Skip to main content

Câştigă România cu Virgil Ianţu, sezon nou la TVR

 
Câştigă România cu Virgil Ianţu, sezon nou la TVR

Emisiunea Câştigă România cu Virgil Ianţu revine în grila de programe a Televiziunii Române. Quiz-show-ul de cultură generală se întoarce la TV, după ce în toamna anului trecut situaţia acestei emisiuni fusese incertă, însă, în cele din urmă s-a difuzat în octombrie, dar a avut mai puţine ediţii la TVR.

Publicitate

Citeşte şi: TVR. Fără Vedeta populară în toamnă. Ce va face Iuliana Tudor? Soarta emisiunii Câştigă România, cu Virgil Ianţu? Încă se discută

Citeşte şi: Emisiunea Câştigă România cu Virgil Ianţu revine la TVR. Sezon special. Nu vor mai fi patru ediţii pe săptămână

Deşi în sezonul trecut s-au difuzat mai puţine ediţii, mai exact, emisiunea a avut un singur episod pe săptămână, în loc de patru cum era în sezoanele trecute, acum, quiz-show-ul va fi prezent la TVR în aceeaşi formulă de patru ediţii.

 
Consiliul de Administraţie al Televiziunii Publice a aprobat, în şedinţa de ieri, 29 februarie 2024, realizarea unui nou sezon al emisiunii, care va fi difuzat la TVR 1, de luni până joi, începând cu ora 21.00.

Postul public nu a oferit detalii despre data de lansarea a celui de-al 14-lea sezon al emisiunii Câştigă România.

De-a lungul celor 13 sezoane difuzate până în prezent, s-au realizat 40 de castinguri, peste 600 de ediţii şi au fost folosite aproximativ 34.000 de întrebări. În emisiune au participat peste 1.000 de concurenţi, şase au fost câştigători ai marelui premiu, iar cinci dintre ei au primit cate un autoturism.

Despre emisiune:

În fiecare ediţie, în platoul de filmare se află trei concurenţi care trebuie să răpundă corect la cât mai multe întrebări de cultură generală şi să străbată, virtual, mai multe judeţe de pe harta României.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus