Skip to main content

Răzvan şi Dani se întorc din vacanţă. Super Neatza, sezon nou. Din weekend

 
Foto: Antena 1
Foto: Antena 1

Răzvan Simion şi Dani Oţil se întorc cu un nou sezon al matinalului Super Neatza, care se difuzează pe Antena 1.

Publicitate

Noul sezon - al 24-lea - va începe duminică, 29 august, de la ora 10:00. Primele ediţii se vor transmite de la Therme.

Super Neatza se va difuza de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-12:00 şi duminica de la 10:00 la 13:00.

”Abia aşteptăm o nouă ieşire din locaţie, pentru că a trecut ceva vreme de la ultima. Pentru mine este un mare plus, sunt în apropierea casei, deci voi sări direct din pat în piscină. Abia aşteptăm să ne batem cu apă, mai ales că eu vara aceasta nu am fost la mare, nu am fost la piscină, aşa că văd prima săptămână de Neatza şi ca pe un team buiding, şi ca pe o continuare a vacanţei şi ca pe ceva ce nu am apucat să fac vara aceasta, pentru că m-am ocupat mai mult de curse şi de casă.

Totodată, având în vedere că în primele săptămâni din septembrie probabil şi nasc, va fi un plus că sunt aproape de muncă. De altfel, şi vacanţa aceasta, pentru că a trebuit să o petrecem în jurul casei a fost una altfel, am reuşit să dau câte o fugă în weekend la câte un concurs, nu foarte departe”, a declarat Dani Oţil.

Neatza cu Răzvan şi Dani, schimbări în toamna anului trecut

Matinalul Antenei 1 a suferit câteva modificări în toamna anului trecut. S-a schimbat puţin şi numele emisiunii. Acum este „Super” Neatza cu Răzvan şi Dani. În echipă au venit şi Florin Ristei, bucătarul Nicolai Tand, Diana Munteanu şi Ilona Brezoianu.

De asemenea, din această primăvară Antena 1 a programat în grilă şi o ediţie de weekend a emisiunii, în care Florin Ristei, Ilona Brezoianu Diana Munteanu sunt prezentatori. 

CITEŞTE ŞI: Răzvan şi Dani îşi mai iau un bucătar în emisiune. Nicolai Tand se alătură echipei Neatza

CITEŞTE ŞI: FOTO: Cum era şi cum e acum? Răzvan şi Dani, schimbare radicală. De platou. Studioul, transformat radical. Bonus: Florin Ristei, în echipa emisiunii

CITEŞTE ŞI: „Neatza” şi în weekend. O zi în plus cu Răzvan şi Dani, la Antena 1

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus