Skip to main content

LA CALD DE LA LICITAŢIE: Marca Academia Caţavencu s-a vândut cu peste 1,5 milioane de euro! Doru Buşcu, noul proprietar

 

ACTUALIZARE 3: "Nu puteam lăsa marca pe mâna unui personaj ca Adamescu", a declarat Doru Buşcu la finalul licitaţiei. Mai multe declaraţii aici.

Publicitate

ACTUALIZARE 2: "Nu mă aşteptam la o sumă atât de mare", a spus Doru Buşcu. El a declarat că, pentru a plăti marca (în termen de cinci zile) face şi un împrumut bancar şi caută un partener.

ACTUALIZARE 1: La licitaţie s-au mai vându trei maşini, două Matiz (aproximativ 3.500 de euro fiecare) şi un Logan (6.900 de euro). Celelalte maşini, apartamentul şi birotica, vor fi scoase la vânzare la următoarele licitaţii.

Marca Academia Caţavencu s-a vândut cu un preţ mult peste cel de plecare, care a fost 149.000 de euro, plus TVA, transmite reporterul paginademedia.ro Carmen Andronache, aflat în prezent la licitaţie.

Academia Caţavencu a fost adjudecată în urmă cu doar câteva minute de Doru Buşcu, directorul editorial al săptămânalului de satiră, pentru suma de 1,617 milioane de euro, cu tot cu TVA.

Licitaţia s-a oprit după nu mai puţin de 154 de paşi a 7.500 de euro. Asta peste suma de pornire.

Singurii care s-au arătat interesaţi de marca revistei de satiră au fost Doru Buşcu (directorul editorial al Academia Caţavencu) şi Sabina Fati (jurnalistă la România liberă). Jurnalista a fost reprezentată la licitaţie de Radu Şoldănescu.

O LUPTĂ DE O ORĂ: Marca a fost disputată aproape o oră. Doru Buşcu a licitat calm, ca un jucător de poker, în timp de Radu Şoldănescu se mai oprea, din când în când, pentru a reface calculele. A  fost nevoie de 154 de paşi a câte 7.500 de euro pentru a se desemna noul proprietar al mărcii Academeia Caţavencu.

Licitaţia este încă în derulare. Se vor mai vinde:

  • Apartament trei camere, situat în comuna Ştefăneştii de Jos, Linia de centură nr. 50, Complex Cosmopolis. Preţ de pornire 103.390 euro, fără TVA
  • Mijloace de transport (autoturisme) la preţul total de 190.122 de euro, fără TVA.
  • Obiecte de inventar constând în aparatură, birotică, mobilier, la preţul de 96.905 euro, fără TVA.

Ştire în curs de actualizare.

Foto: Mediafax

Citeşte şi:


Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    ce haios. sabina fati, reprezentanta lui adamescu, a avut un reprezentant :) eptnru ca Sabina Fati a fost interfaţa lui Dan Adamescu la licitaţie.
    http://www.dcnews.ro/2011/05/sabina-fati-interfata-lui-dan-adamescu-la-licitatia-de-joi-pentru-a-cumpara-academia-catavencu/
  • Sani Sani
    Securistule
  • che guevara che guevara
    corect!
  • mama leone mama leone
    al driecu vantu...
    zicea ca nu mai are deloc cash...
    statul ar trebui sa urmareasca membrii consiliului de administratie pentru a recupera restul prejudiciului!
    practic, vantu i-a dat o mare palma peste nas lui nea' base prin ingineria asta.
    a acumulat mega-datorii, si si-a luat inapoi ce era mai voloros folosindu-si unul dintre pioni.
    in mod normal, ANAF-ul trebuie sa atace averea administratorilor pentru recuperarea intregului prejudiciu.

Trimite un comentariu

sus