Skip to main content

Serialul Destăinuiri, mutat de Kanal D la mai puţin de o lună de la lansare. Producţia, înlocuită cu un nou serial turcesc

 
Serialul Destăinuiri, mutat de Kanal D la mai puţin de o lună de la lansare. Producţia, înlocuită cu un nou serial turcesc

Kanal D face schimbări în grilă la mai puţin de o lună de la premiera serialului Destăinuiri, după rezultatele slabe în audienţe. Postul turcesc de televiziune a anunţat Preţul Fericirii care revine cu un nou sezon.  

Publicitate

Serialul Destăinuiri a avut un debut atipic la Kanal D. Serialul a început pe 3 martie. Producţia nu a fost subtitrată aşa cum îşi obişnuise telespectatorii, ci dublat, cu vocile unor actori români

Doar două difuzări a rezistat serialul în această forumlă, Kanal D revenind la varianta subtitrată, după valul de critici din partea telespectatorilor, dar şi a audienţelor la jumătate faţă de serialul anterior

Chiar şi după ce a renunţat la dublaj, cifrele serialului Kanal D au rămas mici, în jur de 430.000 de telespectatori, vinerea aceasta, pe 17 martie, faţă de aproximativ 900.000 cât avea de obicei vinerea seara, când este şi Românii au talent, pe Pro TV. De mneţionat că, cifrele mici ale serialului pot afecta şi emisiunile difuzate după acesta, cum ar fi Jocul cuvintelor cu Dan Negru. 

Astfel că, după mai puţin de o lună de la premiera serialului Destăinuiri, postul a decis să vină cu schimbări în grilă. Serialul va fi mutat, din 27 martie, în zilele de luni şi marţi, de la ora 22.30. 

Tot de săptămâna viitoare, Kanal D aduce serialul Preţul fericirii. Producţia va fi difuzată de miercuri, 29 martie, de la ora 20.00, în zilele de miercuri, joi, vineri şi sâmbătă. 

Despre Preţul fericirii

Lupta acerbă pentru reuşită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiţi să le facă, dar şi poveştile de iubire vor menţine suspansul în fiecare moment din îndrăgita producţie turcească.

Fanii serialului „Preţul fericirii” vor putea afla cum tânăra şi înverşunata Yildiz (Eda Ece) va avea parte de surprize uriaşe din partea fostului soţ Halit (Talat Bulut) iar reacţia frumoasei femei va fi pe măsură.

 Ambiţioasa Ender (Şevval Sam) va continuă să uneltească împotriva lui Halit iar rivalitatea femeii în ceea ce o priveşte pe Sahika (Nesrin Cavadzade) va atinge cote maxime.

Grila Kanal D începând din 27 martie

  • Luni - Totul pentru familia mea - de la 20.00 la 20.30. Destăinuiri, de la 22.30, la 00.30
     
  • Marţi Totul pentru familia mea - de la 20.00 la 20.30. Destăinuiri, de la 22.30, la 00.30
     
  • Miercuri - Preţul fericirii - de la 20.00, la 23.00
     
  • Joi Preţul fericirii - de la 20.00, la 23.00
     
  • Vineri Preţul fericirii - de la 20.00, la 22.30
     
  • Sâmbătă Preţul fericirii - de la 20.00, la 23.00
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus