Skip to main content

Special la Acces Direct: „Vedetele Antena 1 îşi susţin şeful şi prietenul”

 

Capturaţi ecranul complet 31.05.2013 171136.bmp

Mai multe vedete ale Antenei 1 s-au strâns în studioul Acces Direct pentru a-şi arăta susţinerea faţă de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group.

„Momente grele pentru directorul Antena 1. Vedetele Antena 1 îşi susţin şeful şi prietenul”, era mesajul titrat pe burtiera postului.

În platou, alături de Simona Gherghe se află Dan Capatos, Cristi Brancu (Agentul VIP), Andreea Berecleanu, Răzvan de la Neatza, Mirela Boureanu Vaida (Mireasă pentru fiul meu). Tot în timpul emisiunii a intrat live şi Dan Negru care era la înregistrări pentru o altă emisiune. Chiar în momentul intrării în direct a lui Negru, a venit şi vestea că Sorin Alexandrescu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nole nole
    :D :D ce-au facut ? au informat??? De cand informeaza petardele de la latrine ceva? Vezi ca ti se ofilesc circumvolutiunile de la deontologia in stare pura ce se prelinge din trustul securistului.
  • anca anca
    De cand a devenit solidaritatea ceva penibil?
  • In atentia domnului Obae In atentia domnului Obae
    Domule Obae, va rog in numele miilor de romani emigrati, nu-i scoateti de la comentarii pe ramoona, stancu, radu100%, romanov. Ei ne fac sa ne aducem aminte de ce am ales sa parasim Romania. Multumesc.
  • cristi` cristi`
    NISTE SCARBE...RUSINE SA LE FIE .AU AJUNS SAL PUPE SI PE ALA IN FUND???NU ESTE DE AJUNS CA-I PUPA PE FELIX SI CAMELIA??
    NISTE RATATII ASTIA CU ANTENA LOR...SI PE ANTENA 3 ERA LE FEL.VARZAAAAAA FALIMENT SA FIE CU ANTENA GROUP!
  • Ramoona Ramoona
    Protopopescule nu ti se pare ca ai cam mult tupeu?! Trebuie sa-ti dau tie explicatii cine sunt?! Sunt un OM care nu suporta nedreptatile astea si punct. Sunt libera sa gandesc si sa-mi spun opinia cand vreau. Ceea ce se intampla este o ACTIUNE DE INTIMIDARE SI O FACATURA GROSOLANA A DNA.
    Te-am pupat, pa pa
  • Mishul Mishul
    ramona proasta satului...tu nu intelegi ca ala nu dadea niciodata informatiile daca ii reusea santajul? despre ce informatie vorbesti? informatiile bomba date publicului sunt doar urmare a unor santaje esuate. esti proasta ca noaptea saraca de tine.
  • protopopescu protopopescu
    ramoona, stancu, radu100% sunteti angajatii cristinei la dep. promo in antena? ca prea pupati unde trebuie. sau sunteti din gasca secretarelor si asistentelor acelor incompetenti care conduc antena1 si au adus-o in aceasta stare deplorabila. Alexandrescu e un sef iubit si apreciat? Un prieten? cati oameni a nenorocit acest om? aveti idee? cate procese are Antena 1 pentru ca nu si-a platit datoriile? aveti idee? un sef iubit si apreciat nu face sedinte la 11 noaptea. respecta viata privata a subalternilor. dar sigur voi ca simpli postaci nu dati socoteala in sedinte. stati la calculator si mancati rahat. si nu din acela turcesc.
  • Stancu Stancu
    E normal sa fie alaturi de el, asta denota ca era un sef iubit si apreciat. Vad pe aici numai hiene care ies la atac si se bucura de nedreptatea facuta unui om, trist ce sa zic !
  • cristina cristina
    Mie se pare mie ca unii concetateni au cazut in cap si s-au lovit tare . Poate nu mai stiu eu regurile dintr-o societate normala . Pe mine la facultate m-au invatat ca daca sesizez o posibila fapta penala fac plangere penala ! Nu intru in negocieri si incerc sa obtin profit pe seama partenerului . Pentru ca asta a facut trustul intact . A incercat sa obtina foloase materiale prin santaj .Dar poate ca sunt eu anormala.In societatile normale asa se procedeaza !
  • Ramoona Ramoona
    N-ai inteles...tocmai de aici li se trage...au informat prea mult opinia publica despre toata mafia si mizeriile din justitia romaneasca! Asa esti penalizat daca vorbesti prea mult...ti se fabrica rapid un dosarel!
  • cristi cristi
    Mi se pare total absurd sa creezi programe speciale cu proprii angajati pusi in ipostaza de a-si lauda seful. Dar nah.. la Antena practicile de genul asta sunt la ordinea zilei. Nu cred ca-i nimic nou pt. nimeni ! Ma intreb oare cum de l-au sarit pe Gadea, tinand cont ca putea sa le dea o mana mai mare de ajutor cu buzele lui special create pt. pupat.
  • Romanov Romanov
    Mi se pare extraordinar ce fac aceste vedete! Se pare ca Sorin Alexandrescu nu le-a fost doar un sef, un om ursuz cum vrea presa sa-l descrie ci un adevarat leader! Un prieten! Mi se pare normal sa-l sustina!
  • ex ex
    urmeaza...varanu`?
  • 7up 7up
    Cat de penibil ... E greu sa ai un sef si prieten santajist. Dar, probabil s-au adunat acolo la ordinul lui Felix, asa ca au circumstante atenuante ...
  • Jurevycius Jurevycius
    acces direct, este o mizerie de emisiune, aceste "vedete" isi sustin seful, de ce??? pentru ca el a dat unda verde mizeriilor din antena 1, aceste carpe, presuri umane, sunt doar niste animale, care distrug orice urma de bun simt, doar pentru bani,aceasta este parerea mea despre prezentatorii din antena1, mai ales gherghe si capatos sunt sub animale

Trimite un comentariu

sus