Skip to main content

REVENIRE. Petru Stratulat se întoarce în FM, la şase luni după despărţirea de Europa FM

 
REVENIRE. Petru Stratulat se întoarce în FM, la şase luni după despărţirea de Europa FM

REVENIRE. Petru Stratulat revine în FM, la şase luni după plecarea de la Europa FM. Omul de radio, care s-a făcut remarcat şi la America`s Got Talent, va avea emisiune la Radio Tananana

Publicitate

Stratulat va realiza emisiunea LoungeNight, din 22 aprilie, de la ora 22:00. Programul va fi difuzat în fiecare joi, de la aceeaşi oră. 

Despre revenire, realizatorul a spus: 

„Am căutat un loc în care radioul se face în primul rând din pasiune, iar Tananana este locul în care pasiunea ocupă un loc foarte important.

Emisiunea poartă titlul LoungeNight şi este, practic, ce a fost GuerriNight la Radio Guerrilla timp de şapte ani. Este un program de noapte cu muzică chillout şi derivate. Vor fi multe ediţii speciale cu specific muzical din diferite zone”, după cum a declarat acesta pentru Paginademedia.ro.

Petru Stratulat a fost realizator Radio Guerrilla, iar în 2019 s-a alăturat Europa FM, post pe care l-a părăsit în toamna anului trecut. 

Vara trecută, trupa din care face parte - Lightwave Theatre Company - a evoluat pe scena show-ului America's Got Talent, cu un inedit spectacol cu păpuşi. A vorbit despre experienţa de acolo într-un interviu acordat Paginademedia.ro.

Stratulat, 14 ani doar la Guerrilla

Petru Stratulat are mulţi ani de radio în spate. S-a despărţit de Radio Guerrilla după 14 ani, în primăvara lui 2019.

Era în echipa postului încă de la lansare, la finalul lui 2004, unde a realizat mai multe emisiuni. A făcut o scurtă „oprire” la Gold FM (alături de parte din echipa Guerrilla), când postul a rămas fără frecvenţe.

Printre emisiunile lui Petru Stratulat se numără: Antidedication ( Ian 2005-iun 2005), b24fun de weekend (Iun 2005-2007), GuerriNight (11 apr 2012 - 28 feb 2019), Siesta weekend (2007 - 2013), Sound of Science pe Gold Fm (Oct 2014 - Nov 2015), Sound of Science pe Guerrilla (Apr 2016 - iul 2016), Siesta Weekend (Iul 2016 - sept 2017), Traffic Jam Session (Sept 2017 - feb 2019).

Citeşte şi: Petru Stratulat părăseşte Europa FM, după un an şi jumătate

Citeşte şi: Plecări de la Radio Guerrilla. Petru Stratulat şi Alexandru Anghel au părăsit postul

Citeşte şi: Petru Stratulat, fost Guerrilla, din această săptămână la Europa FM cu o nouă emisiune

Citeşte şi: Petru Stratulat preia emisiunea 80/oră, la Europa FM

Citeşte şi: România ajunge la America`s Got Talent. Petru Stratulat, om de radio, şi echipa sa au impresionat juriul show-ului de talente

VIDEO. Povestea românilor care au impresionat America's Got Talent

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin C Alin C
    tnananta e plictisitor
    de realizator bv lui, asta e.
  • ama ama
    Felicitări, Petru ! Succes !
  • Nae Nae
    Steven, prezentatorii de weekend au plecat. Petru Stratulat este unul dintre ei.
  • Steven Steven
    Europa FM a ajuns într-o continuă degringoladă. În afara de programul de dimineață și de emisiunea lui Radu Constantinescu, parcă nu mai e nimic. Nu mai vorbesc de weekend când le lipsesc prezentatorii de programe!

Trimite un comentariu

sus