Skip to main content

Câştigă România, sezon nou de săptămâna viitoare. Vor fi tot patru ediţii pe săptămână

 
Câştigă România, sezon nou de săptămâna viitoare. Vor fi tot patru ediţii pe săptămână

Virgil Ianţu revine cu episoade noi ale emisiunii Câştigă România la TVR 1. Noul sezon va avea premiera luni, 25 martie, de la ora 21.00. Deşi în sezonul trecut s-a difuzat un singur episod pe săptămână, acum, emisiunea revine la variantă iniţială de patru ediţii pe săptămână.

Publicitate

Virgil Ianţu, prezentatorul emisiunii Câştigă România:

„Educaţia, şi în sport, ca şi în orice alt domeniu, este extrem de importantă. Pe lângă cea academică, educaţia de caracter ne învaţă respectul faţă de noi înşine, faţă de muncă şi cei din jurul nostru.

Un om educat este un om puternic, care poate realiza orice în viaţă! Din fericire, întâlnesc astfel de oameni printre concurenţii care vin la Câştigă România! cu mult curaj şi cu un bagaj de cultură generală bogat".

Şi pentru că este anul Jocurilor Olimpice, care se vor difuza la TVR în această vară, în fiecare ediţie a noului sezon, întrebarea Câştigă România va fi despre sportivii români şi performanţe olimpice remarcabile.

Emisiunea-concurs de cultură generală a fost difuzată timp de 10 sezoane la TVR 2. Din toamna lui 2022, emisiunea poate fi urmărită la TVR 1 de luni până joi, de la ora 21.00.

Despre emisiune:

În fiecare ediţie, în platoul emisiunii se află trei concurenţi. Calculatorul alege de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare, iar misiunea celor aflaţi în concurs este să ajungă într-un alt judeţ, tot de graniţă.

Pentru a merge mai departe, participanţii trebuie să răspundă corect la întrebări de cultură generală ce au legătură cu judeţele „prin care trec". Concurentul care reuşeşte să câştige zece ediţii consecutive, maximum de ediţii la care poate participa prin regulament, intră şi în posesia marelui premiu „Câştigă România", în valoare de 50.000 de lei.

Citeşte şi: Câştigă România cu Virgil Ianţu, sezon nou la TVR

Citeşte şi: TVR. Fără Vedeta populară în toamnă. Ce va face Iuliana Tudor? Soarta emisiunii Câştigă România, cu Virgil Ianţu? Încă se discută

Citeşte şi: Emisiunea Câştigă România cu Virgil Ianţu revine la TVR. Sezon special. Nu vor mai fi patru ediţii pe săptămână

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus