Skip to main content

Puterea Dragostei se mută la Bucureşti. Show-ul era filmat până acum în Turcia. Se anunţă un sezon nou

 
Puterea Dragostei se mută la Bucureşti. Show-ul era filmat până acum în Turcia. Se anunţă un sezon nou

Se pregăteşte un nou sezon de Puterea Dragostei. În acest context, Kanal D a anunţă că show-ul se mută cu filmările la Bucureşti.

Publicitate

Până acum, producţia era filmată în Turcia. 

Postul turcesc anunţă castingul pentru sezonul cinci. 

Reamintim că show-ul de la Kanal D îşi consumă în prezent sezonul patru, cu Cristina Mihaela Dorobanţu prezentatoare. Primele două sezoane au fost prezentate de Andreea Mantea.

De-a lungul timpului, emisiunea a atras şi atenţia CNA. Producţia a fost amendată cu anumite ocazii, iar cea mai recentă sancţiune a fost o somaţie aplicată de CNA în septembrie. La vremea respectivă, Dorina Rusu spunea: 

„Am remarcat agresivitatea, mai ales la Puterea Dragostei. A trebuit să dau sonorul mai încet când am vizionat”, a spus membra CNA.


Citeşte şi: SOMAŢII de la CNA. Kanal D, pentru Puterea Dragostei şi Survivor. Pro TV, pentru un promo violent


Citeşte şi: Cât costă Puterea Dragostei? Kanal D, amendat aspru de CNA pentru violenţa din emisiunea prezentată de Andreea Mantea


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonymous Anonymous
    @Kidonia
    AcunMedya nu este proprietarul formatului, proprietarul și creatorul este 'Production House'. AcunMedya este distribuitorul și co-producătorul și care a coprodus și pentru Grecia și pentru scurt timp pentru Mexic (care a fost anulat).
    InterMedya distribuie și coproduce programul pentru America Latină. Nu sunt sigur cine este distribuitorul și co-producătorul pentru Polonia, sau este doar ZoomTV.
  • Howard Howard
    @Mitulescu,
    Lasă că îl venerează anul ăsta că e la Antenuța 0 și de la anul, când trece pe Pro tv, începe iar cu înjurăturile:))))
  • Mitulescu Mitulescu
    Pai nu injurai kanal d înainte postac ha

    Cum injurai tu inainte Pro ca avea Homelu Alone.
  • Mitulescu Mitulescu
    Va pregătiți sa pupați survivor deja ha

    Cum pupi tu acum Antenuta ca are Home Alone. Nu postac ?
  • ABC+ ABC+
    Nu doar că se mută la București, dar Kanal D a rupt legătura cu turcii de la Acun Medya pentru producția emisiunii, ei doar au cumpărat formatul iar firma care îl produce este Zucchero Media.

    Emisiune o să fie înregistrată în timpul săptămânii și LIVE în gale, dar cu câteva modificări la format: concurenții vor locui fizic în case, fiind LIVE non-stop pe site-ul kanald.ro și canalul de YT theXclusive.

    Vor fi un fel de Mireasa, nu au voie să iasă din case.

    Ps: Se zvonește că Andreea Mantea revine la cârma emisiunii
  • Mile Mile
    Pai nu injurai kanal d înainte postac ha
  • Howard Howard
    @Mile
    Ce l ai mai fi pupat tu dacă era luat de Antenuța 0.
    Acum ce sa faci, te conformezi! Îl înjuri ca e la Pro tv!
  • Mile Mile
    Va pregătiți sa pupați survivor deja ha
  • Kidon Kidon
    @je Stiam ca formatul puterea dragostei este detinut de acun medya, sau ma insel? Kanal d a rupt toate legaturile cu acun medya dupa mutarea survivor la pro tv?
  • D D
    je, deci asta înseamnă că nu mai au nici Exatlon, corect?
  • Ilie Ilie
    ***!!! ***!!!
  • omooo omooo
    doar ca trebuie sa o readuca pe Mantea. ea e regina acestui show. asa ca.. cei din kanal d sa ia aminte daca vor audientele de odinioara
  • je je
    puterea dragostei se muta in romania dupa ce s-a rupt legatura cu turcii care produc si survivor. va fi altfel pentru ca cei de aici din romania nu prea aveau cuvinte de spus la casting la ce se intampla in emisiune. sunt producatori noi acum , echipe noi. o sa fie altceva
  • B.A.M B.A.M
    Exact Iuli! Mai ales că, spre deosebire de cei de la Antena 1, ei au păstrat conceptul de "1 sezon=1 an"!!! Bine e cam singurul lucru păstrat de la "Noră pentru mama" (primul matrimonial românesc-produs de Kanal D, după care cei de la Antena 1 au făcut "Mireasă pentru fiul meu", și implicit actuala "Mireasa")
    Când mă gândesc cum erau matrimonialele la începuturi...
    Erau difuzate și în PRIME-TIME (la Kanal D). Regulile erau UNITARE, CONSTANTE ȘI CORECTE!!! Oamenii erau mult mai onești: fetele nu erau atât de pițipoance iar băieții nu erau atât de cocalari/smardoi/etc...
    Iar spectacolul era mai curat și onest. Se ieșea din competiție pe baza unui regulament constant, care nu discrimina fetele/băieți, nu intrau în competiție în fiecare lună noi concurenți, ci odată la hă-hă cât timp...
    Se votau și cupluri, nu doar concurenții individual.
    Aveau "case" clar delimitate și comparația merge mai departe...
    CE VREMURI...
    E trist să vezi că, după ce CNA distruge 50% din televiziune și 30% online-ul(+activități de timp liber), restul de 20% e AUTOdistrugere pură!!!!
  • Andreas Andreas
    Cosmin Seleși, alaturi de Adela Popescu , din ianuarie la Vorbeste Lumea?! E doar un zvon.

Trimite un comentariu

sus