Skip to main content

Ţinutul Buzăului, promovat printr-un reality-show în social media. Prezintă Toader Păun, ex Europa FM

 
Jurnalistul Toader Păun va prezenta reality-show-ul "Treasure Games in the Park: Ţinutul Buzăului”. Sursa foto: Zaga Brand
Jurnalistul Toader Păun va prezenta reality-show-ul "Treasure Games in the Park: Ţinutul Buzăului”. Sursa foto: Zaga Brand

Jurnalistul Toader Păun, ex director de programe la EuropaFM şi actual director de PR la Zaga Brand, va fi gazda unui reality-show online. Acesta este construit pentru promovarea celui mai nou Geoparc Internaţional UNESCO din România, Ţinutul Buzăului.

Publicitate

Organizat de Cronicari Digitali, ”Treasure Games in the Park: Ţinutul Buzăului” va prezenta 10 influenceri care vor trece printr-o serie de provocări. Ei vor explora vulcanii noroioşi, domurile de sare, focurile vii, trovanţii de la Ulmet, aşezările rupestre şi chihlimbarul roşu de la Colţi.

Reality-show-ul va fi realizat pe o perioadă de cinci zile, în intervalul 24-28 iunie 2022.

În ce constă emisiunea? În fiecare dimineaţă, creatorii de conţinut vor porni în noi explorări cu ajutorul unor indicii. Totodată, se vor ajuta şi de o serie de sondaje realizate pe conturile lor de Instagram. În final, vor descoperi locuri speciale, mâncăruri specifice zonei, meşteşugari şi modele de dezvoltare durabilă.

Gazda show-ului, Toader Păun, va intra în direct cu participanţii în fiecare seară pe pagina de Facebook Cronicari Digitali, pentru a oferi un sumar al descoperirilor lor, dar şi pentru a implica privitorii de la distanţă în concursuri simple.

Toader Păun:

“Mă bucur să fiu alături de Cronicari Digitali într-o nouă provocare având ca scop viralizarea patrimoniului cultural românesc.

Cu ajutorul unor creatori de conţinut apreciaţi pentru modul în care ştiu să facă storytelling, căutăm să oferim o altfel de imagine a unei zone fascinante a României, una despre care se vorbeşte mai mult abia după ce a primit recunoaşterea ca Geoparc UNESCO.

Explorarea o facem adaptată pentru 2022, în Social Media, folosind un format de succes împrumutat din televiziunea clasică, dar care este completat de toate avantajele mediului în care privitorii devin şi ei participanţi şi îi putem implica inclusiv în controlarea provocărilor pentru cei 10 creatori de conţinut“.

Când se va afla câştigătorul acestui treasure game?

”Treasure Games in the Park: Ţinutul Buzăului” este construit sub forma unui reality-show concurs, al cărui câştigător va fi aflat în septembrie, când este programată premiera pe canalul de YouTube Cronicari Digitali.

Până atunci, zilnic, live pe Facebook Cronicari Digitali şi on-air la Magic FM şi TV, participanţii vor povesti ce au trăit şi descoperit în Ţinutul Buzăului.

Imagini spectaculoase surprinse de pe drum cu ajutorul dronei DJI Mini 3 Pro şi al camericelor DJi Action 2 vor fi prezente zilnic pe reţelele sociale, dar şi în seria programată în această toamnă.

Alături de locurile şi obiceiurile mai puţin cunoscute din Ţinutul Buzăului, toate vor reprezenta provocări pentru cei 10 creatori de conţinut care pornesc pentru 5 zile alături de comunităţile lor, via Instagram, să descopere frumuseţea autentică a Buzăului.

Proiectul a primit susţinerea mai multor media centrale şi locale, cu ajutorul cărora va exista un jurnal zilnic al aventurilor ”Treasure Games in the Park: Ţinutul Buzăului” nu doar în Social Media.

Proiectul Cronicari Digitali este creat de Zaga Brand şi Asociaţia Human Made Art (HUMART).

CARTE DE VIZITĂ. Toader Păun a lucrat mai bine de 17 ani la postul de radio Europa FM, de unde a demisionat anul acesta, în luna martie, după cum a relatat Paginademedia.ro. Apoi, a preluat rolul de director de comunicare al agenţiei Zaga Brand, iar recent a început o nouă colaborare în presă cu Spotmedia.ro, unde semnează o serie de editoriale săptămânale.

Totodată, colaborează cu publicaţia Veridica.ro pe partea de strategie de social media şi comunicare digitală, dar scrie şi articole pe blogul personal, www.demilioane.ro.


Citeşte şiEXCLUSIV. Înapoi în presă. Ce face Toader Păun, fostul director de programe Europa FM


Citeşte şi: Fostul director de programe de la Europa FM intră în PR. "Nu voi ieşi din presă" - Toader Păun

Autor: Alexandra Irimiea alexandra.irimieapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • teatrul masca teatrul masca
    Care e rationamentul pentru care avem o poza cu o persoana neimportanta purtand masca?
    Ce e in mintea celui din poza?
    Pe ce lume traieste?
    Iata niste intrebari la care sigur nu vom afla raspunsul citind articolul. Dar ne putem imagina...

    Cand au de gand influensarii (sau cum se mai numesc cei a caror ocupatie nu se regaseste in nomenclatorul meseriilor din Romania) sa abandoneze teatrul de prost gust cu masca? Sunteti penibili.
  • mucusor mucusor
    Aia de la buzau ar trebui in primul rand sa isi repare drumurile. Halal administratie locala! Iar ala din poza face reclama la masca?
  • duros duros
    intr-adevar zona este foarte frumoasa Poate rivaliza usor cu banala si aglomerata vale a prahovei Pacat ca nu e suficient de dezvoltata ( poate tocmai asta e sansa ei )si promovata
  • Postugi Postugi
    Săracii postaci nu ies din casa ha

    Te referi la Antenuta Zero, nu postac ?
  • Soby Soby
    Off-topic: Mâine la CNA, se cere modificarea licențelor audiovizuale pentru Etno TV și Taraf TV.

    Asta înseamnă că Etno TV redevine un post de muzică populară după ce a fost un eșec ca post generalist cu caracter informativ, au fost restructurări în luna lui mai 2022 și acum în iunie 2022 au plecat aproape toți ce se ocupau cu partea informativă.
  • Mile Mile
    Săracii postaci nu ies din casa ha
  • R R
    Va rugam sa nu dați audientele Te cunosc de undeva de sambata și duminica. Nu mai vrem audiențe!
  • didi didi
    mda, am incercat sa fac anul trecut un traseu prin mult laudatul geoparc. am plecat din buzau spre berca, pe dn 10. pana in berca am gasit primele indicatoare de trasee turistice, spre vulcanii nororiosi, spre fierbatoare, spre domurile de sare etc. am hotarat sa vizitez domurile de sare si fierbatoarele de la beciu. drumul e afectat de alunecari de teren, asfaltul in unele locuri e de fapt pietris si praf, iar in altele e plin de cratere uriase, asa ca trebuia sa merji incet, sa nu te trezesti cu rotile ingropate.

    la un moment dat nu mai e niciun indicator, dar am mers in continuare cu gandul ca suntem aproape, pana ne-am ratacit intr-un sat si am ramas cu masina pe o ulita care se infunda.
    ne-am intors si am incercat sa revenim la ultimul indicator, dar intreband un localnic, am aflat ca am trecut deja de fierbatori!!!!!!! ca erau undeva pe dreapta, dar ca nu exista niciun indicator in apropiere, nic spatiu amenajat pentru parcare.
    dezamagiti, am intrat pe un drum forestier, unde am stat de vorba cu un angajat petrom care ne-a spus ca daca tinem drept, ajungem la tabara arbanasi. am ajuns la tabara arbanasi - care e pustie si in paragina - si am continuat traseul pe un asfalt rupt si distrus pana am iesit in drumul national la beceni de unde ne-am intors la buzau. cam asta e marele geoparc.
  • R R
    Dati audientele Te cunosc de undeva de sâmbătă și pe cele de duminica

Trimite un comentariu

sus