Skip to main content

Rafaelo Varga, de la Antena 3 la şefia ştirilor Metropola TV

 
Rafaelo Varga, de la Antena 3 la şefia ştirilor Metropola TV

Jurnalistul Rafaelo Varga a plecat de la postul Antena 3 la Metropola TV. Varga este noul şef al ştirilor de la televiziunea deţinută de Consiliul Judeţean Ilfov, condusă de Pandele.

Publicitate

"Îmi doream o schimbare, eram foarte obosit", a declarat Rafaelo Varga pentru Paginademedia.ro. "Am plecat cu gândul să ies din presă, mă îndreptam spre PR, dar a intervenit această ofertă", a mai spus jurnalistul.

Ce va face?

"Mă voi ocupa de jurnalul de ştiri Metropola TV, de tot ce înseamnă conţinut de ştiri. Voi coordonareporterii şi editorii din această zona", a explicat el pentru Paginademedia.ro.

În vârstă de 25 de ani, Rafaelo Varga a lucrat în ultimele nouă luni la Antena 3, ca reporter, pe secţia eveniment. Înainte de postul Intact, a lucrat aproape patru ani la România TV.

Rafaelo Varga, Carte de vizită:

 • Antena 3: 2021-2022
 • România TV: 2018-2021
 • TV 1 Satu-Mare: 2015-2016, reporter la o emisiune de copii
 • Nord-Vest TV: 2014-2015
 • Este absolvent de Litere la Universitatea Bucureşti şi masterand la ASE, pe managementul serviciilor de sănătate
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Sunteti jalnici si ini de răutate toti comdntatorii ăstia ***.
  Să vă fie rusine,vă bate Dumnezeu.
  Un orfan,a făcut o facultate si un master.
  Sigur,are nevoie de experientă.
  Nu este usor să rezisti prntre hiene.
 • Rușine să vă fie nu aveți pic de omenie Atâta răutate a intrat în noi încât nu ne mai suportam nici măcar aproapele .
 • A ajuns atât de bun în meseria asta...pe bune ? Păi lumea care cică îl cunoaște are o altă părere despre el. Pare mai degrabă a fi doar un cititor de prompter de teren !
 • Sunteți foarte rai cu el De ce nu ii dați voie sa evolueze.A suferit suficient pana a ajuns atât de bun în meseria asta.Eu te felicit cu toată inima pe Rafael.
 • I-am vazut traseul baiatului astuia inca de cand a ajuns la Romania TV. Lenea si lipsa de pregatire sunt la cote ridicate. In afara de povestea vietii lui de cum a fost abandonat si a trait intr-o casa de copii nimic nu tine de CV. Si prin prisma asta a fost angajat si sustinut atat in Romania TV cat si in Antena 3. Pe la DIgi nu a ajuns din cate stiu ca aia nu prea percuteaza la chestii lacrimogene. A vrut sa mearga in PR? Intai sa invete corect limba romana. Nu stiu ce ar putea coordona si edita stirile in contiile in care nu are habar cum se face o stire, se editeaza o stire si cum se scrie o stire. In rest. Bravo lui ca a reusit dintr-o chestie prin care au trecut si altii si nu vorbesc zilnic despre cum au trait intr-o casa de copii si cum au fost abandonati. Sunt oameni in industria asta cu povesti de viata mult mai grele si nu si-au facut CV-ul pe asta. Si mai are o calitate baiatul asta. Sa bage intrigi, sa barfeasca si sa distorsioneze cu buna stiinta adevarul. Oare de ce la 25 ani a schimbat vreo 8 ori jobul? Numai pe la Antena 3 si Romania TV a fost de cate doua ori.
 • Ați omis că a fost și el la Aleph News, dar pentru o scurtă perioadă în luna lui iunie 2021.
 • Nu voi comenta calitatea omului. Care e indoielnica. Dar profesional, cineva care a lucrat 3-4 ani in 5 sau 6 redactii de stiri nu chiar material de sef. nu sef de sectie, nu sef peste reporterii de pe tura de noapte. nici editor. poate blogger. Plus, obosit la 25 de ani? Iarta-ma Doamne. Dar omul ultima oara a fost reporter pe eveniment la Antena3. Unde nu am vazut o exclusivitate, o bomba aflata de omul asta. Era fix om de live. primesti linkul pe whatsapp, ai cooperativa care te anunta de tamponari si tristeti, te suna Politia cand face declaratii de presa. Macar de inca era Carmina Pricopie sefa la sectia eveniment de la Antena 3 - Rafaelo asta obosea dupa 2 saptamani si facea un bine presei, renunta, se retragea la o patiserie si zambea frumos cand ii cereai un covrig. Ca da, zambeste frumos. e si asta o calitate.
 • :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) rafaelo varga va COORDONA reporterii si editorii??? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • sa coordoneze? el nu stie sa-si scrie corect numele. e as pe pupat ms-dos si poate de aici si oboseala. a uitat sa mentioneze in cv traseul... b1, rtv, a3, realitatea, rtv, a3, metropola... bataie a fost pe orfan.
 • Nu înțeleg cum acest om fals se tot perinda pe la diverse stații de știri. Va pot spune doar ca peste tot se folosește de scuza ca a fost orfan de mic. Pe langa ca este de o falsitate ieșită din comun e si mincinos si neserios( nu se trezea la timp pentru liveuri si dadea vina pe șoferi ca nu au ajuns, asta fiind doar un exemplu din alte zeci)
 • ,,eram obosit,, La 25 de ani, obosit? Ca reporter? Și te ,,odihnești,, ca șef la știri?? Voi vă dați seama că particularul ăsta nu stie să lege două idei si voia sa intre în PR?
 • E o gluma asta, nu?
  Pustiul asta curcubeu nu are cum sa conduca ceva. A fost el vreodata editor, producator? Cum sa conduci o redactie de stiri tu lucrand trei ani in presa?

Trimite un comentariu

sus