Skip to main content

E OFICIAL! Kanal D confirmă: Dan Negru e noua lor vedetă

 
E OFICIAL! Kanal D confirmă: Dan Negru e noua lor vedetă

OFICIAL. Transferul ultimilor ani este oficial. Kanal D a confirmat faptul că Dan Negru, fosta vedetă Antena 1, a intrat în echipa postului de televiziune deţinut în România de turcii de la Dogan.

Publicitate

Informaţia legată de plecarea lui Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D a fost publicată în exclusivitate de Paginademedia.ro, aici.

Ce spun cei de la Kanal D? Comunicat Oficial:

Kanal D îşi îmbogăţeşte echipa cu unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune din România: Dan Negru. Personalitate energică, complexă, cu o experienţă de peste 20 de ani în media, prezentator, dar şi scenarist şi realizator TV de succes, cu o energie inepuizabilă şi reinventându-se în permanenţă, Dan Negru este pregătit să cucerească în continuare publicul făcând ce ştie mai bine, televiziune, la Kanal D. 

Pasiunile fac viaţa frumoasă. Am avut şansa ca profesia mea să-mi fie şi pasiune şi-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleaşi aspiraţii. Cand am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionaţi şi am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viaţă şi ne leagă aceeaşi dorinţă, aceea de a face televiziune. Şi cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Şi vă garantăm că va fi una grozavă!”, a spus Dan Negru. 

Format la şcoala de televiziune Valeriu Lazarov şi reprezentant valoros al unei generaţii de aur de oameni de TV, celebrul prezentator s-a aflat la cârma unor formate internaţionale de anvergură precum "Guess My Age", "Beat The Blondes", "Who Wants to Be a Millionair", "Ciao Darwin", "Star Factory", “Deal or No Deal”, “Minute to Win It”, “Money Drop”, “Let’s Make a Deal". 

A fost supranumit “Regele audienţelor” datorită reuşitelor obţinute de-a lungul timpului, atât în România, cât şi în Republica Moldova. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan, în două ţări (România şi Republica Moldova), formate TV internaţionale, care au fost lider de audienţă.  

Anul 2022 vine, aşadar, cu surprize uriaşe pentru telespectatorii Kanal D, care vor avea parte de noi experienţe totale în ceea ce priveşte spectacolul TV la superlativ. Dan Negru e pregătit să le ofere celor de acasă, din faţa micilor ecrane, enterteinment pur şi reîntâlnirea cu unul dintre cei mai iubiţi prezentatori de televiziune. 

Dan Negru, carte de vizită

Dan Negru era vedeta cea mai longevivă în grupul Intact. A venit în Antena 1 în 1999, de la TVR, iar de-a lungul anilor şi-a pus semnătura pe zeci de formate de divertisment şi a realizat 22 de Revelioane.

Traseul lui Dan Negru la Antena 1 numără aproape 30 de formate de divertisment diferite pe care le-a prezentat. La unele dintre acestea (precum Next Star, Plasa de Stele sau Şerifi de România) a fost şi coautor al formatelor.

Vezi lista cu toate formatele de divertiment făcute de Dan Negru la Antena 1, aici.

Plecarea lui Dan Negru la Kanal D vine într-un moment în care foarte mulţi oameni "foşti Pro TV" domină segmentele din managementul Antenei 1. Observatorul este condus de fostul director al Pro TV (Anca Budinschi), vânzările sunt coordonate de fostul şef din Pro TV pe această zonă, la fel marketingul, iar director de producţie este Cosmin Ion. Ruxandra Ion coordonează Happy Channel şi zona de telenovele (Adela).

Vezi lista şefilor din Antena 1 care au lucrat în Pro TV, aici

În prezent, cele mai vizionate emisiuni ale Antenei sunt realizate de echipe care au lucrat în Pro TV (Asia Express şi Chefi la cuţite, producţii făcute de Mona Segall).

Citeşte şi: EXCLUSIV Paginademedia. Transferul Anului! Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani

Citeşte şi: VIDEO. Dan Negru, 20 de ani de Revelioane la Antena 1. „Nu online-ul a omorât TV-ul”. Cât vor mai merge măştile şi care e „reţeta” lui Negru?

Citeşte şi: VIDEO. Dan Negru: am refuzat orice ofertă pentru reclame! Pe TV, mi s-a oferit echivalentul unui apartament în Colentina! Pe online, sumele sunt mici, sute de euro

Citeşte şi: VIDEO. PaginademediaLIVE. De unde vine răcnetul lui Negru? Cum a ajuns să prezinte Revelioanele Antenei?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucian Lucian
    Teo era bună cu Tanta cu cere prezenta la pro tv erau o echipă modernă și demnă pe emisiunea lor de divertisment . Nu cu toți cioflingari cum ar e Mitoseru , aduceți pe Tanța in emisiunea lui Teo Show
  • B.A.M B.A.M
    TRIST!
  • Cris Cris
    S-a lacomit vedeta lui Peste la *** turcilor.Ca nu vorbea ,prea bine limba română,era evident,acum,sa vezi cu hai du iu mai faci ?trebuie sa se apuce de altceva,nu sa continue sa chinuie.Prostimea dornică de serbetul lui Negru,saliveaza.
  • TGR TGR
    Am anticipat partial. Eu credeam ca se va duce exclusiv pe online, se pare ca nu..
  • Postacila Postacila
    Trebuie precizat ca Happy Channel e pe 6-7 cu mult peste Pro2 - Acasă TV.
    Ruxandra Ion a reușit sa facă ceva la antene.

    Si acum 2-3-4-5-6 ani unde era Happy ? Jos de tot. In subsol. Unde erai atunci postacule ?
  • ABC+ ABC+
    Un lucru este sigur: Dan Negru o să aibă o emisiune de talente, dar și Revelioanele următoare la Kanal D.

    A plecat din Antena pentru că nu mai avea formate, toate de până acum au fost anulate: Te pui cu blondele, ***-show-uri, NextStar

    Această ruptură dintre Antena-Negru era și mai vizibilă încă de anul trecut de când Negru a început să critice Antena pentru unele alegeri.

    Eu zic că lui Negru i se potrivea foarte bine la emisiunea Prețul cel bun, dar cum cei din Antena au căzut în cap văd doar Vârciu&co+Marin.
  • Villy Villy
    Trebuie precizat ca Happy Channel e pe 6-7 cu mult peste Pro2 - Acasă TV.
    Ruxandra Ion a reușit sa facă ceva la antene.
  • Comentatorul Comentatorul
    @margo
    Negru a prezentat formatul "Vrei sa fii milionar" in Republica Moldova!
  • margo margo
    la fel ca si plecarea lui teo de la pro la kanal d, plecarea lui negru de la antene nu inseamna ca pentru negru va fi mai bine. dimpotriva. si pentru antene, la fel. negru va primi mai multi bani, ok, dar nu va aduce audiente mai mari decat la antene si nici nu va mai mai vizibil decat la antene. pentru ca kanal d.
  • ddd ddd
    Teo Trandafir a înțeles cel mai bine Cât de greu a fost să își formeze un alt public decât baza Pro chiar și antenă Teo a avut enorm de mult de tras pe zona ei de public să își formeze ea un alt public și să îi formeze lui Kanal D un public au schimbat formatul ăla de Teo Show până au legat lucrurile

    Kanal D eu nu am înțeles Și nici acum nu înțeleg de ce este mai mult considerată televiziune generalistă din moment ce perioada de forță Prime time este mai degrabă un fel de Acasă TV că au știrile la 19:00 și că au câteva emisiuni pe timp de zi Asta nu înseamnă neapărat că ești generalist
  • ddd ddd
    un lucru este cert odată cu venirea lui Negru piața de televiziune la nivel de conținut se va modifica puțin și mai este cert un lucru de acum pentru antenă începe o adevărată luptă pentru seara de revelion și Pro TV ar trebui să Mărească Miza și mai mult decât a făcut-o anul ăsta în noaptea de revelion

    publicul de obicei dacă nu este ceva bun pe antene se îndreaptă în mod natural pe Pro va fi foarte greu pentru negru să migreze și să își formeze un nou public al lui și al Kanal D pentru o televiziune care totuși se bazează mai mult pe telenovele decât pe entertainment conținut de divertisment
  • margo margo
    negru nu a prezentat niciodata "Who Wants to Be a Millionair", care de fapt se scrie millionaire
  • _Cineva _Cineva
    In disperarea de a fi peste ProTV, Antena si-a pierdut toata originalitatea. Toti acei oameni din Pro au fost lasati sa plece pentru ca nu mai aveau nimic de oferit acolo, iar antenele i-au luat de buni. Ramane de vazut ce vor face si aici. Este alt mediu de lucru. Au mai fost de la Pro si inainte, si nu au stat prea mult. Doar Mona Segall si Ruxandra Ion au rezistat.
  • Anonim Anonim
    Poate îl va înlocui pe Bursucu la Roata norocului. Amândoi sunt insuportabili, dar Bursucu deja depășește orice limită a penibilului.
  • Hihaa Hihaa
    "foarte mulţi oameni "foşti Pro TV" domină segmentele din managementul Antenei 1. Observatorul este condus de fostul director al Pro TV (Anca Budinschi), vânzările sunt coordonate de fostul şef din Pro TV pe această zonă, la fel marketingul, iar director de producţie este Cosmin Ion. Ruxandra Ion coordonează Happy Channel şi zona de telenovele (Adela)."

    Pentru postacii antenisti. Ati vazut ? Deci, Antenuta Zero e copia Pro TV. Nu au nimic original. Ha ha ha !

Trimite un comentariu

sus