Skip to main content

Antena 1 mută Stand-UP Revolution mai târziu, după ce a luat bătaie de la Vocea României. Ce va fi în locul show-ului?

 
Antena 1 mută Stand-UP Revolution mai târziu, după ce a luat bătaie de la Vocea României. Ce va fi în locul show-ului?

Schimbare la Antena 1. Emisiunea Stand-Up Revolution de la Antena 1 se mută şi va fi o altă producţie în locul show-ului. Această mutare vine în contextul în care Antena 1 a ieşit pe locul trei în ultimele ediţii, bătălia fiind câştigată la distanţă de Vocea României.

Publicitate

De exemplu, vinerea trecută, în timp ce la Vocea României se uitau în jur de 1,3 milioane de români, pe Antena 1 erau sub jumătate de milion de români. Distanţa a fost mare şi la oraşe, unde Pro TV atrăgea peste 720.000 de telespectatori, iar la Antena nu erau nici 300.000.

Când se va vedea Stand-up Revolution şi de la ce oră?

Emisiunea de stand-up a putut fi urmărită până acum în fiecare vineri, de la 20.30, însă în perioada următoare va putea fi urmărită tot vineri, dar de la altă oră, notează tvmania.

Concret, show-ul de stand-up va fi dizuat vineri, 11 noiembrie, dar de la ora 22.30.

Citeşte şi: Vocea României se menţine detaşat pe primul loc. Antena 1, pe trei. Primul loc pentru Dan Negru şi Jocul cuvintelor pe două segmente

Ce va fi difuzat pe intervalul 20.30-22.30 când era pe post Stand-Up Revolution?

În locul emisiunii Stand-Up Revolution, Antena 1 va difuza un film artistic Mecanicul (2011), cu Jason Statham, Donald Sutherland şi Ben Foster, de la 20.30 până la 22.30 când va începe show-ul de stand-up.

CITEŞTE ŞI: Antena 1 aduce încă un sezon Stand-Up Revolution. Va fi pus la bătaie cu Vocea României

CITEŞTE ŞI: AUDIENTE. Vocea României neatinsă de Stand Up Revolution, pus acum mai devreme. Cifrele serii

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CH+ CH+
    Radu. Cel mai probabil vor face sezonul 2 din Dancing On Ice - Vis în doi. Primul sezon a pus Antena 1 pe poziția 2 fără probleme. Vom vedea la finalul acestui an dacă se anunță oficial.
  • Radu Radu
    Eu sunt curios dacă vor mai face Dancing on Ice.
  • Vlad Vlad
    Cineva știe ceva legat de revelioanele Antena 1 și Kanal D? Am auzit ca filmările pt Protevelion 2023 s-au terminat.
  • Dragos Dragos
    B.A.M, e mai rau sa nu incerce nimic. Si Pro-ul face la fel. Nu a performat "Sunt celebru", au mutat emisiunea mai tarziu, dar nu pentru ca ar performa mai bine la acea ora, ci pentru a umple cat de cat prime-time-ul cu ceva mai valoros. Dovada: Las Fierbinti este peste Chefi. Nu zic ca musai "Curierul" va ocupa primul loc, dar macar se spera ca nu va mai fi pe 3.
  • comediant comediant
    Antena a distrus standup ul cu atâtea showuri. Urmează sa distrugă. și podcastul ca și au făcut platforma. Pe ce pun mana...storc pana nu mai rămâne nimic. Mișto strategie
  • B.A.M B.A.M
    NU au învățat din experiențe ca "Burlacul"/"Sacrificiul"/etc că mutarea unei emisiuni la o oră (MAI) TÂRZIE NU MĂREȘTE audiența acelei emisiuni??? Ba chiar DIMPOTRIVĂ, îngroapă ȘI MAI MULT acea emisiune!!!!
    E strategie FALIMENTARĂ! Dacă tot au ținut neapărat să facă Stand-up Revolution (deși aveau iUmor care mergea bine până la apariția castingului pentru sezonul 1 de Stand-up Revolution), și chiar să facă sezonul 2, păi să-și asume până la căpat...
    Păi ce, M.B. a plecat doar de la o simplă ceartă? Să fim serioși!
  • Ha Ha
    Antena ar trebui sa renunte o vreme la show-urile de umor pentru că sincer eu sunt sătul de ele. iUmor 2 sezoane / an ca să-l uzeze complet, iar Stand Up Revolution pornise cu stangul de cand a fost anunțat
  • Andrei Andrei
    Genul ăsta de eșecuri nu trebuie mutate, ci anulate instant. Nu știu ce s-a întâmplat cu divertismentul Antenei, dar prăbușirea asta e din cauza iUmor. Credeau că pot produce la nesfârșit conținut viral cum s-a întâmplat cu unele momente de la iUmor pe vremea când avea haz...mă rog, excepțiile. Și îmi dau seama că iUmor a dat țărișoarei niște oameni destul de carismatici pe partea de comedie, stand up...conceptul nu exista la nivelul ăsta în România pana la iUmor. De altfel, îmi dau seama ce investiție minusculă necesită aceste improvizări (pentru că acum sunt simple improvizări, nu poți să spui că există un flux logic de casting și invitați) Trebuie oprite aceste producții și din banii cheltuiți cu ambele poate le iese de un format de afară pe care să-l facă decent. Au avut Dancing On Ice. Un marketing praf. 3 reclame pe Facebook. Atât au știut oamenii de marketing de la Pro. Să ai formatul ăsta și să nu ai o campanie unitară, eventual să faci un promo cu mesajul readucerii familiei în fața televizorului ca pe vremea Dansez pentru tine. Da, e comod să dai drumul la 3 reclame pe Facebook și să aștepți audiență și e comod și să prezinți clișee făcute și refăcute de un milion de ori ca oameni care merg pe sticla, inghit foc etc...Antena 1 a devenit, cel putin pr partea de divertisment, un show de comedie in sine. Inca le ies reality-urile și știrile...
  • Zuzulik Zuzulik
    De frica. Ha ha !
    Cum a mutat Umor Sec duminica. Tot de frica... Ca lua bataie de la Vocea vineri.
  • Anonim Anonim
    Oare puteți posta niște audiențe, vă rugăm?
  • abc+ abc+
    Oare ce ce au mai continuat cu sezonul 2 dacă emisiunea asta a fost praf și în primăvară? Decizii tare proaste se fac prin Antena de când su venit ex-angajații Pro, să fi fost un plan pentru mutarea Antenei pe 3 de pe 2?:))

Trimite un comentariu

sus