Skip to main content

DREPTURI TV. Europa League, Conference League şi Cupa Angliei, în următorii trei ani la grupul Pro

 
Villarreal, ultima câştigătoare a Europa League. Foto: hepta
Villarreal, ultima câştigătoare a Europa League. Foto: hepta

Grupul Pro a cumpărat drepturile pentru trei competiţii de fotbal: UEFA Europa League, UEFA Conference League şi Cupa Angliei (FA Cup).

Publicitate

Meciurile se vor da pe Pro TV şi Pro X, dar şi online pe platforma cu plată Voyo, scrie protv.ro. Drepturile pentru aceste competiţii sunt cumpărate pentru următorii trei ani - 2021-2024.

În ultimii ani, UEFA Europa League, a doua competiţie din Europa ca importanţă după Liga Campionilor, a fost transmisă pe Digi Sport, Look Sport şi Telekom Sport. Conference League, în schimb, este o competiţie înfiinţată anul acesta.

În ceea ce priveşte Cupa Angliei, meciurile din ultimii ani au fost date de Eurosport.

Pe lângă Europa League, Conference League şi Cupa Angliei, grupul Pro a mai cumpărat drepturile şi pentru galele UFC. Detalii, AICI.

Pro TV va difuza şi următoarele două Campionate Europene

În materie de fotbal, Pro TV a transmis în această vară UEFA Euro 2020. După ce s-a încheiat competiţia, Pro a anunţat că a cumpărat drepturile şi pentru Euro 2024, care va avea loc în Germania, şi Euro 2028 (gazda competiţiei va fi desemnată în 2022).

Pro TV mai transmite şi meciurile naţionalei României până la finalul acestui an. Din 2022, Antena 1 şi Prima TV vor difuza meciurile. Detalii, AICI 

 

CITEŞTE ŞI: DREPTURI. Pro TV va difuza şi următoarele două Campionate Europene

CITEŞTE ŞI: Galele UFC, din toamnă pe Pro X. Când e primul eveniment transmis

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MrAdiz MrAdiz
    @RzV e un pachet împreună =))
  • Valentin Valentin
    Păcat de Digi Sport că nu a mai continuat tradiția deși numărul abonaților au crescut considerabil și tot odată bugetul !!
  • geo geo
    Meciurile in care nu joaca si echipe romanesti au audiente mici, a se vedea experinta Euro 2020. Probabil vor scoate cifre bune cu CFR - care este mult sub FCSB in ceea ce priveste audientele - in schimb, cu celelelate meciuri. Poate, la primavara, in fazele eliminatorii vor avea cifre notabile.
  • ionel Torac ionel Torac
    @RzV Erau la pachet cele doua competitii. Doar pentru Champions League UEFA a vandut separat drepturile.
  • Adi Adi
    Dacă ne chinuie cu aceeași comentatori ca la Euro, mai bine lipsă!
  • Expertul Expertul
    Rrebrandingul canalelor secundare facut in 2017 a fost o mare prostie! AcasaTV si sport.ro erau doua branduri puternice in 2017, iar acum Pro 2 si ProX sunt doua branduri la pamant. E bine ca se investeste in sport, dar ProX ar trebui sa revina inapoi la numele de sport.ro, daca se doreste sa fie un canal relevant.
  • RzV RzV
    Au luat si UEL si Conference League pentru a fi siguri ca o difuzau pe CFR indiferent de unde se calificau. Categoric toate meciurile lor vor fi joia la PROTV si vor face audienta buna in functie de adversar. Celelalte o sa fie transmise pe PROX pentru a incerca sa creasca audienta postului si de a intra mai bine ca drept un post de sport.
  • Stefan Stefan
    Asta da surpriza. Cel mai probabil, vor da meciurile CFR-ului din Conference League (presupunand ca nu se vor califica in UEL) pe ProTV, iar din UEL vor da doua meciuri pe etapa pe ProX.

Trimite un comentariu

sus