Skip to main content

Batem Palma, cu Cosmin Seleşi, revine cu un nou sezon la Pro TV. Când?

 
Cosmin Seleşi Foto: protv.ro
Cosmin Seleşi Foto: protv.ro

Emisiunea-concurs Batem Palma revine la Pro TV, cu cel de-al doilea sezon. Formatul prezentat de la actorul Cosmin Seleşi va avea premiera la sfârşitul acestei luni, în data de 28 august, de la ora 18.00, notează protv.ro. 

Publicitate

Primul sezon Batem palma a fost difuzat din decembrie până în februarie, când Cabral a revenit cu emisiunea Ce spun românii.

Cosmin Seleşi:

„Gata, e oficial! De acum chiar pot spune că mai avem puţin şi ne revedem, iar eu abia aştept să vă aduc aproape nişte concurenţi incredibili, nişte ediţii în care veţi sta în tensiune până la ultimul minut şi nişte câştiguri senzaţionale.

Este deja sezonul doi, iar entuziasmul meu şi al colegilor din echipă este dublu! Deci... nu uitaţi, din 28 august, ne vedem de la ora 18:00 pentru a arăta că intuiţia şi voia bună merg mână în mână pentru distracţie.”

Cum se joacă Batem palma?

Emisiunea are la bază formatul internaţional Deal or no deal, distribuit de Banijay – Creative Networks şi creat de Endemol Shine.

Scopul fiecărei ediţii este ca un concurent să descopere şi să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc. Câştigurile puse la bătaie sunt în lei, iar suma primită variază în funcţie de prestaţia concurentului pe parcursul show-ului. 

Drumul unui concurent în emisiune se încheie în momentul în care acesta alege să... bată palma şi să accepte fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câştigând suma aferentă.  

Pro TV nu a anunţat o dată de lansare, ci doar că show-ul va fi difuzat în curând. De asemenea, nu a oferit detalii nici despre cine va fi prezentator sau ce slot orar va ocupa.

Ca o paranteză, Cosmin Seleşi a prezentat la Antena 1, în urmă cu zece ani, emisiunea Familia DA, făcută după acelaşi format internaţional după care a fost făcut apoi Ce spun românii, pe Pro TV. Alături de Alina Puşcaş, Cosmin Seleşi a fost gazda formatului Te cunosc de undeva, de la Antena 1.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus