Skip to main content

Schimbări în grila Kanal D. Serialul Strada Speranţei rămâne cu o zi de difuzare, după rezultatele slabe de audienţă de duminică

 
Schimbări în grila Kanal D. Serialul Strada Speranţei rămâne cu o zi de difuzare, după rezultatele slabe de audienţă de duminică

Kanal D vine cu modificări în grila de weekend, după audienţele extrem de slabe înregistrate în ultimele săptămâni, duminica, în prime-time. Serialul Strada Speranţei, în care joacă o parte din membrii fostului Serviciu Român de Comedie, rămâne cu o singură difuzare, sâmbăta, urmând ca duminica postul să difuzeze Roata norocului. 

Publicitate

Iată cum va arăta prime-time-ul Kanal D, începând din 28 mai, de când vor intra noile modificări:

Sâmbătă: Strada Speranţei va avea câte două episoade, începând de la ora 20.00. 

Duminică: Roata norocului, de la ora 20.00

Schimbările de grilă vin după ce, în ultimele săptămâni, Kanal D a avut rezultate extrem de slabe în audienţele din prime-time-ul de duminică. Concret, postul a fost şi poziţia şase în audienţele la nivel naţional. 

Spre exemplu, duminica trecută, pe intervalul Survivor, Kanal D a fost pe şase la nivel naţional, pe opt, la oraşe, şi pe patru pe publicul comercial. 

Amintim că emisiunea Roata Norocului, prezentată de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi, a fost în trecut o bună „reţetă” de audienţă pentru Kanal D. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pistug Pistug
    Iumor a scos din grila pe toți ha

    Ce visezi postac ? Survivor a scos din grila Bucatareala Zero. Nu zici asta postac ?
  • Mile Mile
    Iumor a scos din grila pe toți ha
  • geo geo
    Luni rula promoul ca difuzeaza serialul 2 zile, ieri doar sambata ora 20.00 fara sa precizeze daca 2 difuzeaza 2 episoade sau doar unul...ar fi interesante si audiente ale matinalului Kanal D sau altor emisiuni mai rasarite ale acestui post TV...
  • Bursucul Furibund Bursucul Furibund
    Ba omul ala nu are nume? E un gagiu de 40+ de ani care-si spune bursucul. Chiar nu are un alt nume in buletin?! Ne strigăm acum si in media dupa poreclele din liceu?
  • CH+ CH+
    Îmi pare rău de acest serial, chiar dacă am început deja să nu-mi placă. În plus rămân serialele Oportuniștii și Secretele președintelui (care la premieră nu are audiență bună, dar la reluare are) în categoria producțiilor de comedie urbane, ambele fiind difuzate pe Prima TV.

    jk. Revine ochii din umbră în locul filmelor.
  • Ha Ha
    @Andreea, da asta clar.
  • Andreea Andreea
    @HA poate ca are audiente mai mari, dar si costurile de productie sunt mai mari comparativ cu un film. Demult nu a mai picat Kanalul din Top 3, eu as stopa producţia serialului si as difuza atat cat s-a filmat, e clar pentru toti ca Strada Sperantei e un esec
  • jk jk
    Cel putin pentru ziua de duminica e o miscare inspirata
    Sambata seara dupa serial raman filmele sau revine Ernest cu ai sai ochi din umbra?
  • R R
    Dați audientele de aseara
  • Ha Ha
    Cred că e o mutare ok, că față de filme cred că are audiențe mai mari, dar tot nu schimbă faptul că e un serial slab.

Trimite un comentariu

sus