Skip to main content

Turcescu: „Ponta face presiuni să-mi scoată emisiunea”. Ce spune conducerea B1?

 

Robert-Turcescu-2

Publicitate

Jurnalistul Robert Turcescu anunţă pe pagina sa de Facebook că premierul Victor Ponta ar face „presiuni uriaşe” pentru a-i scoate emisiunea din grila B1. „Aşa a făcut şi Năstase pe vremea în care lucram la Europa FM. Lui Năstase i-a mers. Ce va face B1 TV? Aceasta-i întrebarea!”, a mai scris Turcescu.

El spune că aceste presiuni vin după ce jurnalistul a anunţat pe blogul său că luni seara, după ora 21.30, în timp ce autorităţile căutau avionul prăbuşit în pădurile din Apuseni, Victor Ponta s-a dus să ia masa cu jurnaliştii şi alţi politicieni, la un restaurant din Capitală. Materialul este publicat sub titlul: „Aura murea, Ponta chefuia”.

Contactat de paginademedia.ro Robert Turcescu a declarat că deocamdată adună informaţii legat de presiunile lui Ponta aspra emisiunii sale. „Am publicat acest avertisment pentru a înţelege şi domnul Victor Ponta şi alţii care au această dorinţă de a mă vedea eliminat de pe micile ecrane şi poate chiar din jurnalistică. Am pus acest post pentru a le arăta că e o lume mică şi că după 20 de ani am suficiente surse de informare în aşa fel încât să ajungă şi la mine genul acesta de presiuni. Le ştiu, ele nu sunt neapărat noi, dar s-au amplificat”, a declarat Turcescu pentru paginademedia.ro.

El a mai spus că până la acest moment nu a avut nicio discuţie cu conducerea B1 TV pe această temă. „Consider că conducerea B1 înţelege că nu este o dispută personală ci că este pur şi simplu este un demers jurnalistic. Nu am primit până acum nicio dezminţire din partea cuiva că lucrurile pe care le-aş fi postat în textul Aura murea, Ponta chefuia sunt neadevărate. Mai mult decât atât sunt foarte curios să văd reacţia premierului în legătură cu această situaţie. Nu pot decât să privesc cu tristeţe la faptul că o sumă de jurnalişti, din care mulţi dintre ei foarte buni, au ratat ştirea de marţi dimineaţă. Că în vreme ce autorităţile se chinuiau să salveze nişte vieţi de pe un vârf de munte, premierul stătea la un şpriţ, relaxat, într-o cârciumă”, a mai explicat jurnalistul.

Ce spune conducerea B1 TV

Sorin Oancea, director general B1, pentru paginademedia.ro - „Robert Turcescu are de trei ani o emisiune pe post. În ultimii doi ani, de când este Victor Ponta premier, l-a criticat cum a vrut fără să-i spună nimeni nimic. Singurul om care-l poate da afară de la B1 pe Robert Turcescu este Robert Turcescu şi audienţa pe care o face seară de seară cu emisiunea”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paul Paul
    Este la fel de vizibil cat de labil esti si tu si comentariul tau partizan, anost si jenant.
  • proful proful
    Este vizibil si de pe Marte ca Victor Viorel este avid de imagine pt ca el este gol de continut ca si premier. Este o catastrofa ca si administrator al Romaniei si, atunci, are nevoie de aceasta propaganda mizerabila, care vopseste in roz o realitate romaneasca gri. Uite, ca nu toata presa este de vanzare!!! Bravo, Robert Turcescu!!!
  • Andrei Andrei
    "Esti idiot, amice! - I.L. Caragiale
    Urasc Antena 3 si consider ca cei ce se uita la postul ala au nevoie de un transplant de creier, la fel ai nevoie si tu.
  • Horea Horea
    Turcescu era "lugu-lugu" cu politicienii?
    Poate ca n-ai prins perioada s-a de activitate cu ... "bila neagra".
    Ai uitat expresia fetei politicienilor (indiferent ca erau opozitie sau putere) in fata celor doua bile?
    Ai uitat, de exemplu, raspunsul dat de Udrea?
  • Gigi Kent Gigi Kent
    Dl turcescu. Bine ca nu va ia gradele militare date de băsescu...!! Daca ramaneti fara emisiune iesiti in pensie ca doar are armată bani...
  • Horea Horea
    "Traiesc de multi ani intr-o comunitate de romani din U.K.si ...." Si ai ramas, din pacate, cu MENTALITATEA romaneasca!
    Pacat!
  • Horea Horea
    "... de ce inviti in emisiune tot felul de indivizi total antipatici, cum ar fi Blaga, Neamtu si alte nulitati de genul asta? Pai cand ii vad pe aia, mai bine ma uit la Disney Channel, ca ..."

    Da de ce sa te uiti la Disney? Pentru tine e mult mai aproape Dana Grecu si colegii ei. Ai uitat cumva butonul?
  • Ceu Ceu
    Mai, nea Turcescu, daca imi amintesc bine, in 2013 l-ai avut invitat in emisiune. Erai atat de mieros si de lugu-lugu... Ce dracu'!? Inclin sa cred ca esti cu curu-n doua luntri, avind in vedere parcursul tau mediatic. Zau asa. Nu te mai lamenta, ca PUTE!
  • Sirius Voice Sirius Voice
    Personal, il admir din multe puncte de vedere pe dl Robert Turcescu. Dar, pentru ca Domnia Sa sa dovedeasca ca este diferit de reprezentantii partidului redevenit unic, trebuie sa se alature celor care iubim, adevarul in toata puterea si in toate dimensiunile sale, celor care protejam si respectam natura si viata, in toata splendoarea, maretia si diversitatea ei, sa ni se alature noua, celor care consideram ca problema cainilor fara stapan este o forma de manipulare si dezbinare a poporului roman, spre a distrage atentia de la adevaratele si cumplitele probleme ale Romaniei de azi. Domnia Sa trebuie sa ia pozitie publica impotriva acelora care considera ca educatia si moralitatea inseamna dreptul de a schilodi natura si necuvantatoarele, de a ucide tot ceea ce este viu, de a contamina si otravi mediul in care traim, de a sfida traditiile romanesti si valorile europene...Dl Robert Turcescu trebuie sa dea un semnal clar ca este de partea noastra a celor care iubim si respectam viata, de la oamenii simpli si pana la intelectualii acestei tarii fara nicio exceptie, si, nicidecum de partea celor care mint si manipuleaza populatia, nicidecum de partea celor care au votat si sustin in continuare legea aberanta, rusinoasa, antieuropeana a macelului din 10 sept. 2013, de partea psihopatilor care ucid cu sange rece tot ce le iese in cale. Pana acum, din pacate, nu a dat acest semnal, inconjurandu –se de cele mai multe ori de indivizi care sunt rupti de natura si viata, care cred ca au dreptul neconditionat de a dispune de viata si moartea oricarei alte fiinte de pe aceasta planeta sfidand creatia unui Dumnezeu atotputernic in care mai au si pretentia ca sa creada, ignorand faptul ca Dumnezeu este in fapt, izvorul si sensul adevarului, vietii si luminii in univers. Toate studiile facute pe comportamentul omenesc converg spre un adevar unanim acceptat: cei care respecta si protejeaza animalele, viata, vor respecta in egala masura copiii si batranii, isi vor respecta in egala masura semenii si, ceea ce este foarte important, vor respecta adevarul. Pentru ca adevarul reprezinta esenta existentei a tot ceea ce este viu. Cei care nu respecta natura si viata nu respecta nimic...
  • asd asd
    /sarcasm
  • boro boro
    *adevărata
  • boro boro
    Este bine că presa realizează adevarăta opoziţie. Oare de ce am votat cu cei din opoziţie, dacă sunt fraţi cu cei din majoritate ??. Sper să reziste Turcescu cu emisiunea, dar nu numai el.
  • tactic-zone tactic-zone
    citez de pe facebook-ul dlui tucescu:"...urmariti in continuare B1 TV ca nu s-a reziliat niciun contract cu subsemnatul! " daca un jurnalist siluieste in asa hal limba romana, amputandu-i acuzativul si inca ramane pe post, houston, we have a problem !
  • tactic-zone tactic-zone
    dl turcescu se alinta. la ce nivel de audienta are, dansul nu este o miza pt ponta, dar nici macar pt pdl si traian basescu. dl turcescu stie asta si de aceea tine de scaun. este constient ca in momentul in care pleaca de la b1, nu mai are intrare pe nicăieri: la rtv nu, pt ca este un post pro-guvern, la a3 nu, pt ca este un post anti-presedinte, la realitatea nu, pt ca aia nu au bani pt ditamai vedeta ,la tvr nu, pt ca este acaparat de psd etc. dansul este o vedeta tv, nu un jurnalist. nu are capacitate de analiza, fiind mult prea subiectiv, are inclinari telenovelistice, tendinte melodramatice care nu cadreaza cu un jurnalist serios. iar ca figura publica, este compromis. pacat, putea fi un ziarist interesant. in orice caz, pe banciu de ce nu il da Oancea afara ,pt ca si el este anti-ponta ca discurs ? pt ca inca are audienta, ceea ce ii lipseste acestei bianca dragusanu a presei romanesti, dl turcesscu.
  • razvan razvan
    Daca dl. Turcescu nu este jurnalist impartial atunci nu mai are rost sa vorbim. Pentru cine are ceva de comentat la adresa dlui. Turcescu ar fi bine sa se uite la emisiunile moderate de el sa vada cu nu aduce o acuza nimanui fara a avea documente , dovezi. Acesta este jurnalism ...! Cine are ceva impotriva lui poate sa urmareasca Latrina 3 si " super jurnalistii " Mihai Gadea , Mircea Badea . Ponta fii bun di dute draqului cu tot cu USL si latrina 3. Dle. Robert Turcescu va rog sa nu cedati .....

Trimite un comentariu

sus