Skip to main content

E OFICIAL! Kanal D confirmă: Dan Negru e noua lor vedetă

 
E OFICIAL! Kanal D confirmă: Dan Negru e noua lor vedetă

OFICIAL. Transferul ultimilor ani este oficial. Kanal D a confirmat faptul că Dan Negru, fosta vedetă Antena 1, a intrat în echipa postului de televiziune deţinut în România de turcii de la Dogan.

Publicitate

Informaţia legată de plecarea lui Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D a fost publicată în exclusivitate de Paginademedia.ro, aici.

Ce spun cei de la Kanal D? Comunicat Oficial:

Kanal D îşi îmbogăţeşte echipa cu unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune din România: Dan Negru. Personalitate energică, complexă, cu o experienţă de peste 20 de ani în media, prezentator, dar şi scenarist şi realizator TV de succes, cu o energie inepuizabilă şi reinventându-se în permanenţă, Dan Negru este pregătit să cucerească în continuare publicul făcând ce ştie mai bine, televiziune, la Kanal D. 

Pasiunile fac viaţa frumoasă. Am avut şansa ca profesia mea să-mi fie şi pasiune şi-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleaşi aspiraţii. Cand am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionaţi şi am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viaţă şi ne leagă aceeaşi dorinţă, aceea de a face televiziune. Şi cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Şi vă garantăm că va fi una grozavă!”, a spus Dan Negru. 

Format la şcoala de televiziune Valeriu Lazarov şi reprezentant valoros al unei generaţii de aur de oameni de TV, celebrul prezentator s-a aflat la cârma unor formate internaţionale de anvergură precum "Guess My Age", "Beat The Blondes", "Who Wants to Be a Millionair", "Ciao Darwin", "Star Factory", “Deal or No Deal”, “Minute to Win It”, “Money Drop”, “Let’s Make a Deal". 

A fost supranumit “Regele audienţelor” datorită reuşitelor obţinute de-a lungul timpului, atât în România, cât şi în Republica Moldova. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan, în două ţări (România şi Republica Moldova), formate TV internaţionale, care au fost lider de audienţă.  

Anul 2022 vine, aşadar, cu surprize uriaşe pentru telespectatorii Kanal D, care vor avea parte de noi experienţe totale în ceea ce priveşte spectacolul TV la superlativ. Dan Negru e pregătit să le ofere celor de acasă, din faţa micilor ecrane, enterteinment pur şi reîntâlnirea cu unul dintre cei mai iubiţi prezentatori de televiziune. 

Dan Negru, carte de vizită

Dan Negru era vedeta cea mai longevivă în grupul Intact. A venit în Antena 1 în 1999, de la TVR, iar de-a lungul anilor şi-a pus semnătura pe zeci de formate de divertisment şi a realizat 22 de Revelioane.

Traseul lui Dan Negru la Antena 1 numără aproape 30 de formate de divertisment diferite pe care le-a prezentat. La unele dintre acestea (precum Next Star, Plasa de Stele sau Şerifi de România) a fost şi coautor al formatelor.

Vezi lista cu toate formatele de divertiment făcute de Dan Negru la Antena 1, aici.

Plecarea lui Dan Negru la Kanal D vine într-un moment în care foarte mulţi oameni "foşti Pro TV" domină segmentele din managementul Antenei 1. Observatorul este condus de fostul director al Pro TV (Anca Budinschi), vânzările sunt coordonate de fostul şef din Pro TV pe această zonă, la fel marketingul, iar director de producţie este Cosmin Ion. Ruxandra Ion coordonează Happy Channel şi zona de telenovele (Adela).

Vezi lista şefilor din Antena 1 care au lucrat în Pro TV, aici

În prezent, cele mai vizionate emisiuni ale Antenei sunt realizate de echipe care au lucrat în Pro TV (Asia Express şi Chefi la cuţite, producţii făcute de Mona Segall).

Citeşte şi: EXCLUSIV Paginademedia. Transferul Anului! Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani

Citeşte şi: VIDEO. Dan Negru, 20 de ani de Revelioane la Antena 1. „Nu online-ul a omorât TV-ul”. Cât vor mai merge măştile şi care e „reţeta” lui Negru?

Citeşte şi: VIDEO. Dan Negru: am refuzat orice ofertă pentru reclame! Pe TV, mi s-a oferit echivalentul unui apartament în Colentina! Pe online, sumele sunt mici, sute de euro

Citeşte şi: VIDEO. PaginademediaLIVE. De unde vine răcnetul lui Negru? Cum a ajuns să prezinte Revelioanele Antenei?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • _-asteptam cu interes. ceva format nou si actual, altfel, va face cat o ciorba reincalzita...urmatoarea oprire: Tvr-_

Trimite un comentariu

sus