Skip to main content

Stand-up Revolution se aliniază la start duminică. A doua oară. Ce planuri au juraţii

 
Vio (Viorel Dragu), Costel Bojog, Dan Badea şi Teo (Claudiu Teohari) sunt cei patru juraţi din Stand-Up Revolution. Sursa foto: Antena 1
Vio (Viorel Dragu), Costel Bojog, Dan Badea şi Teo (Claudiu Teohari) sunt cei patru juraţi din Stand-Up Revolution. Sursa foto: Antena 1

Stand-up Revolution, emisiunea retrasă cu doar două zile înainte de premieră, se aliniază din nou la start. Show-ul de stand-up e programat să înceapă duminică, 29 mai.

Publicitate

Antena 1 a anunţat relansarea noii sale emisiuni, Stand-up Revolution, duminică, 29 mai, de la ora 21.00. Show-ul va fi pus la bătaie cu Survivor de la Pro TV şi Roata norocului de la Kanal D.

Context. Iniţial, emisiunea avea miercurea ca zi de difuzare, pe interval cu Las Fierbinţi şi Imperiul Leilor pe Pro TV şi Zuleyha pe Kanal D. Însă a fost anulată pe 14 februarie, stârnind un un val de glume pe Internet după ce a fost înlocuită de Antena 1 cu filmul „Prinţul Persiei”. 

Gândită ca un talent show pentru lumea stand up comedy, show-ul îi avea juraţi pe unii dintre cei mai cunoscuţi oameni de stand-up de la noi, Teo (Claudiu Teohari), Vio (Viorel Dragu), Costel Bojog şi Dan Badea

Cei patru muschetari nu doar că vor face glume, ci vor juca şi diverse scenarii de eliminare între ei.

Cu atât mai mult cu cât nu ei decid ce membri iau în echipă, ci publicul.

Strategii de eliminare între juraţi

„Cel mai bine e să voteze oamenii”, a spus Teo înainte ca unul dintre concurenţii pe care şi-i dorea să ajungă în echipa altui coleg de jurizare.

Întrebat care dintre colegii de pupitru este o ameninţare pentru echipa sa, Vio a dezvăluit: „Eu sunt inamicul meu numărul 1”.

Faptul că decizia lui nu este unicul criteriu pentru ca un concurent să ajungă să lucreze cu el, juratul a înfăptuit, în glumă, un viitor scenariu prin care îşi poate elimina concurenţa: „Cred că uşor, uşor ar trebui să ne rărim. Aş începe cu Costel pentru că e plăcut, amuzant şi lumea îl place foare mult. În sezonul 2 l-aş elimina pe Teo pentru a rămâne doar cu Dan Badea. În final aş fi doar eu şi aş lua-o pe Delia la jurizare”.

„Cred că asta este un  concurs între noi, să vedem în sezonul patru cine rămâne”, a spus Teo râzând.

Citeşte şi: A doua oară e cu noroc? Antena 1 vrea să difuzeze show-ul Stand Up Revolution, după ce în februarie a anunţat emisiunea de pe o zi pe alta

Citeşte şi: De râsul stand-up-rilor! Festival de glume şi ironii după ce Stand Up Revolution n-a mai început

Citeşte şi: Haos în grila Antenei 1. Emisiunea de Stand Up dispare, deşi trebuia să înceapă mâine! Schimbări şi la iUmor şi Chefi fără limite

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Orica Orica
    Felicitări cei educați vor alege sigur

    Ce vor alege ? Ce visezi ? Sub filme antice oare ?
  • Mile Mile
    Felicitări cei educați vor alege sigur
  • Vechiuta Vechiuta
    prostul moare de grija altuia

    Emisiunea asta oare sub filme vechi ?
  • B.A.M B.A.M
    Așa să fie mile!
  • Mile Mile
    Bam prostul moare de grija altuia
  • B.A.M B.A.M
    Eu, în locul celor de la Antena 1, dacă tot am făcut această emisiune, aș fi lăsat-o ori la toamnă, ori la anu', în iarnă!!! Emisiunea NU e făcută pentru grila de vară!
    P.S.
    E a treia încercare! Prima, care s-a limitat la "În curând", a fost toamna trecută! Însă nu au mai prins loc! (La câte 4-5 zile de Asia Express, nici nu-i de mirare!!!)
    Făcuseră chiar și o emisiune trailer cu o firmă de prezervative vara trecută! ("Un preludiu de vară, pentru un show de toamnă", era sloganul parcă...)
  • Audiență Audiență
    Dați și audiențele de aseară ,Pro tv lider cu Las fierbinți și finalul de sezon Imperiul leilor ,pe publicul comercial national 21-54 Esomar ABCD
  • Audiență Audiență
    Dați audiențele de aseara ,Las Fierbinți si Imperiul leilor lideri de audiență.

Trimite un comentariu

sus