Skip to main content

Două plecări de la GSP: una la Fanatik, pentru o poziţie de coordonare, una la Iamsport

 
Două plecări de la GSP: una la Fanatik, pentru o poziţie de coordonare, una la Iamsport

Doi jurnalişti cu zece ani vechime în redacţia Gazeta Sporturilor părăsesc publicaţia sportivă, în contextul perioadei agitate declanşate de concedierea lui Cătălin Ţepelin din poziţia de redactor-şef şi de înlăturarea lui Cătălin Tolontan, care era coordonator editorial al GSP.

Publicitate

Remus Răureanu şi Vlad Nedelea sunt cei doi jurnalişti. Unul se duce la Fanatik, celălalt la mai noul site Iamsport.

Detali, în continuare:

Răureanu, poziţie de coordonare la Fanatik

Reporter special la Gazeta sporturilor, Remus Răureanu urmează să fie coordonator editorial pe sport la Fanatik. Practic, se va ocupa de tot ce ţine de partea editorială în materie de sport a publicaţiei deţinute de Horia Ivanovici.

Răureanu pleacă de la GSP - locul în care şi-a început cariera - după 18 ani

Absolvent de jurnalism, a intrat în presă în mai 2005, ca reporter la Gazeta Sporturilor, centrat pe fotbal. A lucrat apoi şi pe TV, în perioada în care grupul Intact (care deţinea atunci ziarul) opera postul de televiziune GSP TV.

Din august 2011, a devenit colaborator la DigiSport, unde este invitat în emisiunile de dezbateri ale staţiei TV.

Ulterior, la Gazeta Sporturilor a trecut pe poziţia de reporter special. În anul 2022, a obţinut premiul de Cel mai bun jurnalist de presă scrisă din partea Asociaţiei Presei Sportive APS.

Contactat de Paginademedia.ro, Remus Răureanu nu a comentat în niciun fel informaţia.

Vlad Nedelea, la IamSport

Jurnalist axat pe video - ca reporter de teren - Vlad Nedelea se duce la IamSport, publicaţie de sport lansată în acest an. Va fi reporter special.

"Am ales să închei contractul cu GSP şi să lucrez cu unul dintre oamenii care practic m-au crescut ca jurnalist, Adrian Florea", a declarat Nedelea pentru Paginademedia.ro.

Adrian Florea, fost şef al departamentului Fotbal Intern de la GSP, a plecat la IamSport, ca redactor-şef adjunct. Anul viitor, Florea ar fi împlinit 25 de ani în redacţia Gazeta Sporturilor.

Un şef din echipa editorială GSP pleacă redactor-şef adjunct la o publicaţie online

Vlad Nedelea, pentru Paginademedia.ro, despre plecarea de la GSP:

"Îmi pare rău că plec de la GSP, care mi-a fost, practic, casă, după terminarea liceului.

Gazeta Sporturilor va rămâne un loc drag mie şi îi voi respecta întotdeauna pe colegii alături de care am petrecut seri lungi în redacţie şi cu care am împărţit bune şi rele. Le mulţumesc şi poate vom mai colabora cândva.

Ştiu că locul în care merg este un proiect nou, dar voi căuta să ajut la creşterea brandului Iasmsport", a mai spus Nedelea.

Vlad Nedelea a intrat în presă în 2011, la Gazeta Sporturilor. La început s-a ocupat de ligile inferioare, ca reporter. Apoi a fost cooptat de Cătălin Ţepelin în echipa site-ului GSP. În 2018, la Gazeta Sporturilor s-a făcut un departament video, în care a trecut ca reporter de teren.

În 2017, a primit premiul pentru Tânărul Jurnalist din partea Asociaţiei Presei Sportive. În 2021, a fost nominalizat la premiile AISP - Asociaţia Internaţională a presei Sportive pentru materialul din campania Inima Sportului despre fostul fotbalist Florin Hidişan, la vremea aceea bolnav de cancer.

VIDEO. Plecare-şoc de la Gazeta Sporturilor. Cătălin Ţepelin, dat afară de la Gazeta. Jurnalistul a părăsit redacţia în aplauzele colegilor. Are legătură cu industria pariurilor sportive?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus