Skip to main content

Ce spune Vlad Craioveanu, după venirea lui Găinuşă la matinalul Radio 21

 
Vlad Craioveanu 2013
Vlad Craioveanu 2013

Vlad Craioveanu 2013

Publicitate

„Respect decizia trustului", a declarat pentru Paginademedia.ro Vlad Craioveanu, unul din realizatorii matinalului Radio 21, după venirea lui Mihai Gainusa la postul de radio.

Contactati de Paginademedia.ro, oficialii Lagardere au declarat ca Vlad Craioveanu „ramane in grup".

Vlad Craioveanu, pentru Paginademedia.ro:

„Respect decizia trustului. Deocamdata sunt in concediu. Ma voi reauzi cu ascultatorii din toamna."

Andrada Burdalescu, Head of Radio Operations Lagardere Romania, a declarat pentru Paginademedia.ro ca Vlad Craioveanu „ramane in grup" şi „va fi implicat intr-un nou proiect".

Andrada Burdalescu, Head of Radio Operations Lagardere Romania:

„Vlad Craioveanu ramane la noi, in grupul Lagardere si va fi implicat intr-un nou proiect, despre care vom da detalii in curand."

Vlad Craioveanu a lăsat Radio Guerrilla pentru Radio 21 în martie 2013. Iniţial, realizatorul a început cu o emisiune de seară, pe tronsonul 21.00 - 24.00, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. La câteva luni după venirea la Radio 21, în toamna anului trecut, Craioveanu a trecut pe tronsonul de dimineaţă, cu PatrulaLA 21.

Reamintim că Mihai Găinuşă şi întreaga echipă vor trecere de la Kiss FM la Radio 21, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    transferul anului e altul...
    de la beunu la denea!
  • pringles pringles
    Mi-as dori o reunire a echipei Dobrovolschi-Craioveanu...cel mai bun duo de radio
  • Andrei Andrei
    Eu ascultam si emisiunea de seara pe care o avea el cu Luiza si mi s-a parut potrivit si cand a intrat in echipa de la matinal. Carcotasii nu mi-a placut niciodata la radio, unde aveau emisiuni mult mai slabe decat la tv. Poate pentru ca la rodio era totul in direct, iar spontaneitatea nu era o calitate de-a lor.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    poate pune-ti si audientele celor 2 emisiuni care au inceput ieri ,,o iubire de o vara,,- kanal d , si emisiunea lui cabral si a laurei cosoi...
  • papatrula papatrula
    Orlando e nebun. Oare Andrada in cap are scrum? Unde vor pleca baietii? Pe cine mai ascult dimineata in trafic?
  • Slick Slick
    A plecat de la Guerrilla pentru ca nu avea bani de rate. Aici a schimbat deja doua emisiuni, iar acum ca a ramas fara matinal, probabil va urma a treia. Sau sutul in fund.
  • Luci Luci
    Pai cum sa avem piata radio? Toti profesionistii au plecat in strainatate! Sau aici nu se aplica scuza headhunterilor comozi?
  • vlad vlad
    Daca transferul lui Gainusa catre 21 este transferul anului...e clar ce piata de radio mica si lipsita de profesionisti avem.

Trimite un comentariu

sus