Skip to main content

VIDEO. Şeful Pro TV, despre strategia postului. Tinerii, ţinta principală, prin digital: "Cu cât sunt mai tineri, cu atât consumă mai puţină televiziune standard"

 
Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV
Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV

VIDEO"Cu cât sunt mai tineri, cu atât consumă mai puţină televiziune standard", spune Aleksandras Cesnavicius, şeful Pro TV, despre publicul tânăr. Cum poate fi atins? Zona de digital ar fi soluţia.

Publicitate

„Digitalul e un produs important pentru noi, mai ales dacă vorbim de atragerea tinerilor”, explică Aleksandras Cesnavicius. Prin digital, conţinutul de televiziune "clasică" ar putea ajunge şi la publicul mai tânăr.

Potrivit omului de afaceri lituanian, care este şi CEO al Pro TV, postul din Pache Protopopescu se va axa pe partea de digital, scopul fiind atragerea tinerilor.

„Cu cât sunt mai tineri, cu atât consumă mai puţină televiziune standard. Am început să facem primii paşi anul acesta pentru a găsi conţinutul potrivit, cum să ne adresăm unui public diferit în alt mod, să fie ceva sustenabil. Într-o anumită măsură, trebuie să se suprapună cu televiziunea”, a spus Cesnavicius într-un interviu pentru Pro TV.

Tot el a punctat că Pro nu trebuie să „copieze” alte posturi internaţionale. „Nu trebuie să copiem „jucători” internaţionali. Nu e punctul nostru forte, nu e teritoriul nostru. Trebuie să identificăm la ce ne pricepem. Pe scurt, suntem cei mai mari şi mai buni producători de conţinut local”, a mai spus lituanianul.

Tot el a vorbit şi despre strategia pentru platforma Voyo: „Trebuie să ne dăm seama care e strategia de conţinut pentru anii următori pentru Voyo, ca platformă digitală. Şi apoi vom continua să ne dezvoltăm sistematic.”

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV:

„Nu putem vorbi despre un grup de media modern dacă ne limităm la televiziune. E clar că trebuie să abordăm toate perspectivele. Digitalul e un produs important pentru noi, mai ales dacă vorbim de atragerea tinerilor. Nu o să-şi schimbe comportamentul, e o tendinţă internaţională.

Cu cât sunt mai tineri, cu atât consumă mai puţină televiziune standard. Am început să facem primii paşi anul acesta pentru a găsi conţinutul potrivit, cum să ne adresăm unui public diferit în alt mod, să fie ceva sustenabil.

Într-o anumită măsură, trebuie să se suprapună cu televiziunea. Nu trebuie să copiem „jucători” internaţionali. Nu e punctul nostru forte, nu e teritoriul nostru. Trebuie să identificăm la ce ne pricepem. Pe scurt, suntem cei mai mari şi mai buni producători de conţinut local.

Trebuie să ne dăm seama care e strategia de conţinut pentru anii următori pentru Voyo, ca platformă digitală. Şi apoi vom continua să ne dezvoltăm sistematic. Avantajul e că putem utiliza cunoştinţele noastre de producţie, pe care trebuie să le adaptăm.

Şi avem un marketing puternic, multe resurse pentru a clădi un brand, pentru a-l întâri, să ne asigurăm cu oamenii ştiu despre ce e vorba.”

VIDEO. Interviul cu Aleksandras Cesnavicius


Pro TV şi-a anunţat grila de toamnă

Pe 25 august Pro TV şi-a anunţat grila de toamnă. Superstar şi Căsătoriţi pe nevăzute se numără printre noutăţile din această toamnă.

De asemenea, grupul Pro a anunţat achiziţionarea drepturilor pentru trei competiţii de fotbal: Europa League, Conference League şi Cupa Angliei.

Totodată, Majda Aboulumosha, fostă concurentă Survivor, va avea o emisiune pe postul Pro 2.

Grila Pro TV în Prime-Time, pe zile:

Luni: Las Fierbinţi, de la 20:30 şi serialul Vlad, de la 21:30

Marţi: Las Fierbinţi, de la 20:30 şi Căsătoriţi pe nevăzute, de la 21:30

Miercuri: Visuri la Cheie, de la 20:30 şi Pe bune?!, de la 22:30

Joi: Las Fierbinţi, de la 20:30 şi Masked Singer, de la 21:30

Vineri: SuperStar România, de la 20:30

Sâmbătă: SuperStar România, de la 20:00 şi Filmul Pro, de la 22:00

Duminică: Filmul Pro, de la 20:00

 

CITEŞTE ŞI: GRILA DE TOAMNĂ. Când încep show-urile de pe Pro TV: SuperStar, Masked Singer, Vlad, Visuri la cheie

CITEŞTE ŞI: DREPTURI TV. Europa League, Conference League şi Cupa Angliei, în următorii trei ani la grupul Pro

CITEŞTE ŞI: O emisiune revine la Pro TV după şapte ani: „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

CITEŞTE ŞI: Majda Aboulumosha, fostă concurentă Survivor, emisiune la Pro 2

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mizano Takeru Mizano Takeru
    Eu cand vedeam pe canalul sportiv titular "sport.ro devine pro x" era un promo de genu.Erau și alea cu punctuletul roz,auriu,mov. Nu mai tin minte exact
  • Iepurașul care zburdă Iepurașul care zburdă
    Cu noua grilă Pro2 va fi lider în crunta bătălie cu Haplea Cianăl și cu Viva la Diva!
  • vali max vali max
    @sabina, lucrezi la mizeria aia de prot tv de stii atata informatie? daca esti asa priceputa spune-mi si mie cand nu vor mai *** stiri si tot ce prind de pe net aia de pe siteul protv
  • constantin cozma constantin cozma
    Alexandru Potocean joacă sezonul ăsta in vlad.
    sursă sigură
  • un privitor un privitor
    Comentarii penibile despre niste emisiuni penibile.
  • Andreas Andreas
    Dalien, ai idee cumva daca ultimul sezon mai e regizat de Jesus del Cerro?
  • dalien dalien
    Daca Andra Gogan chiar joaca in Vlad... Doamne fereste! :)) Si e super posibil sa fie adevarat, caci goganii au fost la evenimentul de lansare Vlad. Codin Maticiuc deja ma facea sa stramb din nas, dar el mai avusese cateva scene in sezonul 1 parca. Oare isi bat joc de serial acum la ultimul sezon? Ce-i cu cast-ul asta? Oricare i-ar fi meritele Andrei Gogan, fata aia are talent actoricesc mostenit de la maica-sa. Adica aproape deloc.
    Vor fi si regizori noi (de videoclipuri si reclame low budget), si nu am deloc sperante pentru unii dintre ei.
    Posibil s-o sfecleasca la final serialul asta.
  • Sabina Sabina
    ABC + ,nu știu ce rol va avea Andra Gogan ,dar cred că va fi iubita personajului Răzvan Anuței, interpretat de Ștefan Iancu. Vlad va avea multe răsturnări de situație în noul sezon. În ceea ce privește emisiunea Femeia Alege dar și emisiunea Căsătoriți pe nevăzute ,nu cred că vor performa.
  • ABC+ ABC+
    @Sabina, Andra gogan o să fie sirena serialului? Codin Maticiuc? ProTV vrea să strice serialul pe final?
    Proaste alegeri!
  • ABC+ ABC+
    Dacă cei de la Antena1 aveau viziune puneau Chefi la cuțite de luni până miercuri și Asia Express de joi până sâmbătă și renunțau cu totul la iUmor pentru sezonul de toamnă, iar în ziua de duminică programau X Factor + Stand Up.
    Iar Adela o mutau pe Happy (oricum nu o să facă față contra Las Fierbinți) și așa ridicau Happy în top cu audiențe mai bune decât serialele Turcești.
    Tot sezonul de vară am văzut că Antena Stars a difuzat emisiuni de la Antena 1 (Te cunosc de undeva, Burlacul, Mireasa - renunțând la Urzeala soacrelor)
    Așa puteau face și cei de la ProTV în special cu Vlad, difuzau sezoanele 1-3 pe Pro 2, decât să le bage la miezul nopții pe ProTV
  • ABC+ ABC+
    Se încearcă resuscitarea Acasă Tv, dar fără rost. De când cu rebrand-ul pe pagina de Facebook “Pro 2” nu vezi decât promo de la emisiunile ProTV, nimic despre propriile promo-uri. De fotografii de copertă nu mai zic, au doar una în 2018, în prezent doar aia cu “suntem Pro”.

    La fel se întâmplă și pe celelalte conturi Pro Cinema/X/Gold, spre deosebire de Antena care își promovează conținutul propriu, nu doar al stației principale.

    Noua emisiune de pe Pro 2 o să fie un chix ca și X Factorul Antenei
  • Sabina Sabina
    Andra Gogan, Codin Maticiuc, Silviu Mircescu și Ionut Achivoaiei se alătură distribuției serialului Vlad.
  • Sabina Sabina
    Aventuriile celor 5 femei din cadrul emisiunii Femeia Alege vor putea fi urmărite zilnic și pe Voyo 24/7.La televizor se zvonește că va începe la ora 15:00 sau 18:00.
  • Sabina Sabina
    Ana ,va începe Dallas din 1978 .Serialul a fost deja confirmat de Pro 2.
  • Ana Ana
    Care Dallas începe? Versiunea originală, din anii '70-'90 sau cea mai recentă, din 2012 (parcă)? Mă uitam la Dallas când eram mică cu familia mea, aş vrea să mă uit acum şi cu ai mei copii. Chiar ar fi o surpriză plăcută, asta dacă nu e doar zvon

Trimite un comentariu

sus