Skip to main content

Mai multă „România în direct” la Europa FM. Una dintre cele mai longevive emisiuni de pe radio va avea o durată mai mare

 
Mai multă „România în direct” la Europa FM. Una dintre cele mai longevive emisiuni de pe radio va avea o durată mai mare

„România în direct”, una dintre cele mai longevive emisiuni de pe radio, revine din 8 ianuarie într-o variantă prelungită. Emisiunea prezentată de jurnalistul Cătălin Striblea va fi mai lungă cu 30 de minute.

Publicitate

Astfel emisiunea va debuta, de luni 8 ianuarie, de la ora 13.15 şi se încheie la 14.30. „Pentru că la Europa FM te ascultăm: pe tine, pe specialişti şi pe liderii de opinie”, anunţă postul. 

Emisiunea „România în direct” este în gila Europa Fm de aproape 25 de ani, încă de la lansarea postului radio, iar de-a lungul timpului a schimbat mai mulţi prezentatori. 

Robert Turcescu, pe atunci redactor-şef al Europa FM, a fost primul prezentator al emisiunii „România în direct” din 2000 şi până în 2008. Emisiunea a rămas fără prezentator după ce Robert Turcescu a trecut la Realitatea FM. 

Ulterior, la cârma emisiunii a ajuns jurnalistul Adrian Ardelean, un tânăr jurnalist din echipa postului, care avea experienţă anterioară şi la la BBC. 

Din 2011, Europa Fm aduce un nume nou la microfon, pe Moise Guran, care a realizat „România în direct” timp de nouă ani, până în 2019.  Guran a renunţat atunci la presă pentru o scurtă experienţă în politică

Din ianuarie 2020, emisiunea a fost prezentată temporar de jurnalistul Tudor Muşat, cu experienţă la Digi24 şi B1 TV. 

Cţteva luni mai târziu, cârma „România în direct” a fost preluată de Cătălin Striblea, cel care prezintă emisiunea şi în ziua de azi.  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus