Skip to main content

Robert Turcescu despre Mircea Badea: Are 320.000 de lei datorie la Fisc

 

Mircea Badea are datorii de aproximativ 320.000 de RON către fisc, reprezentând TVA neplătit ca persoană fizică, din drepturi de autor, scrie Robert Turcescu pe Facebook. “Mihai Gâdea, cam tot pe acolo”, spune în aceeaşi postare scurtă.

Publicitate

De ce a publicat Turcescu aceste cifre?

Robert Turcescu, pentru paginademedia.ro:

"Am o problemă cu ipocrizia. Vreau ca oamenii să îşi asume problemele pe care le au. Nu spun că este ilegal, am pus doar nişte cifre seci. Nu spun că este o infracţiune să ai sume de plătit la stat. Departe de mine acest lucru."

Sunt sumele corecte?

“În momentul în care public o informaţie, nu arunc fonfleuri”, spune Robert Turcescu.

Eu n-am un război de dus. Am dat doar o informaţie. Dar hai să ieşim din zodia ipocriziei”, a adăugat jurnalistul.

Jurnalistul declară că sunt foarte multe nume “care au datorii cuprinse între 70.000 de dolari şi peste 100.000 de dolari.”

Turcescu: "Un calcul simplu arată că dacă cineva ar avea datorii de 300.000 de RON din TVA, înseamnă că a câştigat lunar sume de aproximativ 7.000 de euro pe lună."

"Ceea ce observ acum şi un lucru care face rău breslei este că nimeni nu vrea să vorbească despre acest subiect cu cifre."

Dar tu ai astfel de datorii?

Robert Turcescu:

"Nu am nicio datorie, pentru că nu am încasat pe drepturi de autor. Contractele sunt cu firma mea de producţie, nu sunt pe persoană fizică."

"Fiscul din România are probleme majore legate de TVA-ul pentru persoane fizice. Este într-o gravă problemă de imagine dar, în acest moment, onorabil şi corect în momentul de faţă, colegii de presă ar trebui să vorbească deschis şi fără probleme despre datoriile pe care le au."

Până la ora publicării articolului, Mircea Badea nu a putut fi contactat.

Foto: Mircea Radu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • teo teo
    de unde stie justitiarul turcesc ca badea nu-si asuma problemele? sau in capul dumnealui daca nu le faci publice inseamna ca nu ti le asumi?
  • Mihai Mihai
    Din pacare toti aveti dreptate: traimi intr-o tara unde legea se aplica catre cei 50% care nu sunt cu puterea, chiar abuziv uneori, in timp ce aceia aflati la putere sunt protejati. Ceea ce stim de asemenea este ca de ass-kissers tara asta nu a dus niciodata lipsa. Totusi, nu vor sta basistii la putere la infinit...de-abia astept :-)
  • ileana ileana
    Bai fratilor , turcica a avut barem bunul simt si a plecat de la rtv. !IN schimb ,musculosul roade la antene , ca de! , banu-i ban
  • Rebi Rebi
    pai si daca "nu e ilegal", iar "fiscul din România are probleme majore legate de TVA-ul pentru persoane fizice", care e problema ca are Badea datoria aia???? ca, logic, reiese ca nu ar fi vreo problema. aaaa, trompeta turcescu a primit ordin sa spuna niste sume, ca sa se indigneze tzatza floarea ca a avut badea salariu mare si sa-l linseze cu manie proletara? pai, asa zi, turcescule, de ce esti ipocrit?
  • dStanca dStanca
    Cred ca Robert nu a discutat subiectul cu colegul sau de platou...
  • sibiu sibiu
    320.000 lei cu penalizari incluse sau fara?
  • vlad vlad
    Turcescule, stai calm , tati , ca Badea are de unde sa dea banii. Si-i da din munca proprie , munca diferita de pupatul in cur pe care-l practici tu.

    PS: Faza cu firma proprie de productie e cum v-a invatat Vantu acolo la Realitatea?

    PS2: Cei de la Kamikaze castiga intr-un an cam cat castiga Badea intr-o luna?

    PS3: Badea n-ar trebui sa dea niciun ban, asta cu TVA-ul pe drepturi de autor e o manareala PDL-ista.Plata retroactiva nu se practica nici pe centura. acolo se stie tariful dinainte
  • cornel cornel
    corectie: Mircea Badea se lauda ca o duce bine pt ca NU plateste impozitele
  • ElContuzie ElContuzie
    De unde putea sa stie Turcescu asa ceva?
    Unde poti ntreba ce datorii are Badea Mircea la stat?
    Niciunde.
    Dar, sa raspundem logic la intrebare:
    Turcescu stie de la superiorul de la care a primit ordinul.
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    Turcică, lasă-i pe Badea şi Gâdea, zi mai bine cum e cu casa de la ANL. Cum? Ce spui? Nu-i ilegal să-ţi iei pe pile căsoi ANL în spatele Romexpo? Ok. Da' amicu' matale Theodor Barna mai cumpără la tine la radio reclamă la firma lui de drumuri, poduri şi betoane? Cum? Zi mai tare că nu te-aud! Ah, da, ai dreptate: nu-i ilegal ca un sponsor PDL să cumpere reclamă la radioul unui propagandist PDL. Banii rămân în casă, vorba lui Corleone. Nu pot decât să-ţi urez: fii radion! pardon, fii beton, aşa cum ne-ai obişnuit 100% fm. Şi heil seektear, că tot ţi-e dragă expresia asta a la Roşia Montană.
  • cornel cornel
    Mircea Badea si alte zeci de mii de ...afaceristi ca el nu platesc impozitele catre stat si cand nu mai sunt bani de pensii si salarii tot ei striga!

    Cred ca din cauza asta se lauda Badea ca o duce bine, pt ca-si plateste impozitele, locuieste cu parintii deci nu plateste intretinerea...poate are doar bani de benzina
  • mimo mimo
    De ce spune turcescu asta acum? Pt ca spre exemplu in nr trecut din kamikaze a fost publicata urmatoarea chestie: "În gaura de bani a presei/ Niște oameni mai puțin sensibili la penele dintre fesele lui Mircică Badea spun că oralistul presei anteniste ar avea de returnat la Fisc TVA de vreo 200.000 de euro. Pe ultimii cinci ani.Ceea ce înseamnă că, dacă e așa, Mirciulică a cîștigat cam tot atît în fiecare an, deci peste 15.000 de euro pe lună. Noi nu credem că prestația mușchiferului merită atîta bănet. Dar, dacă cifrele sînt corecte, înseamnă că trăim chiar în România, iar asta ne ocupă tot timpul cu rahat foarte scump, deși de calitate slabă, îndoit cu apă de gargară". http://www.kamikazeonline.ro/2011/06/in-gaura-de-bani-a-presei/#more-35449

    deci turcescu e un ipocrit, care nici macar nu e original
  • bila bila
    ce-L INTERESEAZA PE ,,LIMBISTUL,, ASTA PDL=IST CE DATORII AU ALTII.....A INCEPUT SI ASTA SA FACA ,,SOCOTELILE ALTORA ,,..MAI BINE IUBITA TA SA=MI FAC MIE ,,SOCOTELA
  • mircea badea mircea badea
    bada a vorbit in emisiune despre asta de o gramada de ori. dar propagandistul lui basescu, turcelu trebuia sa-si spuna partitura
  • Radu Moraru Radu Moraru
    Turcescu, mare om, mare caracter... Sau e delator?

Trimite un comentariu

sus