Skip to main content

VIDEO. S-au supărat că şterge vopseaua cu pisica. Spotul Oskar, 20 de reclamaţii la CNA

 
Oskar_IQAds
Oskar_IQAds

Oskar_IQAds
Sursa foto: IQads

Publicitate

Pisica buclucaşă. Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit 20 de reclamaţii pe subiectul unei reclame la vopseaua lavabilă Oskar. Problema? Un bărbat care şterge un perete pătat cu vin cu ceva ce pare a fi o pisică albă şi pufoasă.

Printre semnatarii reclamaţiei se numără şi o organizaţie neguvernamentală, Asociaţia pentru apărarea Drepturilor şi Intereselor Consumatorilor .

Din sesizarea organizaţiei: „Am constata că v-a scăpat un clip publicitar, pentru vopseaua Oscar prin care un animal este chinuit de către soţul sau partenerul de viaţă. Mai concret bărbatul după ce priveşte un perete murdar, pune mâna pe motanul sau pisica albă din locuinţă şi şterge câteva secunde cu blana acestuia murdăria, în timp ce acesta miaună toată perioada.”

Reclama la Oskar, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Simona Tache - Cineva dintre cititorii mei e revoltat de această
    […] Curg reclamațiile la CNA, pe tema reclamei în care el șterge cu pisica vinul de pe perete (sursa Pagina de Media): […]
  • Sorin Aradean Sorin Aradean
    Reclama asta dovedeste ca intr-adevar printre publicitari sint si oameni bolnavi cu mansarda. Filmarile bineinteles ca s-au facut utilizind o cirpa blanoasa, ceva care sa semene a motan flocos alb, dar ideea de fundal ramine, anume ca poti face curat utilizind motanul pe post de cirpa. CNA ar trebui sa interzica reclama ptr simplul fapt ca instiga la aplicarea de rele tratamente animalelor de casa.
  • Mishu Mishu
    Si sa dea dracu' sa mai dea careva Tom si Jerry la TV. Ar trebui retrasa licenta pentru asemenea abominatiuni!
  • cristi cristi
    Ma mir ca abia acum apar reclamatiile, dupa ce clipul a avut destul timp sa creeze reflexe si atitudini in constiinta celor lipsiti de discernamantul unei varste mature

Trimite un comentariu

sus