Skip to main content

GALERIE FOTO. Detergenţi, cosmetice, cafea, băuturi şi multe altele, la super-preţuri. Reducerile de la Festivalul Ofertelor Wooww, în imagini. Produse şi preţuri, în fotografii (PROIECT SPECIAL)

 
GALERIE FOTO. Detergenţi, cosmetice, cafea, băuturi şi multe altele, la super-preţuri. Reducerile de la Festivalul Ofertelor Wooww, în imagini. Produse şi preţuri, în fotografii (PROIECT SPECIAL)

GALERIE FOTO. Proiect Special. Că tot este weekend, venim cu o Galerie Foto cu reducerile de la Festivalul Ofertelor Wooww, din Auchan.

Publicitate

Veţi vedea în imagini produse din toate categoriile, reduse pentru această perioadă, până pe 2 aprilie. Sunt preţuri cu până la 50% reducere la cafea, vinuri, cosmetice sau produse de curăţenie. 

Dar şi la produsele Steaua - căni, fulare sau mingi de fotbal. Sub semnul "Top Deals", veţi găsi preţuri mult sub cele obişnuite la diverse categorii. Le vedeţi în imagini.

O galerie foto Paginademedia.ro pentru Auchan România.

Vezi şi un Reportaj Video de la Festivalul Ofertelor Wooww, aici: Am fost la Festivalul Ofertelor Wooww din Auchan. Reduceri de 20%, 40% şi chiar de 50%

Alte detalii despre preţuri şi ce se întâmplă în această perioadă, aici: A început Festivalul Ofertelor Woww la Auchan, cel mai important eveniment comercial de reduceri al primăverii

Înainte de Galeria Foto, câteva informaţii:

- Festivalul Oferterlor Woow se desfăşoară în magazinele Auchan din toată ţara, până pe 2 aprilie.

- Pe parcursul Festivalului Ofertelor Woww, până pe 2 aprilie, pentru comenzile de peste 100 de lei plasate în magazinul online auchan.ro, livrarea va fi gratuită.

- Se organizează şi o tombolă cu premii totale de 30.000 Euro net, pentru cei înscrişi în clubul de fidelitate al Auchan. Simpla folosire a cardului MyClub Auchan la cumpărături, până pe 2 aprilie, aduce şansa câştigării marelui premiu de 20.000 euro (echivalentul în lei), direct în cont sau a unuia din cele 10 premii de 1.000 Euro, echivalentul în lei transmis ca bonus pe cardul de fidelitate

GALERIE FOTO. Festivalul Ofertelor Wooww în imagini

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus