Skip to main content

„Se strigă darul”, din nou la Kanal D. Când începe noul sezon cu Mihai Mitoşeru şi Graţiela Duban?

 
„Se strigă darul”, din nou la Kanal D. Când începe noul sezon cu Mihai Mitoşeru şi Graţiela Duban?

Se strigă darul, sezon nou. Se dă start nunţilor la Kanal D, emisiunea Se strigă darul revine cu un nou sezon. Mihai Mitoseru (prezentator de evenimente) şi Graţiela Teohari Duban (actriţă, fostă participantă la Survivor în 2020 şi soţia lui Andrei Duban) îşi continuă călătoriile în ţară pentru a strânge cea mai mare zestre.

Publicitate

Cele două gazde aplică diverse metode pentru a-i convinge pe nuntaşi să ofere cât mai multe daruri.

Noul sezon al reality show-ului Se strigă darul va începe din 22 iunie (sâmbăta). Emisiunea despre nunţi va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 21:00, la Kanal D.

Graţiela Teohari Duban:

„Mă bucur enorm să revenim în faţa oamenilor cu cele mai frumoase nunţi, din cele mai spectaculoase zone ale ţării! Punctul meu forţe este persuasiunea.

Nu obosesc niciodată să îi conving pe cei prezenţi la nuntă că mireasa merită mai mult, şi mai mult. Am un contracandidat pe măsură, dar cred că reuşesc să-l dovedesc. Dragă Mitoseru, fără supărare, dar sunt mai pricepută ca tine la treaba asta.”

Mihai Mitoşeru:

„Graţiela a aruncat mănuşa! Ce a uitat este că am şi eu farmecul meu. Şi nunţile sunt bucuria mea; ce poate fi mai frumos decât să fii în mijlocul celui mai frumos eveniment din viaţa unui om? Eu sunt cel care nu oboseşte niciodată. Iar când îmi propun ceva chiar îmi iese”.

Emisiunea Se strigă darul a debutat la Kanal D în iunie 2016, cu Andreea Mantea şi Bursucu (Adrian Cristea), în rol de gazde.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus