Skip to main content

Serial turcesc la noul post Kanal D2. De când?

 
Serial turcesc la noul post Kanal D2. De când?

Prima producţie turcească la noul post. Începe un serial turcesc la Kanal D2, noul post TV din grupul Dogan Media International, care se pregăteşte să emită din 2 aprilie. Serialul va fi difuzat pe tronsonul dedicat producţiilor turceşti.

Publicitate

Serialul care va fi difuzat la noul post se numeşte Instinct de mamă (titlu original: Hicran) şi va putea fi urmărit din 3 aprilie, de luni până vineri, de la ora 18.00.

Televiziunea Bucureşti TV devine Kanal D2 din 2 aprilie. Pe lângă Bravo, ai stil, reality-show-ul de pe Kanal D, care se va muta la Kanal D2, postul difuzează şi seriale din culturi diferite.

E vorba despre producţia chinezească  "Yanxi, Palatul Suspinelor" ( Titlul original: “The Story of The Palace Yanxy”) şi producţia grecească „Drumul tăcerii" ( Titlul original: “Silent Road”).

Despre serialul Hicran:

Personajul principal este Hicran, interpretată de Elçin Zehra İrem, o tânără care încearcă să-şi refacă viaţa după pierderea copilului ei, chiar la naşterea acestuia.

Desi i s-a spus ca fiica ei a murit la venirea pe lume, Hicran are convingerea că fetiţa trăieşte. Personajul luptă pentru găsirea copilului pierdut. 

Citeşte şi:Primele detalii despre grila de programe Kanal D2. Va avea tronson special cu seriale din culturi diferite. Anunţă un titlu chinezesc şi unul grecesc

Citeşte şi:Dogan anunţă oficial lansarea Kanal D2 pentru luna aprilie. O emisiune importantă de pe Kanal D se mută la noul post

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus