Skip to main content

Nume nou în serialul Clanul de la Pro TV. A fost co-prezentator la emisiunea Ferma

 
Nume nou în serialul Clanul de la Pro TV. A fost co-prezentator la emisiunea Ferma

Nume nou în serialul Clanul - Păcatele se plătesc. Este vorba despre Cristi Bozgan care se alătură distribuţiei de la Pro TV. El a prezentat emisiunea Ferma, alături de Mihaela Rădulescu, tot la Pro TV.

Publicitate

În serial, Cristi Bozgan are rolul unui interlop, iar personajul lui va interacţiona cu cel interpretat de George Mihăiţă (Tătuţu - Bebe Măcelaru), scrie libertatea.ro.

„Rolul este unul negativ şi consider că mi se potriveşte în totalitate”, a povestit Cristi Bozgan, într-un interviu pentru Libertatea

Un nou episod al serialului Clanul va fi difuzat în această seară de la ora 20.30, la Pro TV. Serialul se află la cel de-al patrulea sezon, care va fi şi ultimul al seriei. Producţia despre mafie şi poliţie poate fi urmărită în avans, pe platforma Voyo.

FOTO. Imagini cu Cristi Bozgan pe platourile de filmare

Citeşte şi: Pro TV face un nou sezon Ferma. Tot cu Mihaela Rădulescu prezentator. Cum va fi noul format?

Ce vedem diseară în Clanul?

„Bebe a ieşit din buncăr şi este decis să acţioneze şi să-şi reia obiceiurile. Le va arăta celor din clanuri că s-a întors şi doar el este la putere şi va acţiona dur împotriva lui Costoiu (....). Luminiţa nu va scăpa nici ea de probleme, întrucât la ea în casă va fi o confruntare care va avea victime”, anunţă cei de la Pro TV.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus