Skip to main content

Dorin Chioţea pleacă de la Adevărul

 

Şeful sportului de la Adevărul Holding, Dorin Chioţea, pleacă de la grupul deţinut de Dinu Patriciu.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, ieri după-amiază el şi-a anunţat colegii de decizia pe care a luat-o.

Dorin Chioţea a venit la Adevărul în urmă cu doi ani, la conducerea Diviziei Sport, departament care se ocupa de acest domeniu pentru toate produsele media din grup. Până anul trecut a coordonat şi echipele de paparazzi.

Contactat de paginademedia.ro, Dorin Chioţea a confirmat informaţia, dar nu a detaliat motivele plecării.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    Anghel si Dragut conduc totul acolo. Asa era si inainte sa plece Chiotea, care era mai mult de imagine. Astia doi, pe care ii doare la basca de oamenii dati afara, pt ca ei au si venituri din afaceri personale, au facut si lista cu disponibilizarile si vor fi dati in judecata de Gavan, care nu merita sa plece. Pentru ca fac numai ce vor ei, fara sa se consulte cu nimeni, nu-i mai inghite nimeni din departament, nici macar Amir sau Fane, care nu sunt bagati in seama. Se aude chiar ca Amir si Fane impreuna cu altii au stabilit pentru luni o sedinta cu Razvan Ionescu in care sa vorbeasca despre asta.
  • doru doru
    Pacat de Tanase, era un baiat cu suflet. A platit ca nu a stat drepti in fata iaranianului din departamentul Sport -Adevarul. Cei trei corifei ai presei sportive, Radu, Fane si Amir,in frunte cu cel care "ciordeste" din deplasari, se stie cine e, o sa-l aveti pe constiinta pe baiatul ala din Craiova, care l-ati lasat pe drumuri.
  • doru doru
    PS S-a spus mai sus, ca ziaristii de la ziarul nr 2 din 2,posteaza comentarii, nu? Asa o fi, asta nu contrazic pe nimeni, eu doar va asigur ca sunt un om neutru si am doar o parere. Pai, oare cine a dus ziarul pe locul 2? Nu marele sef de la fotbal intern Radu Dragut, care angajase in echipa lui fazani, gen Parvan , Flintoca, Uricec, Tanase, etc, etc? Iar, acum Vilvoiu s-a luptat si a indreptat tot ce a stricat acest ziarist de doi lei Radu Dragut? Dragutule, pervers ai fost si pervers o sa ramii toata viata ta!Nazare stie de ce!
  • doru doru
    Pentru trepadusii de la Adevarul: Nu va mai apucati voi sa faceti caracterizari la ziaristii de la ProSport, cind toata lumea stie ca Anghel, Dragut, Amir, Savin, Perju, Fane, Pitaru, Epure sunt cu marele Cacao la fund! Pindeati ca aurolacii masina lui Filoti, acum o luna, sa vedeti daca e in parcare.O fi nu o fi? Dragutule, ce gindeai tata cind ai auzit atunci de negocierile cu Filoti? Te gindeai ca o sa fi pus sef, nu? De unde, tremurai tot! Perjule, ai uitat ca umpleai, cind erai la ProSport sit-urile de comentarii? Tu cu alt taran din Ploiesti,Oprita, erati campionii. Acum cite limbii i-ai dat lui Anghel si Chiotea pe site-ul asta? V-a ars Stoicescu? Foarte bine! Toata lumea a ris de voi ca va ars un taran din Titu, cu palma batorita de sapala porumb, asa cum ii place lui Anghel sa spuna de el. Asa ca , ba baieti, vedeti-va de treaba voastra si puneti mina si dati subiecte la ziar, nu asteptati site-urile de sport sa umpleti Adevarul cu subiecte.Sincer, imi e mila de voi, in loc sa va concetrati pe ce aveti de facut la ziarul vostru, stati cu fundurile pline de handel pe scaun, si va holbati pe site-ul asta, sa vedeti ce se mai scrie pe aici. Asa, ca la treaba, nu la comentarii!
  • Omul Negru Omul Negru
    Sa restabilim adevarul. Imre avea oricum de gand sa restructureze Sportul inca de anul trecut, cand l-a ofertat pe Tolontan. Care nici n-a vrut sa auda de trustul lui Dinu Patriciu. Apoi, acum vreo luna si jumatate, i-a propus sa vina lui Dan Filotti pe 230 de milioane de lei vechi plus masina de serviciu si card de combustibil. La negocieri, Filotti a cerut sa vina cu echipa lui de la ProSport, circa 20 de insi, iar toata redactia Sport ADH sa fie data afara. Mutarea nu s-a mai perfectat, asa ca Dorin Chiotea a fost reinscaunat in functie dupa numai o zi. Acum, Chiotea a fost dat afara din nou, plus inca sapte redactori. Atentie! A fost angajat, sfidand criza, un personaj-cheie, Alin Buzarin. E ca la sah, mai urmeaza mutari spectaculoase pana la mat!
  • RUSINICA RUSINICA
    Cei care scriu in general comentarii negative la adresa lui Anghel si a colegilor sai de la Adevarul sunt fostii lor colegi de la ProSport. Un vechi proverb spune sa nu musti mana care te-a hranit. Pai exact asta fac unii de la ziarul de sport nr. 2 din 2! Stoicescule, ai uitat cand te rugai de Anghel sa vii la Adevarul, pe la Taverna Sarbului? Ai si semnat un contract, caractere, dar ai intors-o apoi ca la Ploiesti. Gigi Stancule, ai uitat ca ai obtinut o marire de salariu dupa ce te-ai laudat prin redactie cu o oferta fictiva primita de la Anghel? Magiune, si tu te-ai laudat pe acolo ca esti ofertat de Anghel la Adevarul! Mai baieti, degeaba va pierdeti timpul cu aceste comentarii gratuite. Nu va oferteaza nici Imre, nici Tolontan. Si nici nu va mai da Filoti bani in plus, s-au dus vremurile cand tineau vrajelile voastre de 2 lei.
  • Sabin Borcanul gol Sabin Borcanul gol
    Acest "adi ion" de sus banuiesc ca e Imre care a mai postat pe aici de vreo doua ori (facand greseala sa-si scrie numele) si a aratat ca a fost corigent la limba romana.

    Daca nu e Imre atunci e unul dintre impostorii adusi de el pe post de director cu salarii de mii de euro care prabusesc trustul.
  • Tinu Tinu
    bine ca a ramas preoteasa, care n-a scris nicio litera de cinci ani, de cand e in trust. pai cu asta vrei sa construiesti viitorul, dle. razvan ionescu?
  • Tinu Tinu
    dintre toti concediati de la sport cel mai greu nume e al lui tanase, care a venit de la pro sport cu restul acum doi ani. pe valoare ar fi trebuit sa ramana. nici fane gavan nu merita dat afara. ce sa mai zicem de petrache si predan, care erau la adevarul de 10 ani, de pe vremea lui ctp si dumitru tinu, cand era redactia la casa scanteii. daca nici astia doi n-au servit ziarul cu demnitate, atunci cine?
  • doru doru
    Sa vedeti ce scandal e in birourile sefilor. Anghel e luat deja in colimator ca a dat oameni afara care erau de ani buni la Adevarul, nu ca semi-ziaristii lui, cei care a venit de la ProSport. PS.Fane Gavan, deja i-a amenintat ca-i da in judecata pe Anghel si Dargut plus trustul lui Patriciu.Ramineti pentru alte amanunte.....
  • Sclavul Sclavul
    Multi dintre cei care vorbesc aici despre ziaristii Sport ADH ca despre niste nulitati / lichele, n-ar face fata nici macar o singura zi in acea redactie.
    Divizia Sport ADH livreaza continut pentru numeroase entitati ale trustului:
    - Adevarul
    - Click
    - ADS
    - www.adevarul.ro
    - www.click.ro
    - Bet Café Arena Magazin
    - Adevarul TV
    - Historia
    Cine crede ca e putin lucru inseamna ca e nebun de legat! Mai ales ca materialele trebuie alese conform specificului fiecarui produs in parte.

    Dorin Chiotea era motorul, era catalizatorul acestei divizii. El stia cu ce se mananca si mondenul, dar si istoria fotbalului, ca sa dau doar un singur exemplu.

    Pacat ca Razvan Ionescu a dat cu barda in munca atator oameni. Sapte redactori, plus Dorin Chiotea, este mult. Mult prea mult.
  • sile sile
    lasa-i bre sa vorbeasca, sa aflam si noi, CEILALTI, cate ceva din grupul ala inchis de la sport, zici ca erau mafioti... sau poate erau?
  • sile sile
    scuze pt 'obida', nu cred ca stie cuvantul, sa nu creada ca-l injur... si 2. 'Redactor', jignit se scrie nu cum poate se aude, ci cum se vede... :D
  • sile sile
    dupa obida, 'sahistul' creca e nazare :)) ...
  • Silviu Silviu
    Deci, marele ziarist, cu freza de taranus din Craiova, Tanase a fost dat afara. Asta e viata Tanase! De duci la tine la tara la Ocsoara, te faci brigadier silvic, prinzi vulpi, ursi , fazani, ce sa faci? Sti vorba plutonierului Capsuna, nu? A fost o gluma Tase! Revenind, la lucruri seroase, sti ca defapt mare ziarist Radu Dragut,te-a dat afara. Sti ce ii zicea aseara lui Anghel in Birou? Tanase? Un dobitoc! Deagutule, Dragutule, te vedem noi de la 1 Oct, cind prin alte birouri, alti oameni, vor face alte liste. Iar, tu puisorule nu mai ai scapare.Vezi, ca Buzarin seja si-a contactat oamenii pe care vrea sa-i aduca peste o luna. Din echipa voastra, care o sa ingropati definitiv adevarul, in schema lui mai figureaza doar doi oameni.Unul e Amir, iar altul,,,,surpriza!

Trimite un comentariu

sus