Fără Acces Direct la Antena 1, din 2022? Se discută mutarea emisiunii la un alt post

Fără Acces Direct la Antena 1, din 2022? Se ia în calcul mutarea Acces Direct la Antena Stars, scrie CanCan.ro care citează surse. 

Publicitate

Surse Paginademedia.ro au confirmat, de asemenea, informaţiile potrivit cărora Antena 1 ar vrea să mute emisiunea Mirelei Vaida la Antena Stars, la fel cum s-a întâmplat şi cu show-ul de noapte al lui Dan Capatos

Potrivit surselor Paginademedia.ro, Antena 1 discută mai multe variante care să înlocuiască emisiunea Mirelei Vaida. Una dintre ele ar fi Mireasa, cu Simona Gherghe. 

Acces Direct a debutat în anul 2008 la Antena 1, cu Mădălin Ionescu gazdă. De-a lungul timpului, Acces Direct le-a mai avut la cârmă pe Simona Gherghe (9 ani) şi Cristina Cioran.

Mirela Vaida a prezentat Acces Direct pentru prima dată în perioada 2017-2018 (când Simona Gherghe era concediu de maternitate). Pentru o scurtă perioadă la cârma a venit Cristina Cioran, iar din vara lui 2019 s-a întors Mirela Vaida. 

Derapajele de la Acces Direct au adus zece minute de suspendare pentru Antena 1

Discuţiile despre mutarea emisiunii la Antena Stars vin la doar câteva luni după cea mai mare sancţiune primită de Antena 1 în ultimii ani. Pentru derapajele de la Acces Direct, postul Intact a fost penalizat cu zece minute de suspendare a emisiei. 

Decizia CNA a venit după ediţiile în care a fost tratat cazul gemenilor căzuţi de la etajul zece al unui bloc din Ploieşti.

Membrii CNA s-au declarat chiar şocaţi de cele petrecute în platou. Valentin Jucan, Dorina Rusu şi Cristina Pocora au fost cei mai categorici în acest caz, un caz comparat ca intensitate cu felul în care s-a văzut pe TV „cazul Caracal”. De notat că s-a ţinut cont şi de audienţa emisiunii în luarea deciziei. 


Citeşte şi: Cea mai mare sancţiune din ultimii ani! Zece minute de suspendare pentru Antena 1. Pentru derapajele de la Acces Direct


Tot un caz grav a adus cea mai mare amendă din ultimii trei. Ameninţări cu moartea în direct

Nu este prima dată când un subiect sensibil este tratat în acest fel de Acces Direct. În câteva ediţii ale emisiunii Acces Direct, de la începutul anului, cei din platou nu au luat în serios ameninţările aruncate la adresa unei femei -„Aşa se iubesc ei", zicea Sorin Ovidiu Bălan. Femeia avea să fie ucisă câteva luni mai târziu! 

Acces Direct a fost sancţionată cu suma de 150.000 de lei, cea mai mare amendă din ultimii trei ani.

Mirea Toma, membru CNA, a fost categoric atunci:

„Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare”, a spus el.


Citeşte şi: Acces Direct, cea mai mare amendă din ultimii 3 ani! Una din emisiuni: cea după care o femeie a fost ucisă. Mircea Toma: "Putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă"


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • A spus astazi Vaida in emisiune, dupa cum am scris si in comentariul anterior ca se vrea ca o parte din emisiune sa fie difuzata pe Antena 1 si o parte pe Antena Stars...incat sa tina mai mult... Dar eu nu cred ca sta cineva sa schimbe postul, si cel mai probabil o vor muta cu totul pe Antena Stars... Dar, clar nu va mai avea acelasi succes si investitii ca acum pe Antena 1, precum la Capatos, unde nu se mai strofoaca sa scoata cine stie ce subiecte senzationale si tot repeta subiecte si invitati...imbogatirea cu continut a Anenei Stars poate fi cauzata si de aparitia Realitatea Star care ar putea fii un competitor pentru Antena Stars....
 • Să vină B.A.M. să facă iar o gargară de 40 de rânduri despre câtă răutate și cenzură e în CNA când și-o iau ăștia pe spinare.
 • Și ce vor pune în loc ca să suplinească lipsa emisiunii?!?! Bun, mută Mireasa de la 16:30. Dar ce vor pune de la 14:00???
  E absolut mizer faptul că cei din Antena 1 UITĂ efectiv de cei 13 ANI, în care Acces Direct a dus greul day-time-ului și a adus audiențe colosale pentru ei (și implicit profituri colosale).
  Practic se reeditează acceși mizerie pe care a pățit-o Capatos, doar că emisiunea lui era una "tampon", iar în ultimele sale zile pe Antena 1 ținea doar vreo 30 minute. Practic nu s-a simțit...
  ÎN SCHIMB, la Acces Direct se simte orice mic atac!!!
  Am senzația de ceva timp că Alexandru Severin nu mai e supravegheat de nimeni când face aceste mizerii!!! Cumpără filme "PROTeViste", cumpără fotbal, iar astea în contextul în care publicul fidel al Antenei 1 nu gustă aceste "înjunghieri pe la spate". Ca să nu mai zic de "DIGItizarea(24)" a Observatorului și culminând cu distrugerea emisiunilor BRAND precum "XNS" și mai nou "Acces Direct"!!!!
  Ce mai are Antena 1 al ei??? Conceptul de seriale românești (chit că acum sunt produse de Ruxandra Ion, spre deosebire de perioada "Secretul Mariei" sau "Narcisa Sălbatică"), X Factor, iUmor, Asia Express, Te Cunosc de Undeva, Revelionul cu Dan Negru...
  Și mai ce?!?! (Și să nu ziceți Neatza că sunt luați de la Național TV.)
  Antena 1 REFUZĂ să mai existe!!! Sau dacă există, o face sub formă de COPIE a celorlalte posturi TV...
  #MIZERABIL #JOSNIC
  #OPINIE PROPRIE
  #ISTORIA SE UITĂ, NU SE ȘTERGE
 • ce nu vrea să spună Antena de fapt este că tronsonul ăla a devenit ne frecventabil și urât mirositor pentru firmele de publicitate și acum se tot chinuie să spele puțin și imaginea generală a canalului dar și tronsonul ăla că Vorba aceea au avut două mari personalități ale României vulpița și scăunel sau cum îl cheamă pe tembelul ăla

  emisiunea asta nemaiputând să fie curățată au învățat destul de bine din experimentul Capatos când au curățat au schimbat identitatea și formatul emisiunii lui Capatos au pierdut public și acum preferă să își mute publicul pe un canal secundar bine că măcar va fi mai izolat formatul ăsta nu vom mai da atât de repede de el pe telecomandă
 • si eu care ma bucuram ca dispare aceasta emisiune cu si despre prosti
 • Doamne ajută.

  O emisiune penibilă pentru penibili, care nu au ce face cu viața lor dacă stau și se uită la asemenea prostii. Cel mai bine este să fie mutată pe cel mai penibil post din Jntact: Antena Stars.

Trimite un comentariu

sus