Skip to main content

După Adelin Petrişor, încă o plecare de la Euronews România. Xenia Croitoru părăseşte postul

 
După Adelin Petrişor, încă o plecare de la Euronews România. Xenia Croitoru părăseşte postul

Euronews România se loveşte de a doua plecare chiar înainte de lansare. Jurnalista Xenia Croitoru a decis să părăsească staţia, după ce săptămâna trecută Adelin Petrişor şi-a anunţat demisia. 

Publicitate
Contactată de Painademedia.ro, Xenia Croitoru nu a comentat plecarea, a menţionat doar că „voi rămâne tot în presă".
 
Xenia Croitoru a câştigat concursul de angajare la postul de televiziune la începutul acestui an, alături de nume precum Vitalie Cojocari.

 

Xenia Croitoru are o experienţă de peste zece ani la Antena 3. A venit la postul de ştiri din grupul Intact în 2011 şi a acoperit domeniul politic. Până la Antena 3, ea a lucrat timp de patru ani în PR şi comunicare.

Recent, şi Adelin Petrişor şi-a anunţat plecarea de la postul de televiziune care nici nu a apucat să se lanseze, după cum Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI

Amintim că Euronews România a anunţat lansarea oficială pe 25 mai

Citeşte şi

Citeşte şi: VIDEO. Euronews România a anunţat oficial data lansării

DEMISIE! Exclusiv Paginademedia. Adelin Petrişor lasă Euronews cu câteva zile înainte de lansare

 
 
 
 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Leo Leo
    Metropola tv un cancer media care trebuie controlat la sange de organele statului, iar euronews cu complicitatea statului roman deja face "buba"!

    Scria cineva mai jos "shimbati conducerea", eu spun asta inca de cand nu se stia de 'noua televizuina'. Pe Petrea il cunosc personal si nu e un individ ok (sa nu dau detalii grave), iar cei de sub el l din conducerea *** sunt *** media. Cu asa conducere si asa misculatiuni interne de angajare (criterii pe baza de pila) proiectul asta e mort din fasa, am mai spuso si o repet. Inclusiv grafica e de 2 lei.

    Durerea mea cea mai mare e cum sa plateasca statul un brand de afara? Pai atunci sa mearga si inedit tv in alta tara si aia sa bage bani publici in varianta lor.

    Euronews daca era pe bune, venea el cu banul, nu pompa politehnica bucuresti.

    Dar cum sa se scoata parandaratul decat made by romania. In tara asta saltinbaca totul se face cu parandaratul...iti dau 2 lei dar imi bagi si mie in buzunar 1 leu. Altfel nu are nici o justificare logica si coerenta sursa banilor bagati deja in acest *** La cate probleme are marea ruina UPB, fux de asta nu aveau nevoie. Dar de...e simplu sa bagi bani publici in ceva si sa-si traga si nenorocitii din varful universitatii partea lor. Acest "varf" care tine studenti din Regie in niste conditii primitive, cu gandaci, sobolani, purici, paduchi si cu resouri imprivizate in camere si holurile "luxului" din caminele studentesti.

    Bravo UPB, *** Si cand ma gandesc...cine dracu sa-i pedepseasca pe nenorocitii astisa, cand ei sunt sustinuti de clasa politica pe care din pacate, TU cititorule ai votato si o tot votezi.
  • Adrian Adrian
    Rupere. O alta pseudo televiziune abonata la o *** din bani publici. De ce nu va ‘imperecheati’ cu Metropola tv?
  • SobySobea SobySobea
    @Mihai, urmează ca un reporter Antena 3 să treacă la un post care susține cu PNL: Digi 24.
  • SobySobea SobySobea
    @Comentatorul, fiecare post de știri de când s-au lansat au plecat chiar oamenii înainte de lansare sau după lansare.
    De exemplu, de când s-a lansat Digi 24, au plecat 2 prezentatori la doar o lună după lansare, iar RTV de când s-a lansat, o prezentatoare chiar a plecat dinainte ca postul să devină România TV.
  • Mihai Mihai
    Rotația cadrelor la pesedeu, așa cum fac cu membrii de partid cu carnet pe care îi mută dintr-o funcție în alta, așa fac ăștia și cu "jurnalistii" lor pe care îi plimba de la o oficina de propagandă la alta. Probabil de la antena 3 la ghiță tv și invers, ca în multe alte cazuri.
  • Comentatorul Comentatorul
    Astia nici bine n-au inceput ca le si pleaca oamenii? Frumos!
  • SobySobea SobySobea
    Părerea mea: Eu cred că va merge la România TV tot ca reporter, unde este și fosta colega a ei în care au lucrat la Antena 3 ca reporteri, Roxana Ciucă.
  • margo margo
    :)))) *** *** *** de ras :))))))) petrea, miron si pufulescu o sa faca praf brandul european euronews mintenas. aloooo, baieti, dati afara echipa de conducere, ca se alege praful de voi inainte sa incepeti lansarea de miercuri.
  • ion ion
    brand international mesterit de romanasi. Andra my miron nu face bine

Trimite un comentariu

sus