Skip to main content

Serialul Destăinuiri, mutat de la Kanal D la Kanal D2. Producţia turcească a fost dublată în română la Kanal D

 
Serialul Destăinuiri, mutat de la Kanal D la Kanal D2. Producţia turcească a fost dublată în română la Kanal D

Serialul turcesc Destăinuri (titlu original: Kirmizi Oda) a fost mutat de la Kanal D la Kanal D2, un nou post lansat recent de grupul Dogan.

Publicitate

Producţia Destăinuiri poate fi urmărită la Kanal D2 în fiecare duminică, de la ora 22.300 şi luni, de la ora 23.00. Serialul s-a lansat în Turcia pe 11 septembrie 2020 şi este format din 61 de episoade.

Destăinuiri a fost primul serial dublat în limba română, care a debutat la Kanal D pe 3 martie. Producţia nu a fost subtitrată aşa cum îşi obişnuise telespectatorii, ci dublat, cu vocile unor actori români.

Doar două difuzări a rezistat serialul în această forumlă, Kanal D revenind la varianta subtitrată, după valul de critici din partea telespectatorilor, dar şi a audienţelor scăzute.

La mai puţin de o lună de la premiera serialului, Kanal D a făcut modificări în grila de prgrame, astfel că Destăinuiri a fost mutat în zilele de luni şi marţi, de la ora 22.30.

Despre serial:

Acţiunea se petrece în jurul personajului Nilüfer (interpretată de Binnur Kaya). Ea este terapeutul şef, o femeie puternică şi încrezătoare, respectată de colegi şi de clienţii cabinetului.

Misiunea ei este de a-i ajuta pe cei care îi calcă pragul cabinetului să îşi deschidă sufletul şi să vorbească chiar şi despre cele mai traumatizante experienţe şi îngrijorătoare gânduri.

În distribuţia serialului se regăsesc actori care au mai apărut în producţii turceşti, tot la Kanal D. Dintre aceştia îi amintim pe Evrim Alasya (Güneş), Salih Bademci, ("Mireasă din Istanbul"), Celil Nalcakan ("Totul pentru familia mea") şi de asemenea, Erkan Petekkaya ("Furtună pe Bosfor" şi "Tradarea").

Citeşte şi: Cine sunt actorii români care dublează Destăinuiri? Primul serial turcesc dublat începe la Kanal D

Citeşte şi: Kanal D renunţă la dublajul pentru serialul Destăinuiri, după valul de critici, dar şi audienţe slabe

Citeşte şi: Serialul Destăinuiri, mutat de Kanal D la mai puţin de o lună de la lansare. Producţia, înlocuită cu un nou serial turcesc

Citeşte şi: Audienţe Românii au talent. Antena 1, de şapte ori sub Pro TV. Câţi români au văzut primul serial turcesc dublat în română?

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus