Skip to main content

ING îşi va recicla propriile panouri publicitare, pentru o reutilizare ulterioară „mai lungă”. În ce scop le va reutiliza

 
ING îşi va recicla propriile panouri publicitare, pentru o reutilizare ulterioară „mai lungă”. În ce scop le va reutiliza

ING anunţă că îşi va recicla panourile publicitare proprii, în contextul în care majoritatea materialelor promoţionale ajung incinerate după doar o utilizare.

Publicitate

Printr-un comunicat de presă, banca precizează că s-a înţeles deja cu compania Remesh, care va transforma materialele furnizate de ING în produse ce pot fi utilizate „pentru mai mult timp”, în mod „creativ”.

Doar 1,3% din toate produsele care ar putea fi reciclate din România, ajung şi reutilizate

Conform unui studiu Eurostat, în 2020, România se afla la coada clasamentului în privinţa ratei circulare de reutilizare a materialelor, reutilizând doar 1.3% din totalul produselor care ar fi putut fi reutilizate, aminteşte ING.

Mai mult, instituţia bancară se numără printre companiile care îşi transformă materialele publicitare în produse promoţionale, prin colaborarea cu această unitate protejată, dedicată angajării şi integrării persoanelor cu dizabilităţi.

Potrivit Remesh, o unitatea Protejată Autorizată (UPA) este o entitatea de drept public sau privat cu gestiune proprie, în cadrul căreia sunt angajate minimum 3 persoane cu dizabilităţi, în incinta căreia persoanele cu dizabilităţi angajate reprezintă cel puţin 30% din numărul total al angajaţilor, iar timpul de lucru cumulat al persoanelor cu dizabilităţi angajate reprezintă cel puţin 50% din totalul timpului de lucru al tuturor angajaţilor.

Autor: Alexandru Aruşilor alexandru.arusilorpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sosolo Sosolo
    Postacii disperati celebru nu prinde , evident dacă are vedete de la antena, oamenii ii sancționează, dezatru ha

    Exact ca Stand Zero sau Umor Zero sau Cunoscutii Zero, evident daca are vedete de la Pro, oamenii ii sanctioneaza, dezastru.
  • jk jk
    Offtopic|Văd că dintr-un motiv încă necunoscut,mâine nu va fi nici Flash Monden,nici Exclusiv VIP.Sunt înlocuite cu reluări de la Sănătate cu stil și Schimb de mame.Revin ambele emisiuni de poimâine
  • Mile Mile
    Postacii disperati celebru nu prinde , evident dacă are vedete de la antena, oamenii ii sancționează, dezatru ha
  • Mile Mile
    Soby *** rău dacă te uiți la astea
  • Soby Soby
    Off-topic: Kaufland are o emisiune la Digi 24, numită Vreau din România, cu Sam și Frank.

    Am dat pe Digi 24 astăzi, emisiunea a debutat astăzi la ora 15:30. Pe site-ul Digi24.ro nu apare pe secțiunea program TV, presimt că este doar o colaborare.
  • Soskos Soskos
    Si postacii umilit aseara. Nu zici asta postac ?

    Si postacii umiliti 7 zile din 7 pe target-ul 19-23. Sezon de cosmar. Ha ha ha !
  • Mile Mile
    Postaci umiliti 3 zile sezon de coșmar

Trimite un comentariu

sus