Skip to main content

„Performanţa Voyo a depăşit aşteptările noastre” - Director CME, despre planurile pe termen lung ale companiei-mamă Pro TV

 
„Performanţa Voyo a depăşit aşteptările noastre” - Director CME, despre planurile pe termen lung ale companiei-mamă Pro TV

Conţinut propriu şi Video-On-Demand. Aşa a rezumat, pe scurt, un şef CME planurile pe termen lung ale companiei-mamă a Pro TV. 

Publicitate

Didier Stoessel, directorul executiv al Central Media Enterprises, a vorbit despre strategie. A redus totul la două aspecte: conţinut şi Video-on-Demand.

Stoessel se referă, în special, la aplicaţia Voyo, care este puternic promovată în ultima perioadă şi de Pro TV.

Strategia noastră poate fi rezumată în două cuvinte: conţinut şi VOD (nr.red. Video-On-Demand). Investim puternic într-o strategie de conţinut, care prezintă formate internaţionale şi locale, de ficţiune şi non-ficţiune şi competiţii sportive de cel mai înalt nivel.

Serviciile VOD nu sunt încă ceva mainstream, veniturile fiind încă sub media europeană, dar vedem acest segment ca unul cu un potenţial mare de creştere. Performanţa Voyo a depăşit aşteptările noastre şi este bine poziţionată pentru a deveni serviciul SVOD local numărul 1 pe pieţele noastre”, a spus Stoessel, pentru ceetv.net.

Despre strategia legată de Voyo, Stoessel a mai spus:

„În ultimele 12 luni am observat că jucătorii de pe pieţele locale pot concura şi pot co-exista destul de bine cu marii jucători internaţionali. Pe măsură ce vor creşte abonaţii la aplicaţiile video-on-demand, atunci vom vedea o creştere semnificativă pentru Voyo.

În Republica Cehă şi Slovacia, rezultatele în zona de digital după 12 luni de la achiziţie sunt peste aşteptările noastre. Cheia este că vom putea să oferim continuu conţinut local şi live premium, pe baza preferinţelor şi obiceiurilor consumatorilor noştri.”

Pro TV, preluat de grupul de investiţii PPF în octombrie 2020

Central Media Enterprises a fost preluat de grupul de investiţii PPF, în luna octombrie 2020, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă.

CME are afaceri în media în cinci ţări - Bulgaria, Cehia, România, Slovacia şi Slovenia -, cele mai profitabile fiind Cehia şi România.

Acţionarul majoritar al PPF a fost Petr Kellner, însă acesta a decedat la finalul lunii martie după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit. Ladislav Bartonicek, unul dintre acţionarii companiei, l-a înlocuit pe Kellner. 

Bartonicek a anunţat planurile companiei PPF după dispariţia lui Kellner: achiziţii suplimentare în zona de telecomunicaţii, dar şi în sectorul mass-media.

Totodată, Pro TV a anunţat o „transformare” a Voyo.ro, la începutul lunii martie. Abonamentul costă 4 euro pe lună.

Voyo şi-a schimbat design-ul, a venit cu emisiuni şi seriale în avans şi a dat şi meciuri de fotbal. 

CITEŞTE ŞI: Anunţ OFICIAL. Compania-mamă a Pro TV va avea un nou proprietar. Tranzacţia, evaluată la 2,1 miliarde de dolari

CITEŞTE ŞI: A murit noul proprietar al Pro TV, miliardarul ceh Petr Kellner. Elicopterul în care se afla s-a prăbuşit

CITEŞTE ŞI: Decesul proprietarului Pro TV. Un acţionar PPF îl înlocuieşte pe Petr Kellner, după dispariţia acestuia

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Şeful Pro TV, despre strategia postului. Tinerii, ţinta principală, prin digital: "Cu cât sunt mai tineri, cu atât consumă mai puţină televiziune standard"

CITEŞTE ŞI: Pro TV anunţă „noul” Voyo.ro. Platforma, în plin proces de schimbare. Conţinut fără reclame şi emisiuni în avans. Cât costă?

CITEŞTE ŞI: Planurile PPF, după dispariţia lui Petr Kellner. Proprietarii Pro TV vor să investească în zona telecom

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dante dante
    ca intreba cineva de cifre. Uite aici cifre la Grunt pentru voyo (CZ+SK) --> probabil 100,000 abonati in 2021. https://www.mediaguru.cz/clanky/2021/10/grunt-voyo-navysuje-pocet-predplatitelu-podle-planu/
  • MucCelMic MucCelMic
    Mile, nici macar Google Translate nu intelege ce spui, nu te mai obosi.
  • Gigilori Gigilori
    Cehia Slovacia sunt slabe în domeniu

    Traim in Romania, deci ne intereseaza Romania. Nu ce se intampla in alte tari postacule.
  • constantin cozma constantin cozma
    poate vor face si seriale romanesti care sa fie difuzate exclusiv pe voyo romamia
  • Soby Soby
    Dan Apostol încă mai lucrează la Jurnalul Național (Antena 3): https://jurnalul.ro/editorial/alergand-cu-picioarele-legate-884082.html
    Acum o săptămână a postat o opinie editorială acolo.
    Deși el nu a plecat.
  • Mile Mile
    Cehia Slovacia sunt slabe în domeniu
  • Andrei Andrei
    Stefan, uite aici cifre concrete:
    https://www.paginademedia.ro/2021/02/netflix-amazon-prime-incasari-uriase-in-2020/

    "În România cei mai mulţi oameni s-au abonat la Netflix - aproximativ 40%. Urmează în top Voyo (38%) şi Amazon Prime (13%). Datele complete pentru statele U.E, AICI. În total, peste 1 milion de români sunt abonaţi la serviciile video-on-demand."
  • Iliesca Iliesca
    Patronul fost cum a făcut averea ha

    Exact ca patronul tau de la Antenuta Zero postacule. El cum a facut averea ?
  • Nedelcu Cristian Nedelcu Cristian
    Activarea Voyo prin Digi România de ce nu se mai poate ?
  • Stefan Stefan
    Asta ar fi una dintre glume. Daca ar fi avut cu adevarat succes, ar fi prezentat cifre concrete.
  • Soby Soby
    O plecare de la un post de radio sau de la un post de televiziune s-a mai auzit?
  • ddd ddd
    la nivel de Praga se pot observa diferențele odată cu venirea francezului este un bun profesionist Numai că el conduce compania nu doar pe operațiunile din Praga ar fi nevoie de ceva mai multă acțiune și în celelalte piețe dacă nu directorul general în România ar trebui să umble măcar la câțiva oameni de sub lituanian că oricum unii au venit în plic

    echipa fostului director executiv cme care avea în responsabilitate și România și-a făcut treaba până în 2018 Jos pălăria dar după 2018 au fost complet depășiți și de standardele companiei mama dar și de standardele publicului de aici și al brandului din mână
  • Mile Mile
    Patronul fost cum a făcut averea ha

Trimite un comentariu

sus