Skip to main content

VIDEO. „Tătuţu'” se întoarce. Pro TV pregăteşte un nou serial cu George Mihăiţă, cel care l-a interpretat pe tătuţu' în Clanul

 
VIDEO. „Tătuţu'” se întoarce. Pro TV pregăteşte un nou serial cu George Mihăiţă, cel care l-a interpretat pe tătuţu' în Clanul

VIDEO. Serial nou cu "Tătuţu'". După ce în urmă cu aproximativ două săptămâni, serialul Clanul a ajuns la final, acum, Pro TV anunţă o nouă producţie cu George Mihăiţă, actorul care i-a dat viaţă lui Bebe Măcelaru - Tătuţu' în Clanul.

Publicitate

Intitulat sugestiv „Tătuţu'”, noul serial de la Pro TV va prezenta povestea lui Măcelaru, despre cum a ajuns el mafiot, dar şi cum şi-a construit propriul clan.

Postul de televiziune mai anunţă că în noul serial vor fi unele personaje din Clanul, dar vor apărea şi actori noi. Totodată, postul precizează că vor începe în curând filmările pentru noul serial.

Antonii Mangov, Programming Director:

„Clanul a fost una dintre cele mai bune producţii de drama fiction din ultimii ani, din România, iar asta s-a dovedit nu doar prin audienţele pe care le-a făcut în fiecare sezon, ci şi prin dorinţa celor de acasă de a urmări serialul, în avans, pe VOYO.

Mulţi oameni şi-au făcut abonament doar ca să vadă Clanul, iar acest lucru ne-a determinat să continuăm. Astfel, le vom aduce fanilor, şi nu numai, o nouă producţie – TĂTUŢU` - care va avea în prim-plan unele dintre cele mai îndrăgite personaje din Clanul, dar şi actori noi. Suntem convinşi că este o veste pe care cei de acasă o aşteptau şi ne bucurăm că putem să creăm un nou fenomen”.

VIDEO. Promo cu noul serial de la Pro TV

George Mihăiţă:

„Trăieşti 2 ani într-un vis sublim... CLANUL... te trezeşti şi te-aşteaptă altul... TĂTUŢU`... Noul serial înseamnă pentru mine reîntâlnirea cu o echipă fabuloasă...

Mi-e dor de toţi, mi-e dor de cei de acasă. Un scenariu peste măsură (Lia Bugnar, Anghel Damian). Venim în curând cu noul serial... TĂTUŢU”.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus