Skip to main content

Dan Bucura, anunţat oficial la Prima News. Ce emisiune va prezenta

 
Dan Bucura, anunţat oficial la Prima News. Ce emisiune va prezenta

Prima News, post din portofoliul grupului Clever, anunţă oficial noua emisiune a lui Dan Bucura, după ce Paginademedia a scris în exclusivitate.

Publicitate

Emisiunea se numeşte România reală şi se va difuza vinerea, de la ora 20.00, la Prima News. Prima ediţie a noii emisiuni de la Prima News este vineri, 22 martie.

În cadrul emisiunii, jurnalistul Prima News va realiza un interviu cu un personaj politic sau din viaţa socială şi va avea o oră de dezbatere a temelor din actualitate, alături de de jurnalişti, analişti, sociologi.

În ultimii trei ani, Bucura a apărut în programele B1 TV, iniţial ca prezentator al emisiunii Săptămâna financiară, apoi ca realizator al emisiunii Selectiv, difuzată duminica seara. Bucura deţine şi site-ul Jurnalist.ro.

 
Dan Bucura:
 
“În viaţa tuturor e nevoie de o schimbare, de asta am simţit nevoia să accept o nouă provocare. Iar propunerea Prima News m-a onorat şi mi s-a părut bună, pe calapodul meu. În plus, românii vor vedea cum arată România reală.
 
În anii post pandemie a dispărut ceea ce numim cale de mijloc, oamenii văd ori alb ori negru, şi asta nu creează decât ură şi animozităţi într-o societate în care oamenii suferă din cauza clasei politice. Fără îndoială, e nevoie de o schimbare în mentalitate şi, în acest contex, la România reală vom încerca să dăm tonul acestei schimbări pozitive şi să obţinem ceea ce ne dorim cu toţii, o ţară ca afară”.

CARTE DE VIZITĂ:

Dan Bucura are o experienţă de 24 de ani în presă. A debutat la Adevărul, în epoca Dumitru Tinu. A fost reporter şi redactor la secţiile Social, Eveniment şi Servicii Speciale.

În 2005, când la ziar a avut loc „marea scindare” şi o parte din echipă a părăsit ziarul formând ulterior Gândul, a ales să rămână la Adevărul. A devenit şef de sectie Investigaţii şi a coordonat echipa de dezvăluiri a ziarului, până la vânzarea acestuia către omul de afaceri Dinu Patriciu.

În ianuarie 2010, s-a alăturat B1 TV. A fost colaborator şi apoi realizator de emisiuni la B1TV, precum si senior-editor la Evenimentul Zilei.

În vara lui 2011 a preluat conducerea editorială la ziarul Puterea.

A mai lucrat la Realitatea TV, PSNews sau ZiuaNews.

Citeşte şi:Dan Bucura va avea o emisiune la Prima News

Citeşte şi: Site de jurnalist: Jurnalist.ro. Un fost ziarist de la Adevărul, EVZ şi B1 TV şi-a făcut propriul site de ştiri

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus