Skip to main content

Pavel Bartoş va prezenta sezonul 2 al Masked Singer România

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Masked Singer România va avea un nou prezentator în al doilea sezon. Este vorba de actorul Pavel Bartoş. Anunţul a fost făcut în emisiunea lui „La Măruţă” de pe Pro TV.

Publicitate

Primul sezon a fost prezentat de cântăreţul Jorge, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. Din juriu făceau parte: Ana Morodan, Inna, Horia Brenciu şi Codin Maticiuc.

Bartoş se implică, astfel, într-un alt proiect alături de Pro TV. El prezenta până acum Vocea României (show care nu s-a mai desfăşurat de 2 ani) şi Românii au talent (alături de Smiley).

Reamintim că Pro TV a anunţat, la final de aprilie, că Masked Singer va avea încă un sezon în această toamnă. Postul a menţionat că „vor fi mai mulţi măşti”. Detalii, AICI

Precedentul sezon a fost câştigat de „Garcea” Mugur Mihăescu, care s-a deghizat într-un corb.

Despre formatul Masked Singer

Emisiunea se bazează pe un format în care anumite personaje vor fi demascate, după ce cântă o piesă.

Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ţinută ascunsă până în momentul în care masca iese din competiţie. Masca ce va strânge cele mai puţine aprecieri din partea publicului se va demasca şi va părăsi show-ul.

Show-ul are şi un fel de juriu, un „grup de detectivi”, după cum îi prezintă Pro TV, care vor încerca să ghicească vedeta care se ascunde sub mască.

The Masked Singer este un format original lansat în Coreea de Sud, produs până acum în peste 20 de ţări, printre care SUA, Australia, Marea Britanie, Germania, Italia, Spania sau Bulgaria.

 

CITEŞTE ŞI: Pro TV pregăteşte un nou sezon de Masked Singer, show câştigat de „Garcea” Mugur Mihăescu

CITEŞTE ŞI: Emisiunea cu măşti de pe Pro TV are prezentator: Jorge

CITEŞTE ŞI: OFICIAL. Pro TV anunţă oficial formatul Masked Singer. Un fel de „Cu mască, fără mască”

CITEŞTE ŞI: AUDIENŢE. Ca pe vremuri. Garcea pune Pro TV pe primul loc. Masked Singer, lider pe toate segmentele cu finala sezonului

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Dacă Superstar performează la ProTV, nu văd alte sezoane din Vocea României.
  Poate și din cauza asta îl plasează pe Bartoș în alte emisiuni
 • Sabina , ma bucur pentru Bartos da o alta valoare acestui format este cu mult mai bun decat Jorge , acum sa vedem juriul , legat de Ce spun romanii au aparut zvonuri ca nu acum sa vedem pana la toamna
 • Ce spun Românii va continua și din toamnă. De Lecții de viață nu știu nimic.
 • am auzit ceva zvonuri cum că Lecții de viață și nici emisiunea lui Cabral nu va mai continua are cineva ceva informații?

  ba chiar se aude că firma care a adus și a produs formatul Lecții de viață Constantin entertainment deja lucrează cu altă televiziune pe acest proiect sau ceva asemănător
 • am auzit ceva zvonuri cum că Lecții de viață și nici emisiunea lui Cabral nu va mai continua are cineva ceva informații?

  ba chiar se aude că firma care a adus și a produs formatul Lecții de viață Constantin entertainment deja lucrează cu altă televiziune pe acest proiect sau ceva asemănător

Trimite un comentariu

sus